Kan I også mærke det? Sommeren kommer

Annonce Ellos

Måske er det bare mig. Måske er det fordi vi rejser til Mallorca om 7 dage. Syv! Men altså jeg fornemmer at sommeren er på trapperne, og selvom jeg på ingen måde, tør håbe på at den bliver ligesom sidste sommer, så mærker jeg, at der nok skal komme masser af dage med sol. Masser af kjole dage. Måske også masser af stranddage. Jeg ELSKER kjoler og bruger dem hele året. Jeg synes faktisk, at det er det stykke tøj, som er allerlettest at style på flere forskellige måder. Når jeg køber en kjole, så ser jeg straks på de forskellige muligheder der er i den. Jeg tænker hvilke bukser den er pæn over, med stropkjolerne tænker jeg altid i, hvilke bluser som går under dem. Jeg tænker i strømpebukser, blazerjakker og fodtøj. Bare sådan så jeg på forhånd ved, at kjolen allerede går med noget af det jeg har hængende i mit skab. På den måde sikrer jeg mig at kjolen kommer til at leve længere. Jeg vil helst kunne bruge mit tøj på flere måder. Det tænker jeg næsten godt I allerede ved.

I samarbejde med Ellos har jeg således været på jagt og har fundet nogle, synes jeg selv, rigtig flotte brugbare kjoler. Lad mig lige gennemgå mine tanker med jer, nedenunder collagen her.

Gul strop kjole//Hvid kjole med blomster//Stropkjole//Lilla slå om-kjole//Off-shoulder kjole

Den gule lange kjole, er egentlig ret perfekt som den er her. Jeg vil dog bruge den med en enkel kort eller langærmet t-shirt under. Eventuelt en med striber. Til de kolde sommeraftener (eller dage), ville jeg bruge den med en strik over, sådan så den blot fremgår som en nederdel.

Den hvide kjole, med udskæring både foran og bagpå, har et meget smukt snit. Den går til lige under knæet og modellen er sådan en fastsyet slå-om. Det kan godt være meget rart, at alt ikke har bindebånd synes jeg. Med denne kjole ville det næsten være synd at bruge andet end en top under, da udskærringen er så pæn. Jeg tænker at en blazer, ville være perfekt til kjolen sammen med flade klipklappere, eller en sandal med hæl.

Åh, så er der den blomsterprintede lange kjole. Den ser altså bare så god ud, lige sådan én, jeg ville få brugt hele sommeren. Alt efter vejr og vild, så med en tynd langærmet t-shirt under. strømper med noget farve på og et par sneakers. Til efteråret med chunky strik og blazerjakke. Egentlig forestiller jeg mig også at en skjorte ville være cool udover kjolen med et bælte i taljen. Sådan lidt boheme agtigt.

Lilla perfekt strandkjole. Jeg kan rigtig godt lide detaljen med, at der i ærmekanten er manchet, som var det en skjorte. Jeg ville bruge den som en real strandkjole med en badedragt under. Men jeg ser den også for mig, med stilletter til, der ville jeg nok lige bruge en underkjole under, sådan så den ikke blev for kort foran. Og farven, den elsker jeg.

Endnu en god strand slash alt muligt andet kjole med dyreprint. Jeg ville især elske at bruge den med en badedragt med halterneck eller også med en bh eller bikinitop med halterneck. Det synes jeg ser vildt flot ud på de bare skuldre. Kjolen går til under knæene og er sådan dejlig loose fit i snittet. Den er som alle de kjoler jeg har valgt, rigtig nem at dresse inden op eller ned med forskelligt tilbehør.

Fælles for alle kjolerne er, at de også kan bruges med bukser under. Det bliver altid et sejt miks og på den måde, kan de bruges igennem alle vores årstider. De er også alle sammen gode med sneakers, klipklappere og hæle. De tre typer jeg af fodtøj jeg foretrækker mest.

 

Sort top//Bikinitop//Gule bikinitrusser//Badedragt med dyreprint//Hipster bikinitrusser//Bikinitop med flæser//Gul badedragt

Så er der badetøj. Lige meget hvordan den danske sommer ender med at blive, så er jeg ganske sikker på, at jeg selv i næste uge dagligt skal ud at bade i middelhavet. Nu sagde jeg tidligere at jeg nok aldrig ville hoppe i en bikini igen. Det synes min mand var en fjollet udtalelse, så nu har jeg alligevel samlet lidt af begge dele. Og så er jeg altså ret pjattet med ideen om en badetop og højtaljede hipster bikinitrusser. Jeg har hos Ellos fundet nogle favoritter, som alle kan lidt forskelligt.

Lad mig derfor lige starte med den sorte sag. Jeg går jo ellers ikke i sort, men jeg tænkte at den sorte er god i forhold til at kunne bruge den med forskellige farvede underdele til. Egentlig kunne man have den sorte overdel og så 2-3 forskellige bikinitrusser at mikse med. På den måde får man flere forskellige sæt ud af en enkelt sort overdel.

Bikinitoppen med blomster er jeg vild med på grund af stropperne, som bindes som halterneck. De er desuden også aftagelige. Den ville være så flot under kjolerne i collagen. Især den her. Og så har jeg tidligere haft en bikini, med samme formpressede bikinitop og den gør altså noget rigtig godt for de fleste barme. Hvis man har ammet børn og næsten er 40 år, så gør bøjlerne i bh’en også noget særdeles godt for tyngdekraften. Den anden top med flæser, er jeg ikke helt sikker på at jeg ville kunne bære, men den er bare så smuk, så den blev nødt til at være med. Jeg ville bruge den med hipstertrussen med samme fine print til. Toppen er forresten vatteret, så måske der alligevel er håb forude for mig og de lange.

Så er der de to badedragter, den gule – som går ned foran og bagpå. Jeg elsker gul. Og den med dyreprint og flæse er virkelig også flot. Jeg tænker at de ville være gode på en ferie, både under en kjole, men også med en nederdel, sådan så de nærmest bruges som en bodystocking.

Som jer der læser fast med ved, så er jeg ikke så ferm til collager (endnu). Jeg er sgu bare ikke det mest tekniske menneske i verden, men det som jeg her har sat ind, er alt sammen noget jeg blev draget imod på grund af farverne og formerne. Jeg håber I kan fornemme letheden, de fine prints og dejlige nuancer. Derudover synes jeg også, at man virkelig kan komme langt for forholdsvis få penge og faktisk få noget som der er mange sæt i. Husk altid at tjek hvad I har i forvejen og tænk de muligheder ind, når i shopper. Så garanterer jeg at tøjet I køber får en god lang levetid i garderobeskabet og over årstiderne.

RABATKODE:

Ellos har simpelthen givet mig lov til at dele en rabatkode med jer. I får derfor 40 % på det dyreste stykke tøj i putter ned i jeres online indkøbskurv. Alt man skal gøre, er at følge dette link for at shoppe og så bruge koden 460008 når I tjekker ud. Koden gælder indtil d. 31/5-19 og gælder på alt, undtagen møbler og på i forvejen nedsatte varer.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *