Juleferie og en lille blogpause

Så er der sgu kun fire dage til juleaften. Børnene har ferie til om på den anden side af nytåret og det er godt nok også tiltrængt for os alle med de her dage. Vi har spist hjemmelavede burgere, set Tinka og Julestjerner, spist fredagsslik og melder alle total klar til juleferie. Børnene har gjort deres bedste de sidste tyve dage, for at vi alle sammen skulle ramme ind i julestemningen og det er delvist lykkes. Jeg mærker deres juleglæde og det smitter mig heldigvis. Men altså helt i stemning er jeg desværre ikke. Endnu. Men mon ikke dagene sammen kommer til at hjælpe på det.

De næste dage skal vi have handlet ind til juleaften og pakket de sidste gaver ind. Vi skal have nattøj på det meste af dagene og helt ned i gear. Alle sammen. Jeg har dog lovet ungerne, at vi skal ud at stå på skøjter, så vi skal også lige finde noget is. Måske ved Frederiksberg Have, der har vi tidligere skøjtet.

Jeg har et sidste samarbejde her i 2019, der skal ud på Instagram og ellers har jeg tænkt mig at holde fri. Jeg glæder mig faktisk til “bare” at dele, når jeg har lyst. Hvis jeg har lyst. Jeg har de sidste uger, haft lidt svære ved at dele, end jeg plejer. Især her på bloggen. Jeg har ligesom tabt mine ord, min inspiration. Jeg tror derfor jeg som udgangspunkt, lukker bloggen ned her i julen. Snupper en blogpause. Jeg har dog en del indlæg klar i hovedet til næste år og måske føles det nemmere at dele igen efter en pause. Det håber jeg.

Jeg kommer i hvert fald helt sikkert til at skrive mere om en farverig garderobe, interiør og farver, tanker om familielivet, om Nørrebro, styling, gode arbejdscafér i byen, mit selvstændige liv, mad, smykker, sundhed og meget mere. Meld gerne ind, hvis der er noget I godt gad jeg skrev et indlæg om.

Jeg glæder mig til igen at glæde mig til at dele. Til ikke at kunne lade være. Jeg håber sådan at I stadig har lyst til at følge med.

Glædelig jul og “hvis ikke vi ses før”, så ønsker jeg jer også et godt nytår.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Kæreste Trine. Håber så meget at du skriver på bloggen igen i det nye år. Du er yndlings bloggeren.
  Rigtig god jul til dog og alle dine kære. Håber det hele kommer til at flaske sig for dig, din familie og din bror og hans hustru❤️
  Rigtig godt nytår til jer også. Må i komme dejligt ind i det. Vil glæde mig til mere af Trines hverdag i 2020.
  Kærligst Tenna

  • Kære Tenna,

   Åh tak altså, sikke en dejlig kommentar. Den gjorde mig glad.

   Der skal nok komme mere og mere hverdag, det skriver jeg mig bag øret.

   Glædelig jul og Dejligt nytår til dig og dine❤️❤️

 • Kære Trine.
  Du kan altid skrive til mig. Jeg er her for dig og din smukke familie. Kom an, smukke Trine ❤.. Godt nytår trods alt ❤❤🌷 kram fra Dorthe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *