Julegaveønsker: Fra mig til mig (måske)

Vi har aftalt i hele vores familie, at det kun er børnene der skal have julegaver. Så ingen gaver til mig. Andet end de allerfineste og faktisk også de bedste af slagsen, nemlig dem som jeg ved mine børn producerer til mig i børnehaven og på fritten. Thank God!

Egentlig er det jo også sådan, at de voksne i min familie ikke mangler noget. Vi mangler simpelthen ikke noget og hvor er vi dog bare heldige. Jeg er dog på nogle punkter stadig et lille barn og derfor har jeg altid en note åben på min telefon, hvori jeg tilføjer mine ønsker løbende. Herunder findes et lille udvalg af de ønsker, sammen med noget af det jeg er løbet tør af og alligevel mangler. Jeg drømmer også om noget lidt mere uhåndgribeligt og større, men det her er sådan rimelig budgetvenlige julegaveønsker i en opnåelig liga. Ikke at jeg har tænkt mig at købe det hele, det er bare ønsker.

Sneakers / tørshampoo / Nespresso / Gorillapod /Bog /Serum /Vest / bh /Lampe / Plaid /Tallerken /Hårbøjle

De sneakers har jeg længe sendt lange øjne. Jeg elsker formen på dem, men især farvesammensætningen. Den er ret spot on synes jeg.

Den bedste tørshampoo. Jeg har tidligere haft et samarbejde med dem, men denne her har jeg altså selv købt. Nu er den desværre også brugt. Jeg vasker mit hår i rigtig shampoo en gang om ugen og de andre dage bruger jeg tørshampoo og det her er den bedste jeg har prøvet. Den er desuden også rigtig god som styling produkt, så jeg bruger ikke hårspray bare tørshampoo. Og så er den vegansk.

Jeg er først fornylig blevet glad for kaffe og jeg drømmer derfor om en Nespresso maskine, fordi jeg synes deres kapsler smager rigtig godt.

Jeg skifter mellem to forskellige serum og det her er den ene, det varer ikke længe før den jeg har er opbrugt, så den står klar på min liste. Den er virkelig god og tilføjer masser af fugt.

En gorillapod til alle mine selfies #bloggerlife. Ej, jeg bruger den mest til, når jeg skal filme flere stories og så kan sådan en stå alle steder eller hænge fast på ting og sager. Mine børn kom til at ødelægge den gamle og jeg mangler den sgu lidt.

Jeg elsker at læse ligesom jeg elsker at lytte lydbøger og podcast. Jeg var vild med Dødevaskeren, og Skyggedanseren er nyeste skud på stammen fra forfatteren Sara Omar. Den kan næsten kun være god.

En fleece vest har jeg længe ønsket mig. Jeg har bare ikke rigtig kunne finde den helt rigtige. Den der synes jeg er pæn og så kan jeg mægtig godt lide farven.

Åh en bh. Jeg har som nævnt her, kun en og nu må jeg simpelthen afsted efter en mere. Jeg er ikke så avanceret i mit undertøj. Det skal faktisk bare sidde pænt og føles behageligt uden for meget tingel.

Le Klint er en af min yndlings når det kommer til lamper. En dansk virksomhed med lamper designet og produceret i Danmark. Stuen, hvor vi har sofaen er simpelthen så mørk om aftenen. Vi mangler noget lys i loftet. Den her er fed på sådan en lidt 90’er agtig måde. Den er godt nok designet i 1945. Kæmpe ønske!

Vi har den mest usle trætte plaid i sofaen. Den her er i 100 % uld og ser dejlig varm ud.

Keramik, smiley med hjerter i øjnene. Det er en tallerken, men jeg ville bruge den som et lille fad. En nem måde at tilføje farver i hjemmet. Og så er den håndmalet.

Flotteste hårbøjle fra Ganni. Den kan da lyse lidt op på knolden i de grå vintermåneder.

Det kunne være sjovt at høre, hvordan I gør det med julegaver i jeres familie. Giver I gaver til alle i familien, eller måske blot mellem hinanden (altså kærestegaver). Eller giver I også “kun” gaver til børnene i familien?

Rigtig god weekend fra mig

(Visited 64 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *