Julegaveinspiration med længere holdbarhed – plus det løse

Flere har været så søde, at spørge mig om ikke jeg ville lave endnu et indlæg med julegaveønsker, eller egentlig bare inspirationsønsker sådan generelt. Som sagt er det kun børnene der får gaver i vores lille familie, men derfor kan man jo godt have nogle ønsker i ærmet. Noget man går og drømmer om. Det er farligt område, sådan at opfordre til forbrug i disse dage, så jeg turde sgu næsten ikke at lave indlægget her. Især fordi jeg allerede har lavet et. Men altså, jeg springer ud i det.

Collagen her er et miks mellem noget jeg allerede har og noget jeg ønsker mig til hjemmet eller til mig selv. Jeg har forsøgt at finde noget som er ganske brugbart, noget som holder længe og noget som gør noget godt for os.

Jeg læste forøvrigt et rigtig fint indlæg omkring det at give gaver eller ikke-gaver ovre hos Cecilie. Jeg har det på samme måde i forhold til ønskelister. De kommer hurtigt til at fremstå som en bestillingsliste og det er langt hyggeliger at gå og finde noget særligt til dem jeg holder af i mit liv, men selvfølgelig er det en god rettesnor, hvis man har brug for det. Især den lidt ældre generation, kan have svært ved bare at gå ud og freestyle, når de handler gaver. Flere har også spurgt efter et indlæg med gaver til børnene, jeg ser om jeg kan nå at lave et. Men jeg lover det ikke.

Lad jer endelig inspirere af min liste med julegaveinspiration herunder.

 

Spejl / Neglelak / Yogaabonnement / Ørestik / Cykelhjelm / Strik / Pung-ish /Reol / Ørering

Spejlet har jeg længe sendt hede øjne. Det spejl vi har, er et Søren havde da vi mødte hinanden og det trænger simpelthen til en opdatering. Jeg kan rigtig godt lide den organiske form det har.

Neglelakken har jeg. Det er stadig noget af det jeg oftes bliver spurgt ind til her på bloggen og på Instagram. Farven Peach Daiquiri fra Essie er en af mine favoritter og har været det i nogle år. Nogle vil nok mene den er en anelse sommerlig, men jeg bruger den altså året rundt.

Online Yoga. Et abonnement jeg selv har haft længe. Og nu så jeg at man kan købe et gavekort hos Yoga Stream. Jeg har tidligere haft et samarbejde med dem og min rabatkode i indlægget her, virker frem til d. 23 december. Jeg synes det er en rar måde at dyrke yoga på, altså bare hjemme på yogamåtten i stuen, lige præcis når det passer mig.

Blink ørestik fra Lulu Copenhagen. Jeg har den selv og jeg tror det var det første smykke fra Lulu som jeg erhvervede mig. Det er nok en af det øreringe jeg oftes har i min ene øre. Jeg har fire huller i ørene. Tre i det ene og et i det andet og jeg har aldrig det samme på i hullerne, men fire forskellige.

Og nu til noget vildt pinligt. Jeg cykler rigtig meget, fordi det er den måde jeg kommer rundt i byen på. Jeg har en cykelhjem, altså sådan en helt almindelig hjelm med skal. Jeg får den bare ikke rigtig brugt og det er jo dumt! Så dumt og pinligt – også overfor mine børn. Derfor skal jeg helt klart have mig Hövding cykelhjelm 3.0.

Strikken så jeg henne på Instagram. Og jeg kan ikke få den ud af mit hovede. Den er håndstrikket af kvinder fra Kosovo og det tager dem tre dage at strikke sådan en smuksak. Kæmpe ønske. De laver næsten samme model, blot med kirsebær på. Den er mindst lige så flot.

Multicover fra Ellies & Ivy. Jeg har selv en i en anden farve. Jeg bruger den så meget. Jeg har min kortholder i den, læbestift, lidt mønter, kvitteringer og nøgle. Jeg bruger den vel nærmest som en lille clutch. Stoffet er fra indien og er vintage. Der findes derfor mere eller mindre ikke to ens.

Jeg nævnte reolen den anden dag og nu kommer den her på min drømmeliste. Jeg er vild med enkeltheden i den og farven.

Ørering fra Pura Utz. Små bitte perler som kvinder i Guatemala har lavet. Jeg er forelsket i det brand. Og den ville være flot sammen med Blink.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *