Helt alene, hæs og solo bif

Jeg har altid både elsket og været rigtig god til at være alene. Efter jeg er blevet skilt har jeg dog været enormt dårlig til det. Jeg har ligesom ikke rigtig kunne finde min ro i det. Jeg har ikke kunne finde ro i stilheden og mit eget (ellers udemærket) selskab.

Mine fem alenedage, har derfor det sidste lille års tid, været godt pakket ind i selskab. Især det sidste halve år. Der har været fart over feltet og langt hen af vejen på den gode måde, men jeg føler samtidig lidt, at jeg har glemt at lytte til det stille i mit liv. Til mig.

Der har været mange sjove og vilde stunder i larmen. De står bare i stærk kontrast til dagene med børnene. Dagene der nu er defineret, før var de dage mere eller mindre hele mit liv. Det var hverdag, at jeg i de sidste ti år selvfølgelig var sammen med mine børn. Jeg tror nogle vælger at tage de første dage, måneder eller år efter en skilsmisse i fosterstilling. Jeg har bare valgt at være i det med masser af larm og sociale arrangementer. Langsomt mærker jeg dog igen en lyst til mit eget selskab hjemme uden rastløshed og høj musik i ørene. Hele lørdag var jeg mere eller mindre bare i min seng. Jeg stenene Good Girls på Netflix, malede et møbel (dog ikke i sengen), spiste pomfritter og havde blødt jogging på i et døgns tid. Og jeg nød det sådan helt ægte. Jeg var hæs i morges, da min telefon ringede – for jeg havde ikke sagt et eneste ord siden fredag aften.

Jeg hang lidt ud med min bror i formiddags og senere så besluttede jeg spontant at tage i biffen. Bare mig helt alene. Jeg havde dåsecola, m&m’s og popkorn og jeg sad med fødderne oppe og grinede og græd til filmen “Little Women”. Det var perfekt til mit søndagshumør. Om lidt mødes jeg med en veninde og går en lang tur – for når alt kommer til alt, så er jeg et meget socialt væsen. Skilt eller ikke skilt. Men jeg er så glad for, at jeg igen huskede på, at stilheden og ene alene heden ikke altid er dårlig. Jeg har bare ikke rigtig været alene siden jeg blev mor, så det er sgu ikke bare sådan, at vænne sig til både at kunne gå på toilettet, gå i bad og sove længe helt alene. Men jeg kan godt. Altid med et savn, men også med så meget andet.

Det var bare det. Håber I har haft en god weekend.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *