Fra heldagsregn til sommer

Annonce | Bundgaard

Jeg var ikke ligefrem det mest positive menneske omkring vores sommerhus tur her i bededagsferien, da jeg slog mine øjne op fredag morgen. Regnen væltede ned og det så ikke ud til at det lige ville stoppe. Men afsted skulle vi. Jeg pakkede gummistøvler, regntøj, lunt tøj og strømper i massevis, men heldigvis var jeg dog så kvik, at jeg også lige kastede lidt sommer i tasken. Fredag forblev en dag med ild i brændeovnen og brætspil, men så i dag lørdag, forvandlede den grå himmel sig til den smukkeste blå farve akkompagneret af dejlig sol. Varm sol. Vores sommerhushave er som en gryde, altid med læ og sol fra morgen til aften.

Vi har således boet udenfor siden i morges. Især ungerne, de har leget non-stop i haven. Og de lyste noget op, da de kunne smide røjserne og springe i deres nye luftige sandaler.

Det er sådan noget der ofte lidt for sent går op for mig, altså det her med at få udskiftet overgangsskoene med luftige sandaler. Danmark er altså også noget omskiftelig og derfor er det ikke altid helt let at være beredt. Den ene dag, varme trøjer og værk, den næste bare ben og tæer. Noget af det jeg faktisk elsker højt ved Danmark, for jeg synes netop at omskifteligheden får mig til at sætte ekstra meget mere pris på forskelligheden i årstiderne.

Det er super nemt at købe sandaler eller fodtøj i det hele taget til mine to mindste børn. Sandaler er især lidt sværere til den store, nu hvor han er blevet ni år. Allerhelst vil have have sådan nogle indendørs fodbold sko på hver dag. Det er helt sikkert hundrede procent slut med lukkede kærnelæder sandaler til ham, men da jeg bragte ham disse – så elskede han dem. Halleluja, og så er de lige så behagelige som de ser ud. Og åbenbart også hot mode lige pt. Jeg har både set samme type sandal fra Chanel og andre store brands. Min yndlingsbutik har også trekkingsandalen, jeg prøvede dem her den anden dag i lyserøde – men jeg må tilstå, at de minder mig for meget om en svunden tid. I hvert fald på mine fødder. Men jeg har set masser af smarte mennesker, som ser moderne ud med dem på.

Jeg er, som I måske nok ved, ambassadør for Bundgaard. Noget jeg er så glad for. De var en af mine første rigtige kunder og jeg er glad helt ned i maven over, at de troede på mig og har forlænget vores samarbejde her i 2019. For mig er Bundgaard gedigent design, der er både nogle sikre modeller og så er der nogle lidt mere modige i deres sortiment. Helt oprindeligt var den lille kanin på den gule sandal deres logo og den er kommet tilbage, det synes jeg bare er så fint.

Kalle har fået gule sandaler, han var sgu lidt skuffet over at de ikke var lyserøde, når nu Selmas var. Men han har accepteret dem på trods. Han har sine lyserøde Chelsea, som flittigt bliver brugt også i dag på strandlegepladsen i Hornbæk, hvor to forskellige mødre sagde “hun” om ham på trods af blå termojakke og kort hår.

Selmas sandaler har fået et lidt større look. Sådan lidt “store pige sandaler”. Hun føler sig meget fin med dem og så er de også med en rigtig god pasform til hende.

Jeg elsker den måde Kalle sjapper rundt der med sokker i sandalerne på. Faktisk er det en god måde for dem, lige at gå sandaler til med strømper i. Efter nogle gange med dem på, så føles de lidt blødere for fødderne på hælen og i siderne. De bløde fødder har jo været pakket ind i strømper i støvler i mange måneder.

Børnene er ikke så lette at fange længere, ikke som de var da de var små. Nu er der altid fart over feltet og jeg skal være hurtig hvis jeg lige skal nappe nogle billeder af dem. Jeg er ikke så meget til de opstillede billeder, og jeg vil helst heller ikke bede dem om det, så jeg forsøger at fange dem mens de er igang med noget. På billedet nedenunder satte de sig midt på fortorvet, for at vente på toget. De elsker når bomen går ned og toget kører over vejen. Sådan er det her i sommerhusland.

Havde I mon sandalerne klar til jeres unger? Jeg mangler faktisk til mig selv. Typisk, det må jeg få styr på inden Mallorca.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *