Fødselsdagsgaver til den nu 4-årige dreng

Kalle er lige præcis 4 år og 1 uge i dag. Han bliver så stor, men når man som ham har to storesøskende, så er det alligevel som om, at han er lidt mindre end han egentlig er. Han er sgu en heldig rad med de to store ved hans side. Både sådan i al almindelighed, men lige for tiden priser jeg mig ekstra lykkelig for, at de altid har hinanden. Hos mig og hos deres far.

Noget andet, der er en del af i vores hjem, når der er tre søskende – det er legetøj. Så Kalle mangler jo faktisk ikke rigtig noget, men han har dog sine egne interesser af sager, som vi ikke lige har. Så der er alligevel altid noget at finde på.

Nu har jeg samlet et udpluk af hans fødselsdagsgaver. Udover nedenstående, fik han også en lille fjernstyret bil, som er let at styre for små fingre og så fik han en helt særlig bog til hans samling om superhelte. Det er sådan nogle bøger, hvor der medfølger små figurer inde i bogen og en legemåtte. Det er noget af det han leger allermest med, sammen med hans store superhelte fra Marvel. Den nye bog han fik er med forskellige spidermen, onde som gode.

Bluse / Hulk hænder / Mumi / Sværd / Basketbold / Lego / Robot

Tøj er måske lidt kedeligt, når man fylder fire år, men Kalle bliver ret glad for nyt tøj og skal have det på med det samme. Han manglede lige sådan en god langærmet.

Kæmpe hulkhænder. Da jeg var gravid med Kalle var jeg i Paris med nogle veninder og jeg købte præcis samme hænder med hjem til Alfred, de blev dog slidt op og ødelagt. Kalle elsker kostumer og klæder sig ofte ud. Så han blev bare så glad for de store grønne hænder.

Mumi LED vågelampe. Den lyser ret svagt og er bare rigtig god som natlampe.

Træsværd – igen til udklædning og krigerkamp.

Lige siden han var ganske lille, har han været glad for alle slags bolde. Hoppebolde, fodbolde, tennisbolde. Alle! Bolden her er sådan en rigtig junior basketbold. Den har han sovet med en del nætter allerede. Han sover altid med en sovekanin og så vælger han et stykke legetøj hver aften, som han vil sove med. Jeg har faktisk lige puttet ham nu og i dag valgte han en paraply, som min far kom med for længe siden. Jeg lister det ofte ud af hans seng, når jeg selv går i seng. Tænker ikke umiddelbart, at man sover særlig blødt med en udslået paraply.

Lego, er heldigvis et hit for alle tre børn og Kalle er gået væk fra duplo, fordi de store leger med de små legoklodser. De kan bygge i timevis og jeg bliver så glad, af at se at de bruger deres fantasi sammen.

Den sejeste fjernstyret robot. Den kan danse, gå og skyde med sådan nogle små bløde skum ringe. Den er altså ret cool. Kalle kan sagtens selv styre den.

Hans elskede samling af superhelte. Han ønsker sig brændende en med Thor, men den har vi ikke lige kunne finde. Men altså, det er jo også godt, at gå og glæde sig og håbe.

Udklædning, som også er superhelte. Man fornemmer et tema.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *