Hvad smykker kan tilføre og en adventskalender.

Annonce

Ligesom jeg elsker prikker og farver på mit tøj, så elsker jeg også at tilføje smykker. Sådan har det dog ikke altid været. Jeg kan huske at jeg fik en fornem ring af mine forældre, da jeg blev færdiguddannet som sygeplejerske og at jeg slet ikke rigtig var med på at gå med den. Det sagde mig ikke rigtig noget, det der med smykker. Men så pludselig fik jeg øjnene op for hvad smykker kan. De fortæller historier, tilføjer farve, personlighed, minder og meget andet godt. Det gør de i hvert fald for mig. Jeg har sådan et fast hold af smykker og så roterer jeg ellers mellem noget til ørene, halsen og håndledet. Det faste sæt er vielsesring og ringe med minder. Dem rykker jeg ikke sådan på.

Jeg har længe kendt til det fine mærke Anni Lu . I starten mest for de farvede perlearmbånd. Men for et år siden, så jeg at Helle bag mærket havde lavet sådan et fint armbånd, til fordel for Kræftens Bekæmpelse. På armbåndet stod der mor med perler i morsetegn. Armbåndet kan stadig købes her .Navnet Anni Lu er sådan et pænt navn og så er det sat sammen af Helles (afdøde) mors navn Anni og hendes datter, som hedder Luella. Siden dengang har jeg fulgt bedre med, og holdt øje med sortimentet som er blevet udvidet med forskellige smykker hen af vejen.

Perlearmbånd fra Anni Lu her // Store perler fra Nanna Schou her // Leojakke og taske fra Ganni her.

Jeg er ret glad for at blande smykker sammen, altså blande flere mærker og materialer. Så bliver det for mig lidt mere personligt, alle kan jo købe en halskæde men det er sjovere hvis man sætter sit eget præg på hvordan udtrykket skal være. Jeg tror faktisk jeg har det sådan med det meste af det jeg omgiver mig med. Altså af de materielle goder. Min indretning i hjemmet, er også sammensat af alt muligt. Det er simpelthen for let bare et købe en syverstol og et ovalt bord, der skal mere til. Noget skævt, noget kant, noget personligt. Derfor bærer jeg ofte mine smykker blandet på min egen måde, men også altid sammen med de smykker jeg ejer som har gode minder i sig. Måske er de arvet, købt på en rejse eller noget som jeg har fået foræret af et særligt menneske. Smykker er ikke som tøj. Tøjet bliver vasket ihjel på et tidspunkt, eller også passer det dårligt eller går af mode. Sådan er det ikke helt med smykker, de kan i princippet bruges for evigt. Så disse nye smykker fra Anni Lu , de kommer også til at indeholde en masse historier med gode minder i sig. Minder som skabes af tiden, tiden som bare går og går. Jeg synes det kunne være så hyggeligt hvis vi kunne lave nogle historier sammen via de sociale medier, så hvis I ejer noget Anni Lu, så må I meget gerne tilføje hashtagget #myannilu, på den måde kan vi måske få et samlet overblik og sammen fortælle en lille historie om de smykker vi bærer.

Anni Lu’s fine Zodiac serie indeholder allerede noget personligt, i og med at der er afbilledet et stjernetegn på smykket og er håndlavet. Om man er til stjernetegn og astrologi eller ej, så synes jeg at selve tegnene er ret så fine med den klare krystal i.

Den smukke halskæde med mit stjernetegn – jeg er tvilling. Jeg bære den sammen med to af mine andre ynglingskæder. Den lille købte jeg til mig selv, da jeg arvede en smule penge efter min mormors død. Den har jeg altid på og så det lidt sjove øjenvippe blink. De små perlearmbånd tilføjer farve og lidt humor. Og så synes jeg at de i kontrast med mine store perle får sådan et sart lille udtryk på trods af de stærke farver..

Konkurrence

Jeg har fået lov til at give en heldig vinder en smuk 1. adventsgave. Du kan nemlig vinde et fint sæt. To Zodiac halskæder – en til dig og en til din veninde, med hver Jeres stjernetegn på.

Alt du skal gøre er:

At skrive herunder, hvem som skal have en halskæde sammen med dig, hvis du vinder.

Og så må du rigtig gerne følge med hos Anni Lu på hendes Instagram, men det er intet krav. Du kan gøre det her .

Jeg trækker vinderen næste søndag, hvor der derefter sættes gang i 2. adventskalender indlæg.

Og som sagt kunne det være så hyggeligt at lave små fine socialemedier smykkehistorier, så husk at bruge hashtagget #myannilu, hvis du deler billeder hvor du har Anni Lu smykker på.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Sikke en fin præmie! Jeg ville forære kæden til min søster (og veninde) Sisse. Hun er tyr. Jeg er tvilling ♉️♥️♊️

 • Sikke en fin præmie! Jeg ville forære kæden til min søster (og veninde) Sisse. Hun er tyr. Jeg er tvilling ♉️♥️♊️

 • Ohhh hvor lækkert! Hvis jeg er heldig vil jeg dele med min søster 💝 Er sikker på hun vil sætte lige så stor pris på de flotte smykker som jeg.

 • Ohhh hvor lækkert! Hvis jeg er heldig vil jeg dele med min søster 💝 Er sikker på hun vil sætte lige så stor pris på de flotte smykker som jeg.

 • årh så fint, og så fine historier altid❤️🙏🏼 Og allerkæreste Trine, du kommer mig og min ønskeseddel i forkøbet i disse dage først smykker og så den smukke jakke fra Ganni! Har taget billede af den til min mand og skrevet str og sagt han kan slå alle gaver sammen og blot forære mig den ene💛 Hvis jeg vandt vil jeg dele med min veninde Jannie, der elsker og værdsætter smykker ligesom jeg❤️ Knus fra mig

 • årh så fint, og så fine historier altid❤️🙏🏼 Og allerkæreste Trine, du kommer mig og min ønskeseddel i forkøbet i disse dage først smykker og så den smukke jakke fra Ganni! Har taget billede af den til min mand og skrevet str og sagt han kan slå alle gaver sammen og blot forære mig den ene💛 Hvis jeg vandt vil jeg dele med min veninde Jannie, der elsker og værdsætter smykker ligesom jeg❤️ Knus fra mig

 • Jeg vil dele gaven med min “gamle” veninde Line. Vi ses ikke så ofte grundet afstanden (Odense -KBH) En kærlig tanke og gave i én <3

 • Jeg vil dele gaven med min “gamle” veninde Line. Vi ses ikke så ofte grundet afstanden (Odense -KBH) En kærlig tanke og gave i én <3

 • Sikken fin konkurrence og historie om dine smykker. Jeg er simpelthen så dårlig til at blande mine smykker, så skønt med lidt inspiration. Jeg vil helt klart dele med min søster 🍀🙏🏻 – hun er krebs og jeg er fisk.

 • Sikken fin konkurrence og historie om dine smykker. Jeg er simpelthen så dårlig til at blande mine smykker, så skønt med lidt inspiration. Jeg vil helt klart dele med min søster 🍀🙏🏻 – hun er krebs og jeg er fisk.

 • Jeg elsker personlige smykker- dog ejer jeg kun et par fine armbånd fra AnniLu- en halskæde ville være fantastisk. Jeg synes min gode veninde og med-mor Trine fortjener en halskæde ligeså <3 tak for endnu et dejligt indlæg. Kh. Camilla

 • Jeg elsker personlige smykker- dog ejer jeg kun et par fine armbånd fra AnniLu- en halskæde ville være fantastisk. Jeg synes min gode veninde og med-mor Trine fortjener en halskæde ligeså <3 tak for endnu et dejligt indlæg. Kh. Camilla

 • I sommers flyttede vi til en ny by og lidt alene mødte jeg heldigvis en sød mor i samme institution som mine ungers – nu drikker vi kaffe sammen hver uge og er blevet utrolig tætte på kort tid – hende ville jeg dele med. Hun er tyr. Jeg er skytte.

 • I sommers flyttede vi til en ny by og lidt alene mødte jeg heldigvis en sød mor i samme institution som mine ungers – nu drikker vi kaffe sammen hver uge og er blevet utrolig tætte på kort tid – hende ville jeg dele med. Hun er tyr. Jeg er skytte.

 • Jeg ville dele præmien med min skønne veninde Gitte, som netop har mistet sin søn. Hun kan selv få lov at vælge om kæden skal have hendes eget, eller sønnens stjernetegn, hvis vi skulle være de heldige. 🍀

 • Jeg ville dele præmien med min skønne veninde Gitte, som netop har mistet sin søn. Hun kan selv få lov at vælge om kæden skal have hendes eget, eller sønnens stjernetegn, hvis vi skulle være de heldige. 🍀

 • Jeg ville elske, at vinde og give den anden til min datter Naya Felicia. Hun elsker Alerede smykkerne og har flere armbånd. Hun ville svimle, hvis hun ligeledes måtte bære sit stjernetegn. Ohhhjrg håber

 • Jeg ville elske, at vinde og give den anden til min datter Naya Felicia. Hun elsker Alerede smykkerne og har flere armbånd. Hun ville svimle, hvis hun ligeledes måtte bære sit stjernetegn. Ohhhjrg håber

 • jeg ville uden tvivl forære den ene til min dejlige veninde, der lige har været igennem et par hårde operationer, og derfor fortjener en dejlig gave☺️

 • jeg ville uden tvivl forære den ene til min dejlige veninde, der lige har været igennem et par hårde operationer, og derfor fortjener en dejlig gave☺️

 • åhhh hvor ville jeg gerne vinde det fine smykke og min allerfineste veninde AS skulle have det andet ✨ smukke og fine ting og har holdt meget af følge både Anni lu og dit farverige univers ✌🏼

 • åhhh hvor ville jeg gerne vinde det fine smykke og min allerfineste veninde AS skulle have det andet ✨ smukke og fine ting og har holdt meget af følge både Anni lu og dit farverige univers ✌🏼

 • Hej Trine jeg ville blive så glad for at kunne dele så fint et smykke med min veninde Line, så hepper på vores held😘

 • Hej Trine jeg ville blive så glad for at kunne dele så fint et smykke med min veninde Line, så hepper på vores held😘

 • Jeg ville dele med min bedste veninde, jeg har kendt hele mit liv og som var med da min ældste søn blev født og om lidt skal med til min kommende yngste søns fødsel. Det ville være den perfekte fødsels-gave 😊

 • Jeg ville dele med min bedste veninde, jeg har kendt hele mit liv og som var med da min ældste søn blev født og om lidt skal med til min kommende yngste søns fødsel. Det ville være den perfekte fødsels-gave 😊

 • Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele det fine smykke med min veninde, som venter sig, så hun kan have sin datters stjernetegn om halsen.

 • Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele det fine smykke med min veninde, som venter sig, så hun kan have sin datters stjernetegn om halsen.

 • Så fine!! Jeg vil dele præmien med min allersødeste veninde – eller hendes dejlige datter, som også er min guddatter – hun er 2 år og skæppe skøn! Hun er skytte og jeg er skorpion <3

 • Så fine!! Jeg vil dele præmien med min allersødeste veninde – eller hendes dejlige datter, som også er min guddatter – hun er 2 år og skæppe skøn! Hun er skytte og jeg er skorpion <3

 • Jeg vil dele med min søster, som bliver 20 år i januar. Hun fortjener at blive forkælet ❤️ Fordi hun er så dejlig og sød

 • Jeg vil dele med min søster, som bliver 20 år i januar. Hun fortjener at blive forkælet ❤️ Fordi hun er så dejlig og sød

 • Jeg ville dele med verdens bedste søster, som efter at vi er blevet voksne, også er blevet en rigtig god veninde ❤️ Hun skulle overraskes med det fine smykke til jul.

 • Jeg ville dele med verdens bedste søster, som efter at vi er blevet voksne, også er blevet en rigtig god veninde ❤️ Hun skulle overraskes med det fine smykke til jul.

 • Skulle jeg blive den heldige, vil jeg dele gaven med min højt elskede moster. Trods 25 års aldersforskel har vi altid delt passionen for tøj og smykker ❤️💍✌🏼

 • Skulle jeg blive den heldige, vil jeg dele gaven med min højt elskede moster. Trods 25 års aldersforskel har vi altid delt passionen for tøj og smykker ❤️💍✌🏼

 • Hvis jeg vinder, skal min ældste veninde, hende jeg har kendt siden vi sad i klapvogn, men som jeg desværre ser alt for sjældent, have den anden kæde.

 • Hvis jeg vinder, skal min ældste veninde, hende jeg har kendt siden vi sad i klapvogn, men som jeg desværre ser alt for sjældent, have den anden kæde.

 • Til min søde veninde, Mette, som altid melder sig i svære tider og heller ikke er bleg for at holde et brag af en fest, når humøret i forvejen er højt. Vi er begge fra maj men hun er tyr og jeg er tvilling !

 • Til min søde veninde, Mette, som altid melder sig i svære tider og heller ikke er bleg for at holde et brag af en fest, når humøret i forvejen er højt. Vi er begge fra maj men hun er tyr og jeg er tvilling !

 • Bliver jeg den heldige, skal præmien deles med min skønne søster, hun har meget at kæmpe med og fortjner derfor en lille ekstra gave ;0)

 • Bliver jeg den heldige, skal præmien deles med min skønne søster, hun har meget at kæmpe med og fortjner derfor en lille ekstra gave ;0)

 • Hvor er de finde. Hvis jeg vinder, skal min bedste veninde gennem 11 år have den anden – hende, som jeg var så heldig også blev min roomie i sommerferien. Hun er født slut marts og skal derfor have en med vædderen og jeg er fra slut juli og derfor løve 😊 Krydser fingre

 • Hvor er de finde. Hvis jeg vinder, skal min bedste veninde gennem 11 år have den anden – hende, som jeg var så heldig også blev min roomie i sommerferien. Hun er født slut marts og skal derfor have en med vædderen og jeg er fra slut juli og derfor løve 😊 Krydser fingre

 • Jeg ville dele med min dejlige veninde, Marie – vi er begge tvillinger og jeg elsker de historier, jeg har med hende..❤️Kh. Anne

 • Jeg ville dele med min dejlige veninde, Marie – vi er begge tvillinger og jeg elsker de historier, jeg har med hende..❤️Kh. Anne

 • Åhh jeg ville gerne vinde – og dele med min aller bedste veninde og sjælesøster Louise❤️ Jeg elsker hende og hun er et skønt og omsorgsfuldt menneske der før meget godt for andre mennesker og fortjener at blive forkælet og tænkt på. Tak for dejlig og personlig blog❤️ Og evig inspiration 🙏🏻💓

 • Åhh jeg ville gerne vinde – og dele med min aller bedste veninde og sjælesøster Louise❤️ Jeg elsker hende og hun er et skønt og omsorgsfuldt menneske der før meget godt for andre mennesker og fortjener at blive forkælet og tænkt på. Tak for dejlig og personlig blog❤️ Og evig inspiration 🙏🏻💓

 • For en bra konkurranse! Jeg vil gjerne dele med min bestevenninne Hanna som alltid stiller opp for meg og som har vært mitt anker gjennom en tung og vedvarende kjærlighetssorg. Hadde vært fin å kunne gi noe tilbake. <3

 • For en bra konkurranse! Jeg vil gjerne dele med min bestevenninne Hanna som alltid stiller opp for meg og som har vært mitt anker gjennom en tung og vedvarende kjærlighetssorg. Hadde vært fin å kunne gi noe tilbake. <3

 • Dejligt indlæg Trine og lækker konkurrence. Jeg er ikke i tvivl – det er godt nok ikke en veninde, men jeg vil dele med min datter på 5 år. Sikke en historie hun ville kunne fortælle sit barn en dag, når hun/han skal arve smykket af hende ❤️

 • Dejligt indlæg Trine og lækker konkurrence. Jeg er ikke i tvivl – det er godt nok ikke en veninde, men jeg vil dele med min datter på 5 år. Sikke en historie hun ville kunne fortælle sit barn en dag, når hun/han skal arve smykket af hende ❤️

 • Fine smykker 😊 Jeg går med smykker hver dag, ofte med de samme, vil gerne blive bedre til at bruge flere forskellige. Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min veninde, som jeg har kendt siden 0. klasse, vi har været veninder i 31 år 😊

 • Fine smykker 😊 Jeg går med smykker hver dag, ofte med de samme, vil gerne blive bedre til at bruge flere forskellige. Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min veninde, som jeg har kendt siden 0. klasse, vi har været veninder i 31 år 😊

 • Virkelig fin kæde! Jeg ville give den ene til min bedste veninde Camilla. Hun får mig altid til at grine, men føler samtidig at hun altid er med på en mere tung snak og vi forstår bare hinanden.. altid. Vi har været veninder i 22 år og er begge krebs. 😊

 • Virkelig fin kæde! Jeg ville give den ene til min bedste veninde Camilla. Hun får mig altid til at grine, men føler samtidig at hun altid er med på en mere tung snak og vi forstår bare hinanden.. altid. Vi har været veninder i 22 år og er begge krebs. 😊

 • Jeg vil dele med min veninde Louise, hun mistede sin søster til kræft da hun var 15. 5 år efter kom vi ind i hinandens liv, og blev bedste veninder og reservesøstre❤️ – det er 16 år siden nu.

 • Jeg vil dele med min veninde Louise, hun mistede sin søster til kræft da hun var 15. 5 år efter kom vi ind i hinandens liv, og blev bedste veninder og reservesøstre❤️ – det er 16 år siden nu.

 • Hun laver bare nogle skønne ting, hende Anni Lu. Jeg ville elske at kunne forære én af mine bedste personer sådan en smuk kæde. Hun er noget helt særligt – så eventyrlig fin, varm og hjertelig omsorgsfuld at man næsten ikke forstår et menneske som hende eksisterer. Men det gør hun ! Og jeg har den ære, at hun har ladet mig komme hende nær. Det ville være så dejligt at gøre hende glad, fordi det fortjener hun om nogen !

 • Hun laver bare nogle skønne ting, hende Anni Lu. Jeg ville elske at kunne forære én af mine bedste personer sådan en smuk kæde. Hun er noget helt særligt – så eventyrlig fin, varm og hjertelig omsorgsfuld at man næsten ikke forstår et menneske som hende eksisterer. Men det gør hun ! Og jeg har den ære, at hun har ladet mig komme hende nær. Det ville være så dejligt at gøre hende glad, fordi det fortjener hun om nogen !

 • Sikke en skøn konkurrence. Jeg kendte faktisk kun Anni Lu for perlearmbåndene, men stjernetegnshalskæderne er da for skønne. Hvis jeg vinder skal min søster have en halskæde med tyrens tegn.

 • Sikke en skøn konkurrence. Jeg kendte faktisk kun Anni Lu for perlearmbåndene, men stjernetegnshalskæderne er da for skønne. Hvis jeg vinder skal min søster have en halskæde med tyrens tegn.

 • Jeg vil dele med min bedste Pernille ❤️ Vi bor i hver vores del af Danmark og ses bare alt for lidt, men hun betyder stadig alt for mig ❤️

 • Jeg vil dele med min bedste Pernille ❤️ Vi bor i hver vores del af Danmark og ses bare alt for lidt, men hun betyder stadig alt for mig ❤️

 • Min søde søster skal helt sikker være den heldige, som skal have en halskæde. Hun har lige født og trænger til lidt selvforkælelse. Rigtig god tirsdag. Kh Karen

 • Min søde søster skal helt sikker være den heldige, som skal have en halskæde. Hun har lige født og trænger til lidt selvforkælelse. Rigtig god tirsdag. Kh Karen

 • Så fine halskæder og smykker generelt. Jeg ville forære den ene af dem til min mor, hun fortjener en ekstra gave her i juletiden.

 • Så fine halskæder og smykker generelt. Jeg ville forære den ene af dem til min mor, hun fortjener en ekstra gave her i juletiden.

 • Sikke nogle flotte smykker. Jeg er en af dem som stadig ikke helt kan finde ud af det med smykker, men har et stort ønske om at kunne. Hvis jeg er heldig, skal min dejligste veninde Pernille også have en.

 • Sikke nogle flotte smykker. Jeg er en af dem som stadig ikke helt kan finde ud af det med smykker, men har et stort ønske om at kunne. Hvis jeg er heldig, skal min dejligste veninde Pernille også have en.

 • Jeg er vild med zodiac halskæden og jeg ville uden tvivl dele med min bedste veninde gennem 29 år (Siw). Hun betyder alt for mig ❤️

 • Jeg er vild med zodiac halskæden og jeg ville uden tvivl dele med min bedste veninde gennem 29 år (Siw). Hun betyder alt for mig ❤️

 • Sikke en fin adventskonkurrence. Jeg ville dele gaven med min kære veninde Mette, hvis jeg vandt. Mette er med årene blevet min søster: for mine drenge er hun altid moster Mette. Jeg er så taknemmelig over at have Mette i mit liv❤️💕💞

 • Sikke en fin adventskonkurrence. Jeg ville dele gaven med min kære veninde Mette, hvis jeg vandt. Mette er med årene blevet min søster: for mine drenge er hun altid moster Mette. Jeg er så taknemmelig over at have Mette i mit liv❤️💕💞

 • Jeg ville elsker at overraske min kære og bedste veninde Signe med denne utrolig fine gave. En kær veninde, som jeg har kendt hele livet, da vores mødre også er bedste veninder. Vi taler tit om, at når vi hver især får børn, så håber vi at de også kommer til at vokse op sammen. Og hvem ved, måske de en dag også ønsker sig veninde/venne halskæder.

 • Jeg ville elsker at overraske min kære og bedste veninde Signe med denne utrolig fine gave. En kær veninde, som jeg har kendt hele livet, da vores mødre også er bedste veninder. Vi taler tit om, at når vi hver især får børn, så håber vi at de også kommer til at vokse op sammen. Og hvem ved, måske de en dag også ønsker sig veninde/venne halskæder.

 • Sikke en dejlig konkurrence. At man både kan vinde en til sig selv og en til en man holder af, er jo ganske særligt. Jeg vil forære en halskæde til min veninde, som hjalp mig igennem en meget svær tid. Og også fordi hun har en evne til altid at få mig til at grine og hun er bare så mega sød.

 • Sikke en dejlig konkurrence. At man både kan vinde en til sig selv og en til en man holder af, er jo ganske særligt. Jeg vil forære en halskæde til min veninde, som hjalp mig igennem en meget svær tid. Og også fordi hun har en evne til altid at få mig til at grine og hun er bare så mega sød.

 • Jeg er så vild med Anni Lu smykkerne og igen i år er der en halskæde på ønskesedlen, Love-halskæden står højest⭐️Jeg ejer desuden de smukke rainbow ørestikker og armbåndet til støtte for brystkræft💕 hvis jeg vinder skal min dejligste veninde Pernille have sit stjernetegn❤️Kh Mia

 • Jeg er så vild med Anni Lu smykkerne og igen i år er der en halskæde på ønskesedlen, Love-halskæden står højest⭐️Jeg ejer desuden de smukke rainbow ørestikker og armbåndet til støtte for brystkræft💕 hvis jeg vinder skal min dejligste veninde Pernille have sit stjernetegn❤️Kh Mia

 • Sikke en smuk halskæde. Jeg ville give den anden kæde til min mor, som altid er en fantastisk hjælp og jeg ville elske at forkæle hende med sådan en flot gave.

 • Sikke en smuk halskæde. Jeg ville give den anden kæde til min mor, som altid er en fantastisk hjælp og jeg ville elske at forkæle hende med sådan en flot gave.

 • En virkelig smuk halskæde. Den ville jeg elske at bære. Min kæreste veninde Julie, sku ha den anden. Vi mistede en forældre næste samtidig og var der for hinanden, i en tid hvor alle andre ikke rigtig forstod. Vi er begge skorpioner og derfor ville det være et mindeværdigt symbol på en sårbar tid, hvor vi græd men også hvor vi kom videre.

 • En virkelig smuk halskæde. Den ville jeg elske at bære. Min kæreste veninde Julie, sku ha den anden. Vi mistede en forældre næste samtidig og var der for hinanden, i en tid hvor alle andre ikke rigtig forstod. Vi er begge skorpioner og derfor ville det være et mindeværdigt symbol på en sårbar tid, hvor vi græd men også hvor vi kom videre.

 • Det skal min aller kæreste veninde, der for nyligt har rykket teltpælene op og flyttet til London. Jeg savner hende sådan og håber, at en halskæde fra Anni Lu kan være med til at vi mindes hinanden ❤

 • Det skal min aller kæreste veninde, der for nyligt har rykket teltpælene op og flyttet til London. Jeg savner hende sådan og håber, at en halskæde fra Anni Lu kan være med til at vi mindes hinanden ❤

 • Jeg er vild med Anni Lu. Jeg synes at det er de fineste smykker og det vil jeg gerne dele med min Kusine Christine. Hun er det fineste menneske. ✨

 • Jeg er vild med Anni Lu. Jeg synes at det er de fineste smykker og det vil jeg gerne dele med min Kusine Christine. Hun er det fineste menneske. ✨

 • Hvor er den fin! 😊 Det skal min veninde, hun har ikke haft det så nemt i nogle måneder, så kunne være dette kunne gøre hende lidt glad <3

 • Hvor er den fin! 😊 Det skal min veninde, hun har ikke haft det så nemt i nogle måneder, så kunne være dette kunne gøre hende lidt glad <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *