Inspiration: Frakker og jakker til løvfaldssommer og vinter

Hvis ikke man har opdaget det, så er jeg virkelig glad for min nye ternede vinterfrakke. Så glad. Jeg var dog meget i tvivl og vaklede mellem to meget pæne slags. Der er mange flotte derude i år og også i forskellig stil. Jeg har en lyserød bamsejakke fra sidste år og jeg kan ikke helt finde ud af om jeg stadig gider den, eller om jeg er færdig med bamse look. Jeg kan dog godt lide at have to at skifte imellem, fordi den kolde sæson er så uendelig lang her i Danamark. Jeg bliver simpelthen så træt af at se på mig selv i den samme frakke hver evig eneste dag. Dag efter dag efter dag i så mange måneder – så er det altså rart at have en at skifte lidt med. Oh yes the struggle is real.

Nu er det jo så sådan at de kære meteorologer lover løvfaldssommer, noget af et fint ord og ikke et begreb jeg tidligere har hørt, men det betyder åbenbart at vi får 20 grader i tre dage i træk. Ahhh, det lyder rart og ved I hvad. Vi tager sgu vores bil på søndag og drøner til færgen, som skal fragte os fra Ystad til Rønne. Solskinsøen over dem alle, så det der løvfald, det må jätte gerne fortsætte hele uge 42 med. Jeg har nu alligevel tænkt mig at medbringe min frakke, for ved vandet kan 20 grader godt føles lidt køligt.

Har I købt nyt vinterovertøj, eller har I en fra tidligere som stadig er fin? Jeg har samlet nogle af de fineste jeg har kigget på, nogle som alle sammen godt kunne have boet hos mig.

De to frakker jeg ikke helt kunne vælge imellem. Jeg valgte den ternede, men den er altså virkelig også smuk den lyseblå. Og det smarte er at pelsen kan afmonteres med en lille knap, hvis nu man pludselig ikke gider se på det længere. Jeg er nu svært tilfreds med mit valg af den ternede.

Blå frakke // Ternet Libertine Libertine

Jeg elsker snittet på denne, længden er helt perfekt. Jeg har ikke set den live og måske den ser for fake ud, det ved jeg ikke.

Imiteret ruskindsfrakke

Måske lidt kedelig, sådan lige ved første øjekast – men jeg synes den kan noget og den tykke kvalitet er ret pæn sammen med de små bitte tern.

Jakke fra Monki

Helt klassisk og enkel.

Frakke i laber brun farve

Hvis nu man ikke er færdig med bamse, så er den her flot og jeg kan godt lide den har fået lidt længde. Og så er der endnu en ternet. Jeg tænker med en sweater under eller en grå hættetrøje. Så fin.

Bamsefrakke //Ternet frakke

Mig i min lyserøde bamsejakke fra sidste vinter – måske den alligevel stadig er ret fin i det? Der findes rigtig mange derude af slagsen, så det tyder på den ikke er helt ude endnu.

Okay, jeg stopper med tern nu, men min veninde viste mig lige denne her som hun måtte eje og den er ved gud også flot. Og det er jo lidt en anden slags tern, fordi de er meget store. Så lækker.

Frakke fra Norse

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *