Hårhatten som kræver en kærlig hånd og lidt om en smule solo tid (og rabat tip)

Annonce Purely Professional

Ahhhhrrrhggg internet på Mallorca her udenfor Can pica fort er altså ikke for børn. Det hopper og danser og lever i det hele taget sit helt eget liv. Det har derfor taget mig i nærheden af en krig at få uploadet de her billeder og jeg er jo ikke den tekniske type, så jeg har kaldt på Søren i et væk. Kalle sover middagslur og det var lige de to timer jeg havde brug for, for at gøre det her indlæg færdigt med billeder. Han har allerede sovet i halvanden time, så jeg når det sgu nok ikke. For billederne er stadig usynlige selvom de er der. Gys, altså.

Vi lever det helt simple liv her på ferieøen og det meste af dagen går med at være nede i noget vand eller ude i solen, selvom vi søger så meget skygge vi kan. Samtidig med det, prøver jeg at være lidt god ved mig selv, i de ganske få små åndehuller der er, på sådan en ferie med tre små bananer. I går gik jeg en lang tur rundt i de spanske gader og stræder og det gjorde mig virkelig godt. For kroppen og for min sjæl. Min plan er også at jeg skal have mig en omgang massage af den søde massagedame, som arbejder her hvor vi bor. Jeg passer også på vores alle sammens hud, som er svært udsat i den varme sol – og for mit helt eget vedkommende, så passer jeg også på mit hår.

Og det er altså ikke en helt let sag. Mit hår er nemlig noget af en høstak og jeg kan godt se på billederne bagfra, at det er flere år siden jeg er blevet klippet og endnu flere år siden at jeg har fået lidt friske striber. Mit hår er af natur meget mørkt i bundet og lysere ude i spidserne. Efter mine graviditeter har jeg også fået krøller. Krøller jeg aldrig helt ved hvad jeg skal stille op med, men jeg er nu alligevel meget glad ved dem. Jeg har medbragt to rigtig gode hårprodukter fra Purely Professional , som er ekstra gode i de her dage, hvor min høstak er endnu mere tør end vanligt.

Det er ene er en beskyttelse og det andet giver håret fugt. Masser af fugt! Jeg har tidligere talt om fugt og det har jeg tænkt mig at gøre igen. For det er det eneste rigtige for mig, det har jeg fundet ud af i en ret sen alder, så nu får den en over nakken på det der fugt plan. Jeg drikker mine to liter vand dagligt og langsomt har min krop vænnet sig til at rumme alt det væske, uden at jeg skal tisse konstant. Så endnu et af mine sommer favoritter er produktet Hair Repair nummer 2 . Det er en behandling som skal skylles ud. Jeg giver håret og en gang i mellem også hovedbunden en tur en gang om ugen. Det anbefales at skulle sidde i håret i 5-10 minutter, jeg er dog et frygteligt utålmodigt menneske, så det får nok ikke helt så længe hos mig. Kun hvis jeg lige skal barbere ben, så går der hurtigt fem minutter. Man altså de gange det kun har siddet få minutter, har effekten alligevel været tydelig. Mit er hår er nemlig mere eller mindre umuligt at rede ud. Det tager en evighed! Det er også derfor jeg kun vasker det en gang om ugen, så slipper jeg for at rede for meget i det de andre dage. Hej mor knold. Men altså når jeg har brugt Hair Repair 2, så smutter børsten lige gennem mit hår uden modstand og der kommer glans retur i mit ellers lidt meget krusede hår. Faktisk kan det også bruges i spidserne som en balsam. Det gode er, at lige nu mens jeg er sydpå i varmen, så kan jeg faktisk gå i bad og behandle mit hår og så gå ud med vådt hår i solen og lade det sidde og hygge sig i hårreden mens det arbejder sig dybt ind i de tørre hårstrå. Jeg lader det enten sidde i med løst hår, eller også snurre jeg det op i en knold og lader det sidde nogle timer. Det er mega nemt og så bare lige under bruseren og skylle det ud igen.

Min anden sommer hår favorit det er Protection 2. Den er varme og UV beskyttende og beskytter altså håret mod al slags varme. Varme som sollys, krøllejern og den slags. Det sprayes i håret og jeg bruger det faktisk også som styling, lidt ligesom en hårspray. Jeg sprayer det i mit hår inden jeg går udenfor i solen, eller inden jeg bruger et krøllejern, som jeg godt kan finde på derhjemme for at tæmme krøllerne. Lidt skørt at bruge krøllejern i krøllet hår, men jernet laver dem altså mere jævne.

Denne uge køre Purely Professional 20% rabatProtection 2 . Som tidligere nævnt, så synes jeg at priserne hos Purely ligger et rigtig pænt sted, så med 20 % bliver de blot endnu pænere. Og hvis I også trænger til lidt mere fugt i håret, så kan jeg kun anbefale at snuppe Hair Repair 2 med, så er hårhatten dækket godt ind på pleje. Mit næste step, det bliver at finde en god frisør som lige kan friske mit rede lidt op.

Nå, nu er jeg løbet tør for ord – og mangler blot at mine billeder bliver synlige – det håber jeg sandelig de er i morgen, for der har jeg tænkt mig at udgive. Krydser fingre.

Jubiii, de er landet – så nu flyver indlægget ud på internettet. God dag.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *