Fødselsdagsønsker til den snart 40-årige (mig)

Med omkring tre uger til min runde fødselsdag og fordi bloggen i den grad lige trænger til et mere muntert indlæg, så tænkte jeg det var god timing at dele nogle af mine fødselsdagsønsker med jer. Jeg holder slet ikke sådan rigtig fødselsdag, for vi tager jo ud at rejse istedet og jeg skal derfor ikke have nogle gaver. I virkeligheden mangler jeg heller ikke noget, men alligevel så går jeg altid og noterer ned i mine noter på telefonen, hvis der lige er noget som jeg alligevel drømmer om (og det er der ofte). Og drømme det kan man jo altid gøre. Så her er en blanding af nogle langtidsholdbare drømme, sammen med noget af det som jeg bare synes er flot. Jeg mangler så meget en ny badedragt til vores ferie, for den jeg har – den ammede jeg Kalle i, da vi var små seks uger i Thailand for et par år siden og mine bryster var en del mere spændstige på det tidspunkt. Så jeg tænker faktisk at samle de flotteste badedeagter (med babsehold) i et helt indlæg for sig, når jeg lige har støvsuget nettet og fysiske butikker efter de bedste.

 

Åh jeg har cirklet så meget om den majestætiske lampe fra sicilianske Oscar Piccolo. Den er ubeskrivelig smuk af en lampe at være. Den har været udsolgt længe og der bliver ved med at stå “kommer snart”, så jeg holder fortsat øje i hans butik. Den fåes i to størrelser og flere farver. Jeg er vild med den.

Satin nederdel. Der findes så mange flotte satin eller silke nederdele i det her midi snit lige nu. Jeg elsker rød og lyserød sammen. Jeg vil bruge den med en t-shirt eller en stor varm strik, og så selvfølgelig med klipklappere.

Badedragten fåes i to farver, men jeg er som sagt vildt med lige præcis denne farvekombination. Og så synes jeg at badetøj med halterneck er noget af det flotteste. Aj, det gør bare noget rigtig pænt for skuldrene og kravebenene. Jeg tror ikke, at jeg kommer i en bikini igen, jeg har det simpelthen bedst i badedragt, i hvert fald for nu. Heldigt, at der så findes virleig mange flotte badedragter.

Nu var jeg jo til kunstudstillingen hos Kunstsalonen og faldt for de her små hoveder lavet af Camilla Thorup. Jeg har jo nærmeste intet kunst på mine vægge, men sådan en fin lille sag måtte altså gerne flytte ind hos mig. Der findes mange flotte fra hendes hånd. Og så ligger de også indenfor mit budget.

 

Milles sorbetbluse, har længe været på min ønskeliste. Sådan i det hele taget synes jeg at strikkede kortærmede bluser er noget af det fineste. Perfekt med bare arme, perfekt med en langærmet bluse eller skjorte indenunder. Jeg kan bare ikke strikke. Øv!

Ankelkæder, total 90’er ting som har fået en revival. Jeg var på den sidste sommer også og min ankel er klar til endnu en sæson med pynt. Jeg er sikker på, at de der små koralfarvede perler gør sig godt på en solbrun ankel.

Havaianas – endnu et levn fra fortiden, som jeg absolut ELSKER. Det er nok ikke verdens bedste fodtøj, men jeg kan altså ret gode lide at have dem på. Da jeg rejste jorden rundt et par gange efter gymnasiet, sled jeg flere par helt op. Denne sommer er jeg lun på de farvede, som de orange – men jeg lurer også på et par i lilla.

Min drømmevase, som længe har stået min liste. Farvede keramik blomster i fuld flor udover det hele. Det bliver ikke meget bedre. Den ville sgu gøre sig det godt, hjemme på mit stuebord. Den fåes i flere størrelser, jeg ville nok gå efter en mellem – og så findes den faktisk også med hvide blomster, hvis nu man synes det er for vildt med alle farverne.

Kirsebærringen! Jeg så den på forfatteren Leonora Christina Skov da hun blev gift. Jeg har sendt den lange blikke siden. Jeg synes udformningen er fantastisk og så er kirsebær sådan en fin frugt. Den gør sig virkelig godt som smykke.

Og igen, som så mange gange før. Tak for jer, tak fordi I læser med på stort og på småt. På fødselsdagsønsker, på tanker om døden, flotte kjoler, nye sofaer og alt derimellem. Tak for kommentarer, emails og beskeder på Instagram. Det betyder meget!

Kram fra mig

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *