I 2019 vil jeg gerne…

Jeg er typen, der bliver sådan lidt nostalgisk når året lakker mod enden. Nostalgisk, lidt trist men heldigvis også fuld håb og nyt mod. Tiden kommer aldrig tilbage og det som var, forsvinder længere og længere bort som tiden løber. Jeg tror det er det, som kan give mig den der lidt triste følelse inde i kroppen. Det hele fortoner sig heldigvis i gode minder og de er rare at bære med videre ind i det næste år. Jeg har samlet lidt af det, som jeg gerne vil gøre noget ved i 2019.

Jeg SKAL starte til noget noget fysisk. Tænker yoga eller pilates. Findes mave, balle lår mon egentlig stadig? Det kan godt være det er sådan lidt oldschool og 90’agtigt, men jeg elskede det i mine tyvere og det var ved gud mega effektivt. Høj musik og sved på panden.

Jeg vil øve mig på at blive bedre til at prioritere mig-tid væk fra min ellers dejlige familie. Hvis jeg gør noget for mig selv, så gør jeg det ofte i arbejdstiden, derfor er jeg altid tilgængelig og en gang imellem, så kunne jeg godt tænke mig at sige. Jeg smutter, vi ses om et par timer.

Registrere mig som organdoner. Det er så pinligt at jeg ikke har styr på papirarbejdet, i forhold til at jeg (selvfølgelig) gerne vil donere mine organer væk, når ikke jeg er længere. Jeg har endda som sygeplejerske, stået med frygtelig syge børn, som blot ventede på et nyt organ. Nogle ventede forgæves. Eller faktisk ret mange. Jeg er helt klart for, at vi alle ved fødslen er automatisk tilmeldt, sådan så vi aktivt skal afmelde det, hvis ikke vi føler for det. Nu nu nu får jeg mig registreret, så der ingen tvivl er for mine pårørende.

Mobilos ud af soveværelset. Ind med mine elskede bøger igen. Jeg har fået den dårlige vane at ligge med telefonen i sengen og egentlig vil jeg meget hellere læse en ægte bog. Det skal jeg til igen!

Gå mere i biffen. Jeg så “ A Star is born” i går. Den sidder stadig i mig. Aj mand, den var bare så god. Se den for pokker! Sådan en bif tur med guf, popkorn og god lyd og flot billede – det kan virkelig noget.

Bruge min telefon til det den oprindeligt blev opfundet til. Opkald – jeg vil blive bedre til at telefonere (ha) til dem jeg holder af. Telefonsamtaler med de af mine veninder, som ikke bor så tæt på.

Blive dus med min krop igen. Jeg er aldrig rigtig blevet det, efter fødsler, gentest, død og operation. Jeg mærker den sgu ikke rigtig og det er ved at være på tide at den igen bliver åben domæne for mig selv (og min mand). Jeg har længe tænkt på at starte hos en kropsterspeut . Andre med et bedre bud, på en behandler af en art, som har forstand på sådan noget?

Nyde, elske og grine helt ned i maven. Det har jeg også gjort masser i i 18 – men det er vigtigt at huske at blive ved. Det gør godt.

Det var lidt af det, jeg har tænkt på at tage med videre. Ikke forsæt som sådan, men noget af det som længe har stået på min to-do liste.

Jeg vil ønske Jer alle sammen et dejligt nytår og så vil jeg glæde mig til at hænge ud med jer på bloggen her i 2019 også. Yay.

Kram fra Trine

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kæreste Trine, jeg vil ønske dig og din familie et dejligt nytår. Jeg NYDER at læse med hos dig- og jeg nyder at følge med på Instagram. Du er uden tvivl rent stilmæssigt dén som inspirerer mig allermest!! Og så vil jeg ligeledes rose din blog. Jeg har læst med fra start. Fordi jeg har fulgt med på Instagram og derfor også “fulgte med” hen på bloggen. Du har udviklet dig meget i din måde at skrive til og det vil jeg rose dig for. Kærlig hilsen Cecilie

    • Kære Cecilie,
      Tak og rigtig godt nytår til dig. Du gjorde mig så glad med den kommentar. Virkelig! Tusind mange tak skal du have.
      Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *