Jeg har besluttet at bryde med det helt rene. Kæmpe beslutning for én som mig

Annonce for Desenio

Der der med billeder på væggene, har aldrig været så nemt for mig. Jeg har det bedst med rene flader og jeg har det ret stramt med at bore for meget i de helt glatte flotte vægge. Derfor står de fleste af vores billeder på reoler og gulve. Men over de sidste måneder og måske også efter vi anskaffede os vores gule sofa til legerummet i stuen, så har jeg ligesom følt at der manglede noget. Noget farve og noget liv til den store hvide væg i netop det rum. Bagvæggen, som man ser både fra spiseafdelingen og dagligstuen er nemlig helt bar. Jeg har derfor gået og skumlet lidt i krogene og kigget nærmere på andres vægge og ladet mig inspirere lidt her og der. Derfor var det som kaldet, da det her fine samarbejde landede i mit lille skød.

Kender I Desenio ?. Jeg kendte dem godt på forhånd og har faktisk tidligere været inde og snuse rundt blandt deres rigtig flotte udvalg. Denne gang havde jeg et rimelig klart mål. Jeg tør nemlig godt efter mit tilløb, at kaste mig ud i en væg med en del billeder på og de første der kommer op, det bliver altså dem jeg har fundet hos Desenio. Senere vil jeg tilføje en del af dem, som jeg har samlet over mange år. Fine fødselsdagsgaver, udstillingsplakater og andre som er fundet på diverse loppemarkeder. Jeg tænker at blande stilen lidt, ligesom jeg også kommer til at have forskellige typer af rammer. Sådan så det bliver os og en helt naturlig del af vores stil og indretning i resten af vores hjem.

Ovenover kan I se tre af de plakater jeg har valgt fra Desenio. Jeg kan godt lide farverne og så også at de på trods af farver og sort/hvid er rimelig afdæmpede i deres udtryk.

Vores køkken har fået den fine pære med passepartout. Billedet hedder “Yellow pear” Farven passer fint ind der, ja faktisk er det en farve som passer rigtig godt ind i hele hjemmet. Og da vores køkken hænger sammen med spisestuen, er det jo fint at det hele passer sammen. Jeg har for øvrigt valgt at lægge billede ned, da jeg synes det fungerer bedst.

Så er det bare om at sætte i gang. Måske det bliver lettere, for hver gang man tænder for boremaskinen. Men her er en hel væg at lege med. Jeg er klar!

Hele min bestilling. Jeg synes farveskalaen er så pæn altså.

Et lille hjørne er blevet til og er en spæd start på et hjørne som skal spredes ud over det meste af væggen. Aj mand, hvis man kender mig, så ved man at det er stort for mig at sætte SÅ mange billeder op. Jeg synes det er blevet pænt og det har helt klart givet mig blod på tanden til flere. Jeg har allerede samlet nogle af mine gamle billeder sammen og jeg må op på loftet efter flere. Men disse tre er rigtig fine lige præcis der i hjørnet, som altså bliver mit udgangspunkt for en større samling.

“Flower girl” minder mig om sol og sommer og jeg er vild med finheden og den sarte lyserøde. Lige præcis denne væg i vores lejlighed er det meste af dagen badet i fint lys, altså når solen skinner. Derfor var den sort hvide plakat en fin måde at understrege det på, den hedder helt perfekt “Let the light in” . Så er der det pæneste ballon billede, ærlig talt så fortryder jeg lidt at jeg ikke valgte det et hak større. For det er virkelig fint – og så minder det mig om gode gamle Sex in the city. Billedet hedder “Blue balloons”.

Jeg tror det bliver super godt. Desenio har flere smarte funktioner, når kan handler hos dem. For det første er plakaterne inddelt på en meget overskueligt måde, sådan så man let kan kigge under de emner man finder interessant. Derudover er der mange fine inspirationsbilleder opdelt i forskellige rum i hjemmet. Hvis man som jeg ønsker at skabe en billedevæg, er der er ret god måde at gøre det på

Man kan simpelthen finde et billede som passer til det rum, hvor man skal sætte billeder op i og så kan man faktisk gå ind og indsætte de billeder, man har i indkøbskurven. Funktionen hedder, byg din billedvæg.

Derudover kan du, når du shopper de prints du synes aller bedst om købe rammer som passer perfekt til billedet. Der er flere muligheder og kvaliteter. Det hele kommer samlet og på den måde er det bare let og meget nemt. Jeg selv flere fine prints liggende som aldrig er kommet videre, fordi jeg ikke havde nogen ramme til. Bevares jeg har da fået nogen indrammet hos rammemanden, og det er flot – men det koster også spidsen af en jetjager. Så jeg synes det er skide smart at bestille rammer samtidig, eller man kan jo også blot bruge hjemmesiden til at bestille rammer til de print man i forvejen har.

Disse to overvejer jeg op til vores sommerhus. Jeg ved ikke hvad det er med æg, men jeg synes de er pæne. Lidt som avocado. Sådan en er jo egentlig heller ikke pæn, men så alligevel.

“Eggs in a box” og “Common milkwort”

Hvis I som jeg går og overvejer at få nogle flere billeder op har jeg en kode til jer, som I kan bruge til at shoppe for.

Koden “trinesblend” giver 25% rabat på alle plakater mellem 23. marts og 26 marts.

*undtagen på særlig udvalgte plakater og rammer.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *