Hokus pokus mig i fokus

Indlægget er sponsoreret af AVEDA

I hele to og en halv time sad jeg mere eller mindre tilbagelænet mens jeg blev nulret, trykket og plejet. Det var ubeskriveligt rart. Altså som i kæmpe rart. Det er alt alt for længe siden jeg har sat mig til rette uden at skulle tænke noget særligt.

Kender i AVEDA? Jeg er sådan rimelig blank når det handler om de fleste plejeprodukter og for at være ærlig og det skal man jo være, så er det bare ikke noget jeg har gjort det særlig meget i. Men jeg vil rigtig gerne. AVEDA kendte jeg dog godt, men kun fordi jeg havde lagt mærke til deres fine udseende. I går fik jeg altså så fornøjelsen af at dufte det og få en stor del af det masseret ind i mit trætte hår. Hvis bare de også havde trykket noget ind i mit trætte ansigt.

Jeg troppde op i den ret så pæne Salon Palma og så skal jeg ellers love for at der var god service. Jeg fik en lille historie omkring brandet. Det har nemlig sådan en rigtig fin tilgang til verden ved at være miljøansvarlig og bæredygtigt. Jeg mener deres ingredienser er 93% økologiske. Og så benytter de sig af en holistisk tilgang til os mennesker, så selvom det var mit hår som skulle farves, så fik mine sanser også opmærksomhed. Det fik jeg via forskellige ritualer, som er standart for alle som skal have en behandling med AVEDAS produkter. Det var dufte via olier og tryk på nakke og skuldre. Top lækkert altså. Jeg fik lidt lyse striber i mit hår, for ca. 2 år siden. Der sad stadig noget i spidserne, ellers var det min egen hårfarve som var vokset ud. Den er sådan lidt gylden med både mørke og lyse noter. Det lyse som var tilbage fra striberne var en lidt kold farve. Den nye farve jeg fik, er plantebasseret og er en naturlig semi permanent farve. Den holder sig fint i håret i op til 24 hårvaske. Jeg vasker hår en gang om ugen, så jeg håber farven holder lige så længe. Ja det er jo rundt regnet i 24 uger;). Efter farvningen fik mit hår en proteinkur med quinoa, som plejer og opbygger håret. Den indeholdt desuden også olie og det var godt, for mit hår var så tørstigt, jeg kan fornemme at det er blevet tanket op på fugt det næste lange stykke tid. Farven blev rigtig fin, meget naturlig og egentlig bare en opgradering af mit eget – eller som hårstylisten sagde, så ligner det, at jeg lige er kommet hjem fra nogle uger i Thailand. Mit hår er stadig flere farver, som det var da jeg kom. Den kolde farve er nu varm og lidt beige/sand i det og så er håret blankt og sundt at se på. Og det på trods af, at det også er to år siden jeg er blevet klippet. Det må blive næste step i min hokus pokus proces. Jeg er glad og hvis nu der sidder andre derude, som heller ikke har været så god til at sætte sig i frisørstolen og tænke ingenting, så kan jeg kun sige – gør det, det er så dejligt både under og efter. Jeg vil glæde mig til at gå og vifte med mit hår de næste 24 uger.

MIn lille dreng bliver to år i dag, han er afleveret til en kort vuggestue dag, sådan så jeg kan få handlet ind til i morgen, hvor vi får huset fuld af dejlige mennesker. Han skulle dele rosiner og jordbær ud til sine små venner derover og tænk, han var simpelthen så stolt da han vraltede ind på stuen med posen i favnen. Hold kæft hvor jeg elsker den lille dreng ud over det hele.

God weekend.

Indlægget er lavet i samarbejde med AVEDA

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *