Inden klokken 8.30 har jeg…

Pillet verdens største splint ud af Kalles meget lille hånd. Med nål, pincet og utrolig høje vræl.

Tømt opper, mens jeg har serveret morgenmad for mine tre.

Serveret morgenmad nummer to for min mindste. Som altså har en virkelig god appetit.

Hjulpet den ene af dem i tøjet.

Skiftet en lorteble.

Taget mad ud af fryseren til i aften.

Svaret Selma ti gange på, hvor mange gange hun skal sove inden hendes fødselsdag.

Kysset mine fire familiemedlemmer farvel i entreen.

Kigget på min to-do liste som er ualmindelig lang i denne uge.

Googlet enhjørningskage.

Set spansk dame på youtube lave enhjørningskage.

Erkendt at det aldrig kommer til at ske i mit køkken.

Søgt efter kyndig bagehjælp henne på Instagram

Været i bad og har i dagens anledning barberet ben.

Åbnet brev fra banken og kan se at jeg endelig får mit firmakort. Yay.

Været på toilettet med min telefon. Derude er der morgen fred i fem minutter. Læst noget om at unge Instagrammere helst følger andre som lever et liv, der er meget vildere end deres eget. Sådan uopnåelige liv. Dyre tasker, dyre middage på fancy spisesteder, rejser til Bali, flade perfekte maver og sådan. Jeg har det helt omvendt, jeg kan bedst lide at følge dem som lever relativt almindelige liv. Sådanne liv, som ligeså godt kunne være mit eget. Altså liv som er opnåelige og ikke det modsatte. Hvordan har I det med det?

Smidt en vask over. #neverendingstory

..Og nu vi er ved enhjørninger, så ønsker Selma sig en My Little Pony enhjørningsbaby. Det har jeg også googlet efter. Hun har fødselsdag på onsdag og jeg er som så ofte før ikke ude i verdens bedste tid.

Lidt ligesom, at jeg i dag skal hente Alfred fra skole og direkte ud i noget pas automat. Havde simpelthen misset, at hans pas var udløbet – var ellers derude i sidste uge med Kalle og mig selv. Pis!

Spist vitaminpiller og sat nyt hormonplaster på min mave. Måske nogen kan huske at jeg ellers var stoppet med at bruge hormoner , men jeg er altså startet igen – blot på halv dosis.

Sidder nu her på hjemmekontoret med en varm chai latte og knækbrød. Dagen er i gang, ugen er i gang – den sidste uge inden ferie.

​Billedet er lånt af Google

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *