Kunne det ikke være hyggeligt?

Indeholder reklame

Jeg er helt spændt på det her og fuld af glæde og smil. Fordi der kommer nemlig til at ske noget særligt og hyggeligt lige om straks.

Men først skal jeg lige tage et lille tilløb, et tilløb til at skrive det her. Det skal jeg fordi jeg kan mærke jante nappe mig i numsen, det skal den (han, hun, hen??) ikke, men jeg er altid så bange for at komme til at lyde eller virke selvfed. Det er jeg altså slet ikke i virkeligheden. Nå, nu kommer det.

…Jeg er igennem det sidste lille halve år blevet kontaktet af nogle utrolig søde følgere her og på Instagram. Følgere som gerne vil have min hjælp i forhold til deres stil. De vil gerne have hjælp til at finde det rette tøj. Jeg har fået billeder tilsendt med spørgsmål som, “kan man godt det her?” og “er det her pænt sammen?”. Jeg vil hjertens gerne hjælpe og gør alt for at få svaret alle tilbage så hurtigt som muligt. Jeg føler mig simpelthen så beæret når i spørger og når nogen poster et billede, hvor der står at stilen er inspireret af mig. Ja så smiler jeg stort og klapper i mine små hænder af begejstning. Jeg er også blevet spurgt om jeg ville tage med ud at shoppe, men her bliver det alligevel lidt svært synes jeg, for hvor går grænsen? Jeg vil gerne hjælpe, men jeg har svært ved at se hvordan det skulle fungere sådan ude i virkeligheden på tomandshånd, jeg ville måske have svært ved at vejlede og der er også noget intimt, måske lidt sårbart og blufærdigt ved at skulle i prøverummet og sådan. Jeg har derfor tænkt meget over hvordan jeg bedre kunne hjælpe, uden det blev mærkeligt. For faktum er også at jeg ville være hunderæd for at skuffe. Jeg er jo bare mig og måske slet ikke som nogen tror via de billeder man ser af mig på de sociale medier. Vi går ofte og danner os nogle indtryk af de folk vi følger med hos og tænk nu hvis jeg ikke kan leve op til det. Men altså jeg elsker mode både på Instagram og i virkeligheden, og i ren beskedenhed, er jeg også ret god til at skabe en personlig stil udfra det som allerede hænger i skabet med få tilføjelser. Nogengange skal der ikke så meget til, for at få det hele til at spille på ny.

…Så sammen med Anne som ejer butikken Adélie , har jeg fundet på noget som måske kan være en fin løsning. Eller det var faktisk Annes geniale ide, da jeg fortalte hende om ovenstående. Anne har i hendes butik et udvalg af nogle af de bedste mærker, det er kvalitet og så er butikken et helt værk i sig selv. Den er så fin, og der er altid rart at komme. I kan se alle herlighederne her.

…Det som vi har tænkt, det er at holde et lille lukket arrangement i butikken hvor hun og jeg er der til at hjælpe og hygge om jer. Der vil være knas, bobler og lækker musik i baggrunden. Alle de fine forårsstyles lander lige så stille og roligt i butikken de næste dage og alt skulle gerne være på plads lige om lidt.

Invitation til lukket event i Adélie med 15 % på ALT i butikken

Torsdag d. 1. marts kl 17-20. Meningen er ikke at man nødvendigvis er der i hele tidsrummet, man kan ligesom bare komme dryssende og man må gerne tage en med. Det er først til mølle princippet. Så hvis man vil med skriver man bare “hep” i kommentarfeltet, og noter gerne om man tager en med også. Man er selvfølgelig ikke forpligtet til at købe noget. Der er et begrænset antal pladser, så husk at et hep betyder, at man kommer.

Jeg var lige forbi og se nu nogle smukke farver. Det kan man da kun blive lidt forårskåd over. Nu er jeg jo selv ret glad ved farver, men jeg lover, at der også er noget mere afdæmpet i blandt. Hvis man normalt er til mørkere farver, kunne man måske møde op, for at udfordre sin stil lidt. Tage et par sorte bukser med og så finde en farvet overdel, måske endda vove sig ud i noget med prikker eller print på. Jeg tænker at det i det hele taget kunne være smart, hvis man medbragte noget tøj og så gik efter noget som kan bruges sammen med det – så kan vi sammen tale om forskellige muligheder for at bruge det på ny. Det er selvfølgelig helt op til en selv. Bare en ide. Vi vil i hvert fald begge elske at vejlede og give råd med på vejen.

Det var det, jeg håber i også synes det er en god idé og så vil jeg glæde mig til at møde nogen af jer. Og det ved jeg Anne også vil.

Indlægget er lavet i samarbejde med Adélie

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *