Forårsjakker og lidt om hudsult

Indeholder reklamelinks

Mens det lige nu rusker udenfor min beskidte ruder (thank god jeg ikke fik dem pudset), vil jeg hellere tænke på foråret, det gode af slagsen – og det er ikke længe siden, at det hele lugtede lidt af forår. Det gør det så ikke lige i dag. På den anden side, så passer det da i grunden meget godt til det noget sørgelige jubilæum vi kan notere os i dag. Et helt år med de her triste tilstande i vores verden. Godt vi ikke vidste noget om alle de dage og måneder og ÅR med lockdown. Jeg tror simpelthen ikke, at Kalle overhovedet kan huske hvordan det sådan rigtigt var før. De der børn de indordner sig sgu bare. Men åh, hvor jeg dog savner en smule mere normalitet.

Jeg savner fx at hente og aflevere ham uden mundbind på. Jeg savner at kunne gå med mine store ind på skolen en gang imellem. Se hvad de har lavet og lige sige hej til deres lærer. Min hud er efterhånden så sulten, at jeg slet ikke ved om jeg overhovedet har hud? Har jeg? Jeg savner alle byens gode tilbud, både for voksne og børn. Alt det vi plejer at gøre brug af i vores hverdag mangler. Jeg savner at glæde mig, måske er det faktisk noget af det jeg savner allermest (plus at have en aet hud). Jeg mangler at have noget at se frem til. Noget som ikke er arbejde.

Tilbage til det med jakkerne. Hey faktisk er der jo også noget at se frem til – FORÅRET, når det sådan rigtigt sætter ind igen. Jeg hepper højt på sommer og forår og glæder mig til summen af glade mennesker udenfor. Glæder mig til at summe med.

FORÅRSJAKKER

Jakke Arket // Kort jakke Stine Goya // Denimjakke Basic Apparel // Jakke Mads Nørgaard // Hvid jakke Ellos // Blomstret jakke Resumé // Batik jakke Rabens Saloner

Når tid er, kan man jo passende sætte sig på en bænk med en iskaffe og se laber ud i en af de her forårsjakker. Jeg har som man kan se, selv den grønne fra Resumé. Den er god både som jakke udenfor og indenfor. Det sorte bånd, kan bindes som en sløjfe kan knappes af og er faktisk også meget pænt hængende ubundet. Jeg kan godt lide at det giver flere muligheder og det ændrer enormt meget på udtrykket med eller uden det båndet.

Og sådan er det også med denimjakken fra Basic Apparel, den kan bruges som overshirt indenfor og så som forårsjakke, når det bliver lidt varmere. Sådan er det med flere af jakkerne, de er såmænd også gode under vinterfrakken som en ekstra trøje/cardigan.

I det hele taget kan de alle sammen noget og er bare utrolig pæne. Se lige den med batik, den er altså smuk – det var egentlig bare lige det jeg ville dele med jer i dag. I morgen er 1 års jubilæet heldigvis overstået. Orker ikke at høre mere om det.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *