Indiske sarier og advent

Indlægget er sponsoreret af Ellies and Ivy

Så blev det søndag igen og med en fin lille titel på også. Nemlig den aller første søndag i advent. Med børneøjne, er det et helt skidt på vej mod juleaften. Mine børn har siden 1. november talt ned til 1. december og nu endelig har vi passeret den første og samtidig er vi på vej hen mod 2. advent. Derfor er der endnu en god konkurrence her hos mig, som jeg håber i vil tage ligeså godt imod som den første.

Jeg har nævnt mærket tidligere og nu gør jeg det simpelthen igen. Ellies and Ivy , hvis ikke i kender det så hop ind på deres side og tjek de fine sager ud.I kan også se mere på deres Instagram her. Det er to piger som står bag og de er i mine øjne sindsygt dygtige til farver og snit. De finder de flotteste vintage sarier i Indien, som de så omdanner til alt fra kimonos til kjoler til makeup og toilettasker.Jeg har fulgt med i deres eventyr helt fra starten og jeg kan godt lide at se, at de holder fast i noget af deres første produkter og så er de gode til at tilføje få, men gode nyheder hen af vejen. Farveskalaen er så flot, og der er altid lidt for enhver, noget meget farverigt og så også noget mere afdæmpet. Da sarierne er vintage (også kaldes gamle), så findes der kun få af hver slags og sådan noget elsker jeg altså. Det her med at man ejer noget som et en smule enestående i udtrykket.

Deres makeup punge, var vidst med helt fra begyndelsen og jeg kan rigtig godt lide kombinationen af sariernes farver sammen med quilt. Jeg er nu jeg tænker over det, vild med det meste i quilt. De bliver sådan lidt tykke i kvaliteten. De er gode og rumlige og kan også lige rumme en ble, hvis man er en mor på farten – ja altså til sin baby. De gode makeup punge har nu fået den fineste storesøster. En toilettaske, samme princip bare større. Helt perfekt, til alt det man slæber med sig, hvis man skal på overnatning eller måske bare på tur med familien. Jeg kan godt lide at have en ret stor taske med og så have nogle mindre tasker nede i den store. Så har jeg bedre overblik over eight hour creme, pixi bøger, håndcreme og vådservietter. Og alverdens dims, som har det med at samle sig i min taske.

Konkurrence:

Du har muligheden for at vinde en makeup pung eller en toilettaske fra Ellies and Ivy. Du bestemmer helt selv, hvilken en du helst vil eje.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. Husk at skrive din email i kommentarfeltet, sådan så den er tydelig for mig. Jeg trækker vinderen næste søndag, hvor næste adventsgave sættes i gang.

Glædelig december fra mig og held og lykke.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *