Lyserødt hår, bare for sjov!

Det tisser ned og vi er i sommerhus. Egentlig er det jo hyggeligt, sådan med inde sysler og ild i brændeovnen. Men jeg havde nu foretrukket lidt mere sol foroven. Jeg har lige været ude og spille bold med Kalle, lige indtil han gled på den drivvåde terrasse og slog sit lille baghovede ned i beton parasolfoden. Han skreg, som en stukken gris – og jeg turde slet ikke kigge på hans hovede. Det føltes vådt, men heldigvis var det bare regnen i håret. Der var ikke hul, kun et ordentligt hak og han er heldigvis helt okay igen. Der er ikke meget fancy over mig i dag, men jeg ville alligevel lige vise jer mit hår. Så jeg sprang ud under halvtaget og fik Søren til at snuppe et par billeder med mobilos.

Jeg har haft en vild uge, som i en ret vild arbejdsuge. Jeg har haft travlt, så travlt at jeg den ene dag dirrede på mine hænder. Det gør jeg altid, hvis jeg har for meget om ørene og for meget i hovedet. Derfor kommer denne ekstra fridag som kaldet. Selvom jeg desværre ikke kan holde 100 % fri … hvornår kan man egentlig det, når man er selvstændig? Jeg piver ikke, for jeg elsker det jeg laver og selv når mine hænder dirrer, så smiler jeg stadig mens jeg arbejder. Min travle uge, sluttede dog ret luksus agtigt med en lang skøn tur hos frisøren. Det var længe siden sidst og mit hår trængte til at få klippet spidser. Jeg har også længe gået og luret på, at få mit hår farvet pink. Bare for sjov og fordi jeg egentlig er røvsyg, når det kommer til mit hår. Jeg har altid haft langt hår og har aldrig gjort noget vildt. Aldrig været korthåret, haft skøre farver eller sjove frisurer. Sidst jeg var “vild”, var da jeg blev permanentet inden min konfirmation i 1993. Kønt var det ikke! Jeg lærer faktisk stadig mit hår at kende i dets nuværende form, for inden jeg fik børn var det fuldstændig glat og ikke stort og krøllet som det er nu.

Jeg nåede faktisk at trække i land med min farvning og var ude i nogle lyse striber istedet, men heldigvis holdt min frisør Betty fast i, at vi gik hele vejen. Jeg ville aldrig have det sådan pink pink, men blot med et lyserødt skær og det kræver at håret et ret lyst, derfor fik jeg også mine lyse striber. Derefter kom der lyserødt i, men det er faktisk den shampoo jeg fik med hjem, der kommer til at gøre det endnu mere lyserødt.

Det her var lige efter farvning og klip i går ( med egne krøller, uden krøllejern) uden så meget lyserødt. De andre billeder er efter en enkel hårvask, så kan man ligesom skrue op og med mængden af shampoo.

Så nu har jeg tænkt mig at vaske det i den røde shampoo og føle mig pink, indtil jeg ikke gider mere. For så vasker jeg bare mit hår i min almindelige shampoo, så forsvinder det lyserøde igen. Lige nu er det mest spidserne, som syner lyserøde, og så håret foran – fordi det i forvejen var lyst. Jeg tænker lige at give det lidt mere gas, de næste par uger. Bare for sjov.

 

Den skønne behandling af mit hår var sponsoreret af frisørsalonen Saco Copenhagen og Betty i Fiolstræde, der kan man også købe den røde shampoo. Og hvis man har lyst serverer de rosé, mens man får hårnus. Alt er godt.

Jeg håber I får en dejlig mini-ferie.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine,
    Hvor ser det godt ud. Jeg så også billederne fra frisørtiden på insta og genkendte Betty og må lige dele. For lidt sjovt så er jeg ret sikker på at hun for 20 år siden var i Stuhr hvor hun fik maltrakteret mit hår med et egenrådigt farvevalg og en al for kort klip. Jeg var grædefærdig og nogle derindefra måtte dagen efter forsøge at redde det der kunne redes. Simpelthen mit største frisørmareridt 🙂 Men godt at se dit gode resultat. Synes det lyserøde er sejt og modigt!!
    Kh Trine

  • Hejsa, så sejt 🙂 Dit farveunivers er så spændende og inspirerende.. Også selv om man reelt ALTID går i sort tøj og har tyndt og glat leverpostejsfarvet hår.. 🙂 Hvor er den fine stribede længærmede fra?
    VH Vibeke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *