Fra stilettos til kagekone – jeg elsker det

Jeg havde sådan en dejlig aften i går. En tidlig julefrokost sammen med kontoret, som både rummer bloggere, pladeselskab og nogle filmskabere. En lidt broget flok, men en fin flok, som alle var ude på at have en skøn aften. Eftermiddagen startede med, at jeg helt alene hjemme hørte høj musik mens jeg dullede mig foran spejlet. Ofte hvis jeg skal ud, så har jeg et par børn om ankelen mens jeg fedter rundt med noget kinderødt, så det var ren luksus at stå helt for sig selv ude på badeværelset. Da jeg skulle ud af døren, mødte jeg tilfældigt drengene fra min familie ude foran vore hoveddør, og det var som ud de blev helt generte fordi jeg stod der i døren med glimmernederdel og løst hår – ej okay ikke Søren, men mine to drengebørn de gjorde sgu. Så nuttet familie jeg har altså. Ha, og så kunne jeg lige lokke min mand til at forevige mit glimmerværk og mig, og Kalle som fascineret kigger på mine lakerede negle. Jeg trissede over til 6A og kørte til kontoret med et smil om munden sammen med de kys jeg fik af mine kære som vinkede indtil vi ikke kunne se hinanden længere.

Det var virkelig en sjov aften med musikquiz, snaps, pakkeleg, bar i kødbyen – hvor jeg ikke har festen i små ti år og videre til en smart klub, hvor værtinden for vores bord kom med vodkaflasker med ild op af. Wtf!

Det er nok bare mig som har været frosset ned, men hvornår begyndte de fleste taxa’er at have discokulger med lys i? Og sidst jeg så sådan nogle fakler, der befandt jeg mig på noget all inklusive sydpå og faklerne var ofte noget, hvor bananasplit var involveret. Haha, jeg elsker det, og selvom det selvfølgelig er sådan lidt specielt at være i byen med nogle mennesker, som jeg ikke kender særlig godt, så gav det mig blod på tanden til at liste mig lidt mere ud i det Københavnske natteliv. Jeg drak ikke sådan særlig meget, fordi jeg er ude af træning og der ikke skal meget til – og fordi vi skulle til fødselsdag i dag. Så jeg har været overraskende frisk og egentlig bare smilt stort over nogle virkelig sjove samtaler fra i går. Kæft det var sjovt!

Grunden til at Kalle var så optaget af mine negle, han synes simpelthen det er noget af det flotteste han længe har set. Er det ikke bare fiiiint? Jeg er så glad for dem og de skulle gerne kunne se pæne ud i 14 dages tid.

Vi har set vores venners nye hus i dag, fejret deres datter og spist masser af god mad og kagekone. Helt perfekt på en dag som i dag, og lige nu står min mand og laver luksus toast til mig med masser af ost og sennep i, Bagedysten ruller i TV og dagen har været helt som en søndag på en lørdag. En god en.

I var mange på Instagram som spurgte ind til min nederdel. Jeg synes simpelthen også den er så flot. Den er fra Geztus og jeg tror også jeg kommer til at bruge den med en simpel t-shirt eller en langærmet Nørgaard bluse med sneakers til.

God aften fra mig.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *