Forladte spiseborde som står så smukt

Annonce

Jeg ligger helt splattet i sofaen. Kalle har været syg siden weekenden. I går havde jeg ham til lægen og det stakkels hostende spetakel har lungebetændelse og får nu penicillin. Jeg var selv lidt stiv i ledende i går og træt med træt på. Kalle hoster sig nemlig igennem nætterne og min krop trænger til søvn. I dag gav jeg efter med snot og hoste og har ligget helt nede under dynen, mens Søren blev hjemme fra arbejde og tog sig af Kalle – som heldigvis har det meget bedre. Selma skulle have en legeaftale med hjem fra skole, så jeg trak mig selv op ved hårrødderne og kom op og var med under aftensmaden omkring vores bord. Jeg har det bedre end i morges og håber både Kalle og jeg er klar til en god dag i morgen. Han i vuggestue og mig på arbejde. Jeg havde heldigvis taget billederne her i god tid og uden snot, så jeg vil lade sygdommen ligge igen

Vores runde spisebord, vores samlingssted lige der i midten af vores tre stuer. Jeg elsker det sted. At sidde der i en lille, eller okay faktisk ikke helt lille længere, rundkreds – os fem som samles til måltider, til snacks og masser af krea hygge. Det gør mig glad. Jeg kan også godt lide at sidde lige der og have overblikket over legen som foregår nede på gulvene eller blot at have et øje ude i køkkenet, så intet koger over eller brænder på. Jeg sidder der også noglegange i hverdagen med min computer, mens jeg lytter til morgen tv og spiser spejlæg. Dengang jeg var barn var spisebordet også min families samlingspunkt. Det var ofte der de gode snakke opstod, der hvor man fik vendt dagen på godt og på ondt. Jeg håber mine børn, vil få samme følelse omkring vores bord. Følelsen af tryghed og tid til at tale sammen

Lige så stille så hopper børnene et efter et ned af deres stole og til sidst sidder Søren og jeg tilbage og af en eller anden grund har vi altid haft gang i alt for mange glas. Især i weekenden, får vi hevet et nyt glas frem hver gang en er tørstig og det er ofte.

Jeg har noget med skåle, glas og keramik. Lidt ligesom jeg har noget med børnestole. Og med lamper. Åh, det er bare så pænt og så er service en ret nem måde, både at skabe hygge med, men også fornyelse. For mig kan en ny kande, eller nye glas gøre mine øjne noget så glade og så er det jo ikke den helt store udskrivning der skal til heller. Bloomingville har et ret stort sortiment og der er noget for de fleste i forhold til smag. Jeg er helt vild med deres keramik og jeg synes de er rigtig stærke i deres udtryk. Ligeså meget som jeg holder af, at finde en særlig kop ovre på Bornholm hos den rigtige keramiker, ligeså glad er jeg for keramikken jeg særligt har siddet og valgt på Bloomingville’s hjemmeside eller falder tilfældigt over i en butik. Bloomingville har også et bredt udvalg af glas og keramik og nogle rigtige lækre tekstiler. Jeg har fundet nogle af mine favoritter og har bragt dem ind i vores hjem, som en nem lille makeover. Samtidig med at vi også virkelig manglede både vin og drikkeglas. Vores vinglas var gamle og lidt kedelige og vores vandglas er efter mange år faldet i antal, fordi jeg er kommet til at smadre nogle af dem. Jeg har rigtig mange kander og elsker at stille kander på bordet på almindelige hverdags aftener – blot med vand i. Det er sådan nogle små ting, som altså bare gør mig en smule gladere.

Kande //Vinglas // Vandglas // Kop

Det her er sådan en helt typisk fredag eftermiddag, hvor jeg har hentet unger lidt tideligt. Vi har drukket te, vin til de voksne, spist frugt og lidt lækkert og vupti, så er ungerne smuttet og så står det hele forladt og tilbage i et smukt virvar. I efterårslyset, som lige præcis om eftermiddagen falder så gyldent ind af vores dannebrogsvinduer.

Kurv

Jeg har altså slet ikke fået nok af sådan nogle fletkurve endnu. Hvis nogensinde. Den her er særlig fin synes jeg. For den kan både bruges til opbevaring af fx. magasiner og legetøj. Men den fungerer også rigtig godt som en taske. Det bruger jeg den som lige nu, men senere tror jeg den er perfekt til Kalles samling af små metal biler.

Bambus skål // Kopper med øjne // Dug

Kurvebakke // Lille fad

Skål

Lyseblå vase // Rosa vase

Hvis du som jeg synes Bloomingville har utrolig meget fint til hjemmet, så kan du tjekke det hele ud her . Hvis du vil se hvilke butikker som forhandler mærket kan du tjekke det her.

Hav en dejlig aften.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *