I al sin enkelthed.

bord / her / klemmelampe / her / sort lampe / her / rullebord / her / stol / her / skærebræt / heropbevaring / stol / blomsteropsats

^Indlægget indeholder reklame^

Jeg har jo en kæmpe forkærlighed for møbler med personlighed og historie. Jeg elsker alt som er gammelt og brugt, noget som rummer en masse hygge indeni sig. På den anden side, kan jeg virkelig også godt lide, når tingene er enkle uden alt for meget tingeltangel.

Jeg synes enkelheden går super godt i spænd sammen med historien, og det skaber en lethed i rummet, når man blander de to ting. Det er jo ikke fordi at enkle møbler ikke har en historie at fortælle, for det har de helt sikkert – men dem jeg viser frem her er nyere og rummer ikke samme lange historie, som mit ældgamle vitrineskab gør. De fortæller en ny historie, som måske på et tidspunkt i fremtiden også bliver lang og kringlet.

Ovenover har jeg samlet noget af det som for mig er enkelt og pænt og som jeg tænker passer ind i ret mange forskellige stilarter og hjem. Der er ikke så meget hokus pokus over det, det er pænt design, har ikke for skarpe farver og er derfor rart for manges øjne, noget af det kan både bruges inde som ude – det er synes jeg er skide smart.

Jeg blev for noget tid siden kontaktet af OK Design, ærlig talt sagde navnet mig ikke det store. Men jeg tjekkede dem lige ud og kunne hurtigt kende den karakteristiske Acapulco Chair (se oppe i collagen) som jeg har set flere steder og som er en af dem, der både er pæn indenfor og udenfor. Det var efter nogle år i Mexico, at parret bag Ok Design bragte de vævede møbler hjem til Danmark og især denne stol er meget populær og det er da ret hyggeligt at tanken bag den kommer hele vejen fra Mexico og på den måde er en ny historie begyndt. For mig bringer den og deres andre vævede møbler også tanken tilbage på de helt gamle fine havemøbler, som ofte havde hvidt stel og blå plastik vævninger. Husker i ikke dem fra gammel tid? Den fine Acapulco stol fås også i børnestørrelse og sådan noget jeg slet ikke stå for.

Den ferskenfarvede lette stol er flyttet ind i min stue. Den er ret så sej og Selma især, elsker at sidde i den. Måske jeg napper den med i sommerhuset, fordi den kan nemlig også bo udenfor på terrassen. Den fås i 4 farver

Den fine stol i vores stue og Kalle i fuld numsespring.

Og i vores gård.

Så er der det flotte flotte design på skærebrættet oppe i collagen. Det fås i fire former, men jeg blev selv hurtigt begejstret for fuglen, som for mig ligner en svane. De er alle lavet i Danmark og de er da nærmest en hel skulptur i sig selv.

Det fine bræt i vores køkken og på gulvet i morges med bagerbrød. Ha, jeg nænnede næsten ikke at bruge det.

Når jeg kigger på deres fine hjemmeside er der meget som godt kunne flytte ind her, alt har sådan en smuk form og jeg kan især godt lide mikset mellem, metal og terrazzo og så er der den virkelig smukke sag som er af metal, træ og kurveflet. Den vildeste bænk med plads til opbevaring. Mand den er flot. Find den her.

Lige et aller sidste opråb fra mig, så har OK Design til huse i København NV og d. 10 og 11 juni holder de et udsalg, hvor deres produkter er nedsat med 35-80 %. Se nedenstående.

Kærligst fra Trine

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *