Glade fødder, glade børn. Forårssko til børnegarderoben

Annonce for Bundgaard sko

Jeg er så stolt over, at fortælle at jeg er blevet ambassadør for Bundgaard sko. Kæft mand. Jeg glæder mig til at vise deres utrolig pæne og klassiske designs frem over nogle forskellige indlæg. Det første som kommer her, det er helt oplagt et indlæg med overgangssko. Vi bliver ved at med at messe højt for os selv at det er lige om hjørnet. Altså foråret. Og heldigvis ved vi jo godt at det er det og lige pludselig er tiden kommet til at skifte de varme vinterstøvler ud, med nogle lettere modeller. Hvor jeg dog bare glæder mig. Det gør mine børn også, især den lille. Han blev SÅ glad de de nye lettere sko som han trasker rundt i, når han kommer hjem fra vugger. Stakkels underbo. Men jeg giver ham alligevel lov, bare i få minutter, for tænk at sådan nogle små mennesker kan blive så begejstrede for et par sko. De små glæder er så store for de små. Jeg lapper det i mig. Faktisk er det slet ikke hans første sko fra Bundgaard, for hans aller første sko var et par prewalkers. Det er seriøst verdens bedste og pæneste prewalkers. Helt bløde og klassiske i designet. Jeg havde dem også selv som barn og sådan noget er da top hyggeligt at tænke på.

Jeg er sikker på at mange kender Bundgaard udfra navnet, fordi det er et mærke som rigtig længe har været på markedet, faktisk siden 1904. Sko er for mig en meget vigtig del af mine smås garderobe og det betyder rigtig meget for mig at vide at de er varme om fusserne, at de ikke bliver våde og at deres små bløde fødder har det behageligt. Ja og så gør det mig også glad at skoene er pæne. Og det er de.

Der er lidt forskel på mine valg i forhold til alder. Fordi jeg synes behovet for sko ændrer sig i takt med at de vokser. Og så alligevel, synes jeg at Bundgaard er rigtig gode til at lave samme modeller, men med tiltag som passer helt fra vuggestue, til børnehave og skole – og lidt endnu har jeg børn alle tre steder. Pyha. Om lidt bliver to af dem samlet under samme skoletag. Det bliver godt! Og vildt – blandet med lidt vemod.

For at starte med det store skolebarn. Alfred. Så har jeg valgt et par chelsea støvler. De sidder super godt på foden. Er pæne og nemme at tage af og på, når det skal gå hurtigt – og det skal det ofte. Han er vild med dem. De findes i forskellige farver, men jeg kan ret godt lide de grå her, som han selv har valgt. De passer også fint til det meste tøj. Vi supplerer med et par sneaks til skolebrug også.

Selma, som går i børnehave kort tid endnu, har fået to par overgangssko. Hun har fået en drøm af et par lyserøde lædersko med velcro, så hun let selv kan tage dem på og af. De er til den store side, men fungere godt med en sål i. De har en ret stor åbning er derfor virkelig lette at få foden i. Det er perfekt også for den lille, som har fået et par magen til. Jeg tænker vuggestuen bliver glad for dem, da de jo ikke er så meget for alt for mange snørebånd. Dem vender jeg lige tilbage til. Her på billedet har han fået sine storedrengs chelsea på. Der findes altså nærmest ikke noget mere nuttet end en strørrelse 22. De er med elastik i siden, ligesom Alfreds str 32, men så har de ydermere en lynlås og det gør og den lille tykke fod er nem at sætte i. Den cognagfarvede sko er virkelig pæn og går efter min mening nok aldrig af mode. I princippet kunne de alle tre havde nappet deres sko i den farve, men jeg synes det er rart at variere lidt. Især Selma vil gerne have lidt lir på sine sko og på sit tøj, så det får hun selvfølgelig.

Generelt for alle skoene her, er at de alle har lækre detaljer. Og det er lige præcis det der gør dem så pæne. At der lige er det ekstra som bliver deres kendetegn. Det er de hvide syninger, farverne, måden læderet er sat sammen på og alt sådan noget. Og som en ekstra bonus kommer skoene i de fineste æsker, indpakket i papir med deres søde kanin logo på. Jeg har noget med æsker, så de skal klart gemmes og så er de gode til småtterier og dims på børneværelserne og indlysende også gode til opbevaring af sko.

Selmas andet par er ligeledes et par chelsea, men se nu en fin detalje med blomstertryk på elastikken. Hun er så stolt af dem og igen sidder de godt om hendes fod. De er så fine til bukser, men når hun har kjole og strømpebukser på fungerer de også bare så kært.

Kalles fine par med velcro. Det er gode og sidder rigtig godt fast – og så er de et perfekt supplement til de andre han har fået.

Endnu en fin lille detalje bagpå.

Mine børn har alle tre tyvstartet og haft skoene på udenfor. Især de to små, bliver altså bare det lettere i kroppen, når de går fra vinterstøvler over en en mindre sko. Nu mangler vi bare at smide de tykke vinterfrakker og dragter, så er alt godt.

Det her er skoene mine børn har valgt, hvis nogen også føler for at gøre klar i garderoben til overgangsko, så kan hele udvalget ses her. Og nedenunder kan i hoppe ind og se vores valg.

Skolebarnet

Børnehavebarnet (snart skolebarnet)

Vuggestuebarnet

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *