Køkken makeover – bare en billig en.

Vi har boet i vores lejlighed i 6 år. Da vi flyttede ind, satte vi et IKEA køkken op, som vi miksede med de oprindelige gamle fliser samtidig med at vi bevarede nogle indbyggede skabe. Fliserne skabte sådan et industrielt look. De fyldte dog også lidt i vores smalle køkken og jeg har derfor i noget tid, gerne ville af med dem. Min kæreste gik derfor i gang med at pille dem ned, alt imens jeg tænkte over hvordan vi ville have det når de alle var nede.

Jeg kan bedst lide at holde det simpelt og i tråd med resten af vores hjem. Jeg kiggede ret meget på løsningen med at male med en kalk maling som giver en ret rå effekt. Det hedder Kalklitir og skaberne er fra Island.

Det ser således ud og jeg er vild med den lidt rå overflade.

Vi valgte dog ikke denne løsning, men fin det er den i hvert fald.

I forhold til væggene holdte vi det derfor helt simpelt og malede det meste hvidt, men over køkkenbordet, som fylder hele den ene væg malede vi en lys grå farve (diskret grå fra Flugger) fra bordet og op. Det bryder lidt med det hvide og passer rigtig godt ind med resten.

Vi havde en ret stor lampe som vi satte til salg og så udskiftede vi den med en noget mindre lampe, det gør virkelig også meget – selvom det bare er en lampe.

Vi købte en Rubn pendel i messing med opal glas, den er lidt pebret – men også virkelig pæn. Jeg har købt den her . Jeg har fundet en hos Ellos som minder om den, som er noget billigere.

Vi har også skiftet alle greb på skuffer og låger, det gør altså også rigtig meget for selve udtrykket. For at holde en rød tråd valgte vi messing greb. Jeg fandt dem billigt her .

Samtig har jeg skiftet alle viskestykker, klarklude og købt nye knager til viskestykkerne. Det gør også at det lige bliver lidt ekstra lækkert. H&M home har fine viskestykker, Søstrene Grene har de bedste karklude og jeg har købt knager hos Stilleben.

Det var ordene om vores forholdsvis lille Nørrebro køkken. Jeg er syyyyyyg, og har bare ligget med lukkede øjne hele dagen. Shit, det er kedeligt. Måtte dog lige mande mig op, da ungerne kom hjem. Nu ligger jeg igen og tror måske jeg vil prøve at se noget flix i mørket under dynes, imens min mand sidder og arbejder.

Hej fra Trine

(Visited 2 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine. Jeg er fuldstændig vild med jeres fine køkken. Er det de store eller små messingknager fra Stilleben, som I har hængende på døren? God påske

  • Hej Trine. Jeg er fuldstændig vild med jeres fine køkken. Er det de store eller små messingknager fra Stilleben, som I har hængende på døren? God påske

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *