Loungewear: Rart nattøj, hjemmesko og pæne strømpebukser

Annonce for Hunkemöller

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at komme hjem, springe ud af tøjet og ind i noget blødt nattøj og lune hjemmesko. Jeg har nærmest aldrig “almindeligt” tøj på, når jeg er hjemme – det skal bare være blødt og behageligt uden noget der strammer. Derudover, kan jeg også godt lide at passe godt på mit tøj og bryder mig ikke om at ligge i sofaen og fedte rundt med unger og chokolade med “fint” tøj på. Og ved at skifte så behøver jeg heller ikke at vaske alt for ofte. Loungewear holder! Eller nattøj til damer er det vel nærmere. Bortset fra at jeg ikke rigtig sover i det, men bare bruger det på andre måder.

Loungewear inspiration

1. Nattøj / 2. Lyse bukser / 3. Grønne bukser / 4. Sutsko med øjne / 5. Sutsko med sløjfe / 6. Natshorts

Jeg vil også sige, at jeg er stor fan af tøj med flere funktioner. Og sådan er det også med ovenstående nattøj. Toppen er mindst lige så fin udover en langærmet lidt stram bluse, eller måske over en tynd lidt løsere strik. Begge par bukser er sådan nogle jeg bor i. Både hjemme og ude – sådan synes jeg altid det er vigtigt at tænke, når man køber nyt. Altså på, hvordan man kan få mest muligt ud af sit køb. Jeg hader hvis det er fodkoldt (hej gamle dame), så jeg har næsten altid enten hjemmesko eller tykke uldsokker på og jeg kan ikke beslutte mig for hvilke af de to par jeg bedst kan lide…Måske de med øjnene.

Strømpebukser med mønster

1. Overknee / 2. Prikker / 3. Print / 4. Sort print

Nu er vi så småt et stykke inde i strømpebukse sæsonen og selvom jeg ikke ville style dem som på billederne, så er jeg vild med de forskellige mønstre. Når jeg selv vover mig ud i strømpebukser, er det ofte med en nederdel til og et par sneakers eller et par mere chunkey støvler. Jeg er særlig vild med de prikkede, de er skide pæne og også dem, som har sådan et knæstrømpe look. Jeg drømmer også lidt om sådan et par støvler med meget langt skaft til knæene, ikke med høje hæle, men dem der vist hedder planeaustøvler – så flot til nederdel og fine strømpebukser.

Forresten er strømpebukser også en enorm fin og ikke mindst nem måde at style (og måske udfordre sig selv) med mønster i sit outfit på. Det bryder ret godt outfittet lidt op med mønster på benene , selv i det helt små med fx prikkerne.

Håber I har det godt, hej fra mig 🙂

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *