Glinsende kraveben, alderstegn og ynde som følges så smukt – og 20 % at spare

Annonce

Jeg er tilbage med endnu en af sommerens favoritter fra Purely Professional. Eller faktisk er den for mig en favorit året rundt, men som det meste pleje, så er de her produkter særdeles gode om sommeren da vores hud og hår er ekstra udsat for sol, vind og ja for selve vejret i sig selv.

Vi har som de fleste nok har opdaget været på ferie på dejlige Mallorca, og er efter et par dage hjemme på Nørrebro, taget i sommerhuset. Heroppe er vores livsstil sådan lidt mere simpel eller lettere på forskellige planer. Vi har ikke så mange ting heroppe, vi har ikke så meget tøj med, pladsen er lidt trang og vi prøver at leve det meste af tiden udenfor. På en eller anden måde er det rigtig rart at have sådan et sted, et sted uden for mange valgmuligheder. Vi har det vi har og jeg husker ikke at vi nogensinde har savnet noget af den luksus vi har derhjemme. Det skulle da lige være alle de år vi ingen opvaskemaskine havde. Det har vi nu. For at det ikke skal blive for dyrt at have for mange produkter på badeværelset af det samme både her og derhjemme, så kan jeg rigtig godt lide, at de skønhedsprodukter jeg prioritere at have stående begge steder, eller at slæbe frem og tilbage er for det første rigtig gode. Og så giver det rigtig god mening at vælge produkter som er sådan lidt multifunktionelle. På den måde får man ikke for mange tuber stående.

Og a propros let og simpelt – og for at nævne det igen , så er jeg altså noget af en hat til at hitte rede i sådan nogle skønhedsprodukter. Jeg synes ofte de hedder alt muligt jeg ikke fatter en flyvende fis af og som jeg ikke helt aner hvad jeg skal stille op med. Her er Purely ikke bare rent i forhold til deres indhold men også i forhold til deres enkle design og klare besked på forsiden. N er lige med nat eller night og det er da til at forstå for alle. Bagpå, er der en kort instruktion både på dansk og på engelsk, i hvordan det skal anvendes. That’s it. Natcremen er for alle, men jeg ynder at tænke på at den er helt speciel god til huden som trænger lige til det ekstra. Og det gør min efter mange dage i sol og fordi den er ved at blive gammel og dermed linjeret. Cremen går ind og genopbygger og hjælper med at reducere aldersbetingede ændringer (rynker) og det gør den altså natten igennem. Den indeholder blandt andet en særlig alge og det er den som går ind og hæmmer den kedelige udvikling som sker med alderen og med sollyset. Og her må jeg hellere lige skynde mig at sige, at rynker selvfølgelig er en naturlig del af at ældes, men hvis jeg kan gøre det med ynde, så siger jeg altså ja tak. Samme alge har også en antiinflammatorisk effekt, som er god mod urenheder. Hvis jeg har en rød plet eller bums, kan jeg mærke hvordan cremen arbejder omkring det lille område. Jeg har brugt NIGHT i et halvt års tid nu og jeg kan se det på min hud. Mine pigmentpletter fra solen er væk, mine rynker er mindre grove og min hud ser friskere ud om morgenen. Det hænger selvfølgelig også sammen med at mine børn bliver ældre og at jeg derfor sover om natten, men jeg fortsætter i hvert fald med at bruge den gode creme hver aften inden sengetid.

Produkterne er fri for parfume, fri for silikone og fri for parabener. Lige nu har Purely Professinal 20% rabat på NIGHT på deres webshop. Du finder den lige her.

Så er der den her lille flaske som er af den multifunktionelle type. Oil 1 hedder den. Den kan en hel del, men først til noget andet. Noget af det den nemlig også kan, det er at tage mig tilbage i tiden på grund af dens duft. Den indeholder blandt andet kokosolie. En duft som jeg altid har elsket. I mine helt unge dage, var det ikke helt ligeså let at finde duften her i Danmark. Jeg købte alt muligt bras i udlandet i deres supermarkeder (inden internethandel), bare fordi det duftede af kokos. Det var også en tid hvor jeg altid lige tog lidt kokosolie på og imellem mine kraveben inden jeg skulle i byen, helt glinsende og duftende af kokos (eller vaseline). Det var noget min smukke veninde Sofie lærte mig. Og det var altså ikke bare sådan et skvæt, det var nok nærmere en halv liter glans på kravebenene. Ha ha. Nu er det en del lettere at få fingre i den stadig lækre duft. Denne olie, har blot et twist af kokos, da den indenholder forskellige olier. Og et lille dup på kraveben er altså stadig ret flot. Det var denne olie som var det første produkt jeg prøvede fra Purely Professional. Jeg vandt den i en konkurrence for nogle år siden og har købt en ny hver gang den har været tom siden. Den er god både til håret og til huden. Og det er lige det som jeg synes er så smart. Den er ikke særlig stor, men holder ret længe, da man (ikke længere) behøver at bruge så meget af gangen. Jeg bruger den til mine hårspidser, for lige at samle dem lidt og samtidig give dem fugt. Og så bruger jeg den også nogengange i ansigtet efter et langt bad. Gerne mens mit ansigt stadig er lidt vådt. Den er også helt fin til at fjerne sminke med og så får min bodylotion ofte et par dryp olie med i. Så det er sådan en, som bare er rigtig rar at have som basis i dulleskabet.

Det var nummer to i denne lille sommerserie med favoritter fra Purely. I kan læse nummer et her.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *