Jeg kan altså godt lide når julen er rød og åbenbart også lyserød.

Julen har mange farver. Men den er altså pænest når rød indgår, synes jeg i hvert fald. Jeg har fundet nogle røde godter, som jeg godt gad at iføre mig til julens fine fester. Og ja der sneg sig også en del lyserød med, men det er jo også rød, bare i en lys model. De farver gør glad – og det gør de heldigvis hele året rundt.. Der er både budget og luksus, så kan man jo mikse lidt på den konto. Ellers er der måske også et par idéer til ønskesedlen. De der store gamle ildrøde julehjerter som hænger på gran spredt ud over hele byen, de er simpelthen så fine. Det bliver altid så bart, når julen er ovre og byen bliver sådan lidt trist og grå helt frem til forårets kommen. Nå, men tilbage til de rød toner. Jeg håber i kan lide dem.

De fine slå om kjoler, som gør de fleste kroppe så pæne. De to her er virkelig fine. Jeg så den til venstre som er fra Vero Moda, i et vindue, da jeg cyklede drivvåd afsted på job i morges. Jeg ville nok bruge den med bukser under. Den anden fra Stine Goya , ville jeg bruge med strømpebukser og en støvlet.

Kender i Lalabel ? Deres udvalg af hårspænder og flotte øreringe er så flot og farverigt.

Aj altså det her fine damesuit fra Selected Femme , det er flot. Ikke så meget at sige om det, jeg ville bruge det som det er. Til hverdag med en t-shirt under eller en langærmet Mads Nørgaard – i ved den helt klassiske. Til fest en top, måske med blonder på og hæl.

Julebling fra gode HM. De er da sjove. Jeg kunne ikke lade være med at købe sættet med hjem.

Tasker, den første fra Ganni, ønsker jeg mig faktisk. Den er dog ikke helt billig. Den anden fra Gina Tricot , er ikke så dyr men pæn og god.

Skjortebluser. De er så fine. den første fra Topshop med sin sarte farve og vildt pæne snit. Den anden fra Ganni med sej farvesammensætning.

Bukser med habitsnit og høj talje fra Zara. Nederdel fra HM. Tænker de er pæne til ovenstående bluser. Eller blot til en enkel t-shirt med eller uden lange ærmer.

De her sko. Fløjl, spids næse og sløjfe. Dem ville jeg gerne tage på og jeg tænker de nærmest kan få de fleste sæt til at shine med deres blotte tilstedeværelse. De er fra Ganni. De andre er i velour og fra Bianco. Vild med dem.

Verdens bedste Guldsmed Nanna Schou . Jeg kan rigtig godt lide det grafiske tilsat farver. Så smukke. Og til sidst en julesweater som er konverteret til en julesok. De er fra Monki.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *