Fødselsdags dag

Jeg havde sådan en dejlig dag. Først blev jeg vækket af min familie, eller vækket og vækket. Det er jo lidt svært at snige sig op og hive tre styks børn ud af sengen, uden jeg hører det. Ikke desto mindre kom alle 4 mand ind på sommeværelset fuldt påklædt kl 6.15, alle med flag i hænderne og fødselsdagssang på smukkeste vis. Kalle som stod der med Søren i hånden, med helt stolt ansigt over, at han selv viftede på livet løs med sit store flag. Selma og Alfred, som næsten ikke kunne synge færdig, før de sprang op i sengen til mig. Shit, lige der følte jeg mig meget heldig. Søde dejlige Søren som i stuen havde pyntet med flag og morgenmad. Jubiii altså. Vi nåede, derfor både god morgenmad, gaver, hygge og ud af døren på samme tid alle sammen.

Alfred havde på fritten lavet gaver til mig i værkstedet og havde sådan glædet sig til at give mig dem. Jeg måtte først pakke dem ud til sidst.

Der gemte sig to søde pingviner og noget malet gips. Jeg elsker det og jeg er endnu mere vild med at min søn, sådan glæder sig over at kunne give en gave.

Og se lige hvad jeg fik af min mand. Den fineste store taske. Den dufter himmelsk af læder og oser af håndværk. Så pæn og der kan virkelig være meget nede i den. Alt fra arbejdssager, indkøb, regntøj, vådservietter og blomster. Jeg skal bare lige have mig en lidt større cykelkurv nu. Og så er det sådan en sag, som faktisk bare bliver flottere og flottere med alderen. Ville ønske det var det samme med mig, ha. Tasken kan købes her , hvis andre også synes den er fin.

På mit arbejde overraskede min far, hans kæreste og min bror mig med en buket blomster. Det var så fint de lige kom forbi til fødselsdagskram og en kort snak. Efter job mødtes jeg igen med min bror til en iceblend ved kanalen. Så skønt at have ham hjemme igen. Efter han har været i Brasilien i 8 måneder. Jeg vidste godt at jeg savnede ham meget, men efter han er kommet hjem, kan jeg mærke at savnet var større end jeg var klar over.

Jeg fik nogle af de bedste piger til middag og vi startede med lækre sommerlige drinks.

Og jeg fik den smukkeste buket og den er direkte fra Brumlebys aller smukkeste gamle haver. Den dufter af sommer og jeg bliver så glad over alle farverne.

Lækre gaver fra mine veninder, som virkelig kender mig godt. Glimmer, lyserød, keramik og smykker. Kopperne har så sej en glasur og farve. De er fra et nyt dansk bæredygtigt firma. De kan købes her. Nå ja, og solbriller fra Søren, som åbenbart har læst det her indlæg.

Det blev en dejlig dag og lige præcis i den her tid, hvor jeg synes det nogengange kan være lidt svært at få set dem jeg gerne vil – så trængte vi alle til sådan en aften med snak og grin. Også selvom jeg var dødtræt til morgen og nærmest tømmermand ramt af ingenting.

Hej fra Trine

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Kære Trine
  Tillykke med fødselsdagen i går, og tak fordi du deler så fine billeder og tanker fra dit liv. Jeg følger dig både her og på Instagram og bliver altid meget inspireret af din lækre stil og gode billeder (og mega søde børn).
  I den forbindelse tillader jeg mig at søge lidt Københavner-fifs fra dig, da jeg selv er jyde og skal tilbringe den kommende uge i dejlige København sammen med min kæreste. Vi venter vores første barn til august og jeg vil derfor høre dig om du evt. vil skrive et par gode butikker til babytøj og fine sager, som kan anbefales. Jeg har helt sikkert tænkt mig at få fat i det smukke sengetøj fra ‘Dyrebar’ med de fine kirsebær (som er et mærke jeg har opdaget gennem dig).
  Og har du måske også et par bud på hyggelige cafeer eller noget andet hyggeligt der sker i København i den kommende uge, som vi skal se? Jeg får masser af tid til at udforske København i næste uge og kunne derfor godt bruge et par ideer til nogle ting jeg kunne se/smage/opleve 😊
  På forhånd tak!

 • Kære Trine
  Tillykke med fødselsdagen i går, og tak fordi du deler så fine billeder og tanker fra dit liv. Jeg følger dig både her og på Instagram og bliver altid meget inspireret af din lækre stil og gode billeder (og mega søde børn).
  I den forbindelse tillader jeg mig at søge lidt Københavner-fifs fra dig, da jeg selv er jyde og skal tilbringe den kommende uge i dejlige København sammen med min kæreste. Vi venter vores første barn til august og jeg vil derfor høre dig om du evt. vil skrive et par gode butikker til babytøj og fine sager, som kan anbefales. Jeg har helt sikkert tænkt mig at få fat i det smukke sengetøj fra ‘Dyrebar’ med de fine kirsebær (som er et mærke jeg har opdaget gennem dig).
  Og har du måske også et par bud på hyggelige cafeer eller noget andet hyggeligt der sker i København i den kommende uge, som vi skal se? Jeg får masser af tid til at udforske København i næste uge og kunne derfor godt bruge et par ideer til nogle ting jeg kunne se/smage/opleve 😊
  På forhånd tak!

 • Kære Maria. Mange tak skal du have. Hyggeligt du følger med. Først og fremmest stort tillykke med graviditeten, det er da fantastisk. Jeg bor på Nørrebro i København og kan lige give lidt fif til nogle af de gode sager her omkring. Af caféer kan jeg anbefale, Møllers, som er en morgenmads café, Auto og Taxa super fine og lækkert mad. Hele området omkring Taxa er rigtig fint. Gaderne Stefansgade og Jægersborggade har fine butikker. Også på Elmegade finder du gode små butikker og caféer. Limonade ligger på HC. Ørstedsvej og bugner af lækkert børnetøj. På Frederiksberg ligger Pure Baby også rigtig fin og tæt ved ligger en fin lille interiør butik som hedder Studie Rov. Assistensens Kirkegård er helt fantastisk smuk lige nu. Spørg hvis der er mere du vil vide. (Kan ikke skifte linje, så det hele står lidt tæt. Jeg beklager) Kh Trine

 • Kære Maria. Mange tak skal du have. Hyggeligt du følger med. Først og fremmest stort tillykke med graviditeten, det er da fantastisk. Jeg bor på Nørrebro i København og kan lige give lidt fif til nogle af de gode sager her omkring. Af caféer kan jeg anbefale, Møllers, som er en morgenmads café, Auto og Taxa super fine og lækkert mad. Hele området omkring Taxa er rigtig fint. Gaderne Stefansgade og Jægersborggade har fine butikker. Også på Elmegade finder du gode små butikker og caféer. Limonade ligger på HC. Ørstedsvej og bugner af lækkert børnetøj. På Frederiksberg ligger Pure Baby også rigtig fin og tæt ved ligger en fin lille interiør butik som hedder Studie Rov. Assistensens Kirkegård er helt fantastisk smuk lige nu. Spørg hvis der er mere du vil vide. (Kan ikke skifte linje, så det hele står lidt tæt. Jeg beklager) Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *