Julegaver som alligevel kom dumpende min vej

Indeholder reklame

Jeg fik sgu alligevel lidt julegaver, selvom vi ikke var på voksengaver i år. Vores første gang helt uden og ved I hvad, jeg savnede det overhovedet ikke. Så sådan bliver det helt sikkert også næste år. Jeg fik dog så mange fine gaver fra børnene og så havde en veninde overrasket mig med genbrugs og hjemmegjorte gaver. Derudover har jeg været så heldig, at der gennem december er kommet gaver fra tidligere samarbejdspartnere. Det er gaver, men fordi det er arbejdsrelateret, så skal jeg betale skat af dem, som jeg skal af alt jeg modtager – men altså det er fine sager og det var alligevel noget der gjorde mig glad og noget jeg bruger. Så jeg tænkte at jeg ville vise lidt af det frem her, hvis I har lyst til at vide hvad jeg har fået.

De to store af mine børn havde lavet så mange hjemmegjorte gaver på deres frittidshjem. Og nogle virkelig fine af slagsen. Som øreringene her fra Selma. Dem har hun sammensat godt!

En uges tid inden juleaften, var Alfred og en kammerat i Frederiksberg Centeret. Det var deres store drøm, at være der alene. Altså uden forældre. Så vi tog derud, kammeratens mor, drengene og en storesøster. Vi fandt en café og så sad vi ellers der, mens drengene shoppede. Alfred havde fået 200 kroner af mig til julegaver og den dreng har simpelthen formået at få de penge til at række virkelig langt. Han fandt gaver til os alle sammen, og gode gaver. I Matas, havde han fundet det sejeste bling hårspænde til mig.

Og i Søstrene Grene denne fine keramik sag. Jeg dør over, at han har kigget på den og tænkt “den der skal min mor have”. Den er nemlig lige mig. Han havde også købt en mavebluse til Selma, som hun bor i lige pt. En kop og en hue til Søren.

Jeg bor til gengæld i de her hjemmestrikkede sokker fra min veninde. Det er ikke længe siden, at hun besluttede sig for at lære sig selv at strikke og siden har hun både foræret strik til Selma og jeg. Jeg synes farverne er så fine sammen og så er jeg glad for en sok i et par sneakers. Det tilføjer noget kant og noget virkelig rar lune. Tak søde Camilla.

Af min tidligere kunde Jukserei fik jeg de her mega flotte hoops. Elsker de er enkle, men alligevel lidt sjove med sten på. De fåes desuden med andre farver.

Gode Purely Professional sørgede for, at mit ansigt kan blive fugtet med min yndlings serum og en virkelig god ansigtsmaske, som er god at tage på om aftenen og så ellers bare sove med den til næste morgen. Så vågner man helt blød og lækker.

Hele december, har jeg været på genbrugsjagt efter julepynt lavet ud af små perler. Uden held. Min veninde var dog heldig og jeg fik den store flotte klokke og så fik ungerne hver en lille. Kalle mener at det hatte til hans Spiderman figurer.

Jeg har brugt parfume fra Clean i mange år. Ikke at jeg går med særlig meget duft på, ofte ingen – men hvis jeg bruger parfume, så er det altid fra Clean. Jeg har dog aldrig prøvet Clean Reserve. Tak for gaven til Clean.

Rosendahl Design Group havde sendt smukt julepynt fra Bjørn Wiinblad, det er dog pakket i julekassen på loftet, men julekortet var kunst nok i sig selv. Fan af Wiinblad.

Nøgleringen over dem alle. Brændt på samme måde, som jeg selv har siddet og gjort da jeg var barn. Jeg elsker duften af brændt træ. Og især teksten.

Jeg fik en del flere julegaver fra børnene, men tænker I er mættede og resten er nok også mest kønt for forældrene. Som grydelapper med tusch på og andet hyggeligt. Jeg synes det er så sødt, at se hvor glade de er for at give. Hvordan de glæder sig, at det fylder (næsten) lige så meget, som det at modtage en gave. Det gør mig sgu lidt stolt.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *