Kvalitet, finhed og ikke mindst varme i en kold tid (plus en rabatkode)

Annonce for Rosemunde

Hvis der er noget jeg ikke kan leve foruden i min garderobe så er det basis. Måske fordi jeg har rigtig meget tøj med farver og print på, så kan jeg godt lide at have lidt mere roligt tøj hængende, som går til det meste. Tøj som er nemt at style op eller ned, alt efter hvilket humør jeg er i og hvad jeg skal. Jeg er sikker på at mange af Jer kender de feminine blondetoppe i silke fra Rosemunde. Jeg sætter selv kæmpe stor pris på, at have noget rart og varmt på aller inderst. Jeg er ikke en undertøjspige, det har faktisk aldrig sagt mig så meget, måske derfor jeg så ofte bruger de smukke toppe over mit kedelige undertøj På den måde føler jeg mig alligevel lidt lækker svøbt i fine blonder og silke. Derudover synes jeg også toppene er gode over en kort eller langærmet t-shirt og selvfølgelig også bare som de er. Silke for mig, er luksus og det er sådan en rar og blød kvalitet. De forskellige toppe findes i flere farver, så der er både mulighed for at tage de nedtonede grå, blå og hvide – men også gå efter lidt stærkere farver eller sågar striber. Jeg har denne her på inderst, som har en snert af gul i sig.

Et andet kendetegn for Rosemunde, er cashmere, endnu en luksus kvalitet. Noget af det blødeste jeg kender, og så luner det på sådan en behagelig måde. Rosemundes cashmere er lette i kvaliteten og så er der også uld i, hvilket gør at de falder på en rigtig fin måde og er dejlig varme. Jeg har en cardigan i farven rosa, men har lige tilføjet denne pullover med en lidt rundet v-hals. Hør nu lige her, den er så pæn. Den er smørblød på den der fine cashmere facon og så kan den anvendes på flere måder. Med silketoppen under, understreger de sammen den virkelig gode kvalitet og så ser de rigtig pæne ud sammen. Jeg vil dog helt klart også bruge strikken med langærmede stribede bluser og t-shirts med print indenunder. På den måde synes jeg, man kan udnytte V-halsudsæringen, sådan så det inderste syner i selve udskæringen. Farven hvid er vokset så meget på mig over den seneste tid. Jeg ejer nærmest ikke sort, men hvid har jeg en smule af og jeg skal helt klart tilføje lidt mere af denne farve i min ellers spraglede garderobe. Til info har jeg taget min pullover i en størrelse large, da jeg godt kan lide at den bliver vamset og oversized, den har i forvejen et løst look og large understreger dette på en sej måde – men både small og medium havde også passet mig fint. I de her kolde dage vi har lige nu, er jeg flyttet ind i den. Jeg har følt mig varm og også rigtig smart. Det får mig til at smile. Ja, sådan er det. Pæne klæder gør mig glad i maven og om munden. Nå ja, og når lunen kommer udenfor, så er den perfekt til de lidt kølige sommeraftener over en kjole.

Der er detajler som understreger finheden i designet, sådan som de små bitte stiklinger og så er jeg vild med kanten af ærmet. Sådan helt enkelt. Toppen har ligeså smukke detaljer med sine blonder og så har den ingen syninger, hvilket virkelig gør den god inderst. Intet krasværk i sigte med det på.

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fået lov at uddele en lille kode til Jer, den kommer til at virke de næste tre dage. Det vil sige, at når I shopper hos Rosemunde, så taster I blot 15trine når I bestiller og vupti, så opnår I 15% rabat på Jeres bestilling.

Koden udløber på fredag d. 9. marts klokken 20.

Nedenunder har jeg samlet lidt inspiration til strik og toppe, men koden gælder i hele webshoppen og der er meget fint at vælge imellem. (koden virker dog ikke på i forvejen nedsatte varer).

Top (den jeg har) // Stribet top // Stroptop

V-hals // Grå strik // Cardigan (den har jeg fra sidste sæson)

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *