Fra baby til junior – en lille makeover på børneværelset

Jeg kan huske da jeg blev mor for første gang, der havde jeg lidt travlt med at tage det næste skridt i forhold til baby. Jeg glædede mig til, at baby kunne sidde selv, jeg glædede mig til baby kunne kravle, til baby kunne gå. Til baby skulle sidde bag på min cykel og til at tremmerne skulle af babysengen. Sådan havde jeg det bestemt ikke anden gang og slet heller ikke her tredje gang. Jeg har nærmere dvælet ved baby delen og holdt godt fast i den del, så længe som overhovedet muligt. Jeg har nydt nuet og ikke haft travlt med at rykke videre til næste udvikling. Åh, hvor ville jeg gerne havde vidst det første gang – vidst at tiden går så hulens hurtigt, og at jeg ikke behøvede at skubbe bag på.

Kalle har sit eget lille værelse, skørt og skævt fordi det oprindeligt var et lille køkken. I værelset er der et lille hak, som lige præcis passer til en seng. Der har han sovet så fint i sin lille tremmeseng og egentlig kunne han godt have fortsat med det i noget tid endnu, men han er jo godt på vej mod tre år, så da jeg spottede den fineste udtræksseng slog jeg til. Fordi den passede helt perfekt ind i det lille hul nu, men også når den på et tidspunkt skal trækkes helt ud. Og fordi jeg synes den var så smuk. Lige nu står den stadig med baby længde, for den lille er stadig en kort lille prop. Han er SÅ stolt af hans stor-drengs-seng og elsker at sidde i den efter vuggestue med kanin bamser og sutter. Så sidder han der og holder hof, mens han smiler stort. Jeg tror ikke han kunne drømme om selv at stå ud af den, men egentlig kan han jo godt og det er jo smart nok, når han bliver ældre. Han har sovet i den siden søndag og han svulmer stadig af stolthed, når han bliver puttet om aftenen. Jeg synes den er så fin og elsker at den er gammel og har en masse historie i sig. Jeg tænker på, hvor mange børn der mon har sovet i den lille skønhed?

Næste step inde på det lille børneværelse, det bliver når hans pusleplads ikke behøver at være længere. Når den kan tages ned, bliver der plads til at have et lille bord med stol til derinde. For nu bliver værelset mest brugt til søvn, pusle værk og opbevaring af tøj og legetøj. Den lille Kalle leger i stuen eller på de stores værelse – men det er nu rart at have et rum som kun er hans. Småt men godt.

Når nu han skulle have ny seng, så trængte han også til et nyt sæt sengetøj. Jeg købte det her fine sæt fra Studio Feder i en meget smuk farve. Der er flere flotte farver at vælge i blandt og det var faktisk lidt svært at beslutte sig. Det er økologisk og helt blødt – og så findes det også i voksenstørrelse. Uh, det gad jeg godt. I det hele taget er det en super fin shop, jeg fandt også de fine armbånd.

Både Alfred og Selma har også sovet på værelset, da de var små og de sov begge i Juno senge, jeg elsker dem – men efter så mange år med den seng, er det nu rart at se noget andet. Og den syner også mindre, når nu rummet ikke er særlig stort. Sengen fandt jeg brugt på denne Instaprofil , hvor der iøvrigt er mange fine sager. Nå ja, jeg satte også den sjove uro op hos Kalle, den har hængt i stuen – men nu kan den hænge her så fint.

Den smukke bladranke købte jeg da Kalle var baby. Den kan bestilles her i flere farver. Opslagstavlen fandt jeg på loppemarked, da Selma var baby og jeg tænker den skal op at hænge på hendes væg når hun inden længe får sit eget væresle.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor ser det også bare blød og varmt og efterårshyggeligt ud. Der ville jeg også godt krybe sammen til en lille lur ? Herhjemme er begge børn gået direkte fra tremmeseng til en seng i voksenlængde (lillesøs overtog storebrors Flexa-seng, da vi flyttede, fordi der var en indbygget seng på hans værelse). Hun ser bare så lille ud i den! <3 men stoltheden er enorm.

  • Hvor ser det også bare blød og varmt og efterårshyggeligt ud. Der ville jeg også godt krybe sammen til en lille lur ? Herhjemme er begge børn gået direkte fra tremmeseng til en seng i voksenlængde (lillesøs overtog storebrors Flexa-seng, da vi flyttede, fordi der var en indbygget seng på hans værelse). Hun ser bare så lille ud i den! <3 men stoltheden er enorm.

  • Hvor ser det bare fint og rart ud. Er ved at indrette min søns værelse i vores nye lejlighed og har lovet ham at han må få en voksendyne, når vi flytter. Så desværre må de fine juniorsengesæt, han har, videre. Måske han skulle have et nyt sengesæt derfra – fin shop i hvert fald ?

  • Hvor ser det bare fint og rart ud. Er ved at indrette min søns værelse i vores nye lejlighed og har lovet ham at han må få en voksendyne, når vi flytter. Så desværre må de fine juniorsengesæt, han har, videre. Måske han skulle have et nyt sengesæt derfra – fin shop i hvert fald ?

  • Tak søde Marina. Selma kom også hurtigt i voksenstørresle, fordi hende og Alfred kom i en køjeseng og hun så nemlig så bitte lille ud – men også rart, med så meget plads for dem. Og så stolte, sødt de bliver så glad for en større seng. Kram

  • Tak søde Marina. Selma kom også hurtigt i voksenstørresle, fordi hende og Alfred kom i en køjeseng og hun så nemlig så bitte lille ud – men også rart, med så meget plads for dem. Og så stolte, sødt de bliver så glad for en større seng. Kram

  • Så hyggeligt at gå og indrette de smås værelse. Sejt med voksendyne, det er jo også et stort skidt for de små. Jeg kan i hvert fald kun give mine varmeste anbefalinger til det bløde sengetøj. God dag ?

  • Så hyggeligt at gå og indrette de smås værelse. Sejt med voksendyne, det er jo også et stort skidt for de små. Jeg kan i hvert fald kun give mine varmeste anbefalinger til det bløde sengetøj. God dag ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *