Inspiration: Sådan ville jeg style mit sommertøj

Annonce ELLOS

Jeg har fået lov at lave endnu et indlæg med sommersager fra Ellos og samtidig igen, dele en rigtig fin rabatkode med jer, der læser med. Sidst jeg lavede sådan et indlæg, brugte jeg min egen kode til at shoppe højtaljede bikinitrusser og en badetop og det fik jeg brugt hele ugen på Mallorca. Det fungerede lige så godt, som jeg havde håbet. Se eventuelt badetøj i mit sidste indlæg her.

I er sikkert rigtig mange som allerede kender til Ellos og har shoppet hos dem tidligere. Hvis ikke tøj, så måske bolig, solcreme eller noget andet. I forhold til deres mode, så kan jeg godt lidt at der er flere valgmuligheder med forskellige typer af kollektioner. Jeg har fundet forskelligt herfra deres egen “Ellos Collection”, som også har linjen “A better choice”, som er tøj der er produceret med omtanke for klima. Så hvis man ønsker udelukkende at handle mere bæredygtigt, så skal man blot gå efter tøj mærket med dette mærke. Derudover findes også “Ellos plus collection”, som er tøj der går op i de større størrelser. Det giver sådan et dejligt overblik, hvis man fra start af, har nogle specifikke søgekriterier inden man starter med at surfe rundt hos Ellos.

Mine tips til hvordan jeg ville style mit sommertøj

Med denne collage er jeg altså benhårdt gået efter en ægte varm sommer, hvor man helst skal have så lidt på som muligt. Det er luftige sommersager som er noget af det,  jeg selv ville bruge her over sommeren. Noget af det som jeg ville pakke ned i min kuffert, hvis jeg skulle sydpå. Noget af det som jeg ville bruge til hverdag og til fest. Som altid, når jeg tænker styling, så handler det om, at kunne bruge de forskellige dele på flere måder og altid sammen med noget af det jeg i forvejen har.

Den lilla kjole med prikker, står der jo nærmest mit navn på. Ha. Det er bare sådan en sommerkjole, som bør hænge i ethvert klædeskab. Den er som som den er, med knapper, prikker og udskæring som smukke detaljer. Jeg tænker klipklappere i gul eller orange eller en brun sandal med eller uden hæl. Bare super fin!

Jeg elsker gul og denne kjole med sit boheme look er perfekt de næste mange somre. Til de kølige dage og aftener, duer den både med en  t-shirt under, eller med et stor strik over. Jeg har sådan en lilla blonde bh-top, som jeg ville tage på indenunder. Lilla og gul, er bare så gode sammen.

Den smukkeste top med små blomster. Så mange små fine detaljer. Jeg ville faktisk style den sammen med den hvide slå om-nederdel. Jeg ville simpelthen bruge det sammen som et ukorrekt sæt. Næsten med samme print og så alligevel ikke.

Sart rosa kjole med print. Jeg er altså fan af knapper på kjoler og så synes jeg virkelig godt om kjolens ærmer. Sådan næsten med puf. Jeg ville bruge den med sneakers til og en habitjakke om aftenen.

Jeg er jo ikke så meget til sort tøj, men lige præcis zebra printet der – det kan jeg bare så godt lide. Jeg har selv en kjole, der minder meget om den. Jeg kan godt lide måden den skærer på ved brystet. Den er pæn udover jeans eller bukser med et farverigt print. Men selvfølgelig også super fin med bare ben og arme – egentlig bare som den er.

Hvidt tøj minder mig om ferie nede syd på, men jeg synes bestemt også at Danmark kan bære de hvide klæder. Jeg elsker shorts og med dem her, kan jeg godt lide at de er så løse i snittet. Jeg ville bruge dem med en top nede i, eller en slå om-bluse – og så med en strik hængene løst udover.

Ja, eller den hvide top med flæse ærmer. Den ville være så fin til de hvide shorts. Man kan faktisk også købe en hvid nederdel til toppen. Det er et ægte sommersæt.

Jeg har ikke mange t-shirts, men de få jeg har, er nogle jeg bruger rigtig meget. Jeg kan godt lide v-hals og farven på den her. Jeg bruger t-shirts til det meste og det er vel nærmest sådan en basis ting i min garderobe. Her om sommeren bruger jeg dem især under mine kjoler.

Jeg kan godt lide formen på den lyserøde sweatshirt og tænker den blandt andet er god til både de hvide shorts og nederdelen i denne collage. Den er enkel, men larmer alligevel med sin farve – men uden print og andre detaljer.

Jeg er kæmpe fan af den type nederdel her. Og åbenbart også fan af lyserød. Den er super nem at style op og ned. Den er sådan en der kan bruges hele året, men lige nu bruger jeg den flittigt med klipklapper og sneakers. Jeg ville desuden kunne bruge alle overdele i collagen her sammen med den.

Endnu en t-shirt, blot med print. Den ville være sej nede i den lyserøde nederdel og til shortsene.

Rabatkode

Som lovet først i indlægget så deler jeg en rabatkode til ELLOS. Man får altså 30% rabat på den dyreste vare, som man har puttet i indkøbskurven.

Koden gælder ikke på i forvejen nedsatte vare.

Klik her for at shoppe med min rabatkode: 395438

 

Koden gælder til d. 30/6 og så gælder den på alt – også på boligindretning.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *