Flere kødfrie dage helt uden at lægge mærke til det

Annonce

Som jeg skrev om for nogle uger siden her, så var vi i gang med at prøve måltidskasser fra Simple Feast. Nu har vi gjort brug af det grønne kødfrie koncept i fire uger og Simple Feast har virkelig været en sand fest. På flere planer. For det første fordi, at jeg er fan af at få maden bragt til min hoveddør og det helt uden at være hjemme på det pågældende tidspunkt. For det andet, fordi det i vores hverdag er en kæmpe stor hjælp, at det kun tager omkring ti minutter at tilberede maden. For det tredje fordi det er en rar følelse at benytte sig af noget, som er grønt i forhold til bæredygtighed, økologi og har anti plastik/flamingo emballage. Og som det sidste, så har det været en meget smagfuld oplevelse. Og det helt uden kød. Kød som ingen i husstanden har manglet. Selma proklamerede sågar ved flere af måltiderne at det var kødet (som ikke var kød) der var det bedste og at hun især var vild med frikadellerne. Ha ha. Vi har dog længe haft dage uden kød, men jeg er på ingen måde ferm, ude i det vegetariske eller veganske køkken og jeg er på røven over den gode smag, som er i ALLE retter. Og alsidigheden. Shit det er lækkert.

Man kan vælge mellem vegetar og vegansk mad. Vi har haft vegansk Det vil sige at vi ikke kun har “undværet” kød, vi har heller ikke fået mælkeprodukter og æg. Det har vi slet ikke bemærket eller tænkt over. Egentlig kan det siges ret kort – ” vi har bare fået nogle retter som har smagt afsindigt godt”. Og det med at det har været vegansk, det er ikke noget vi sådan har tænkt over. Vi har fået måltider gældende til 4-5 personer og der har været ret meget mad. Selvfølgelig gælder Kalle måske heller ikke som en fuld person på madsiden endnu, men der har faktisk været nok til at vi nogle gange har kunne spise en ret i to dage. Eller også har der været nok til min frokost dagen efter. Vi kommer til at fortsætte med at bruge Simple Feast, men jeg overvejer at vælge 2-3 personer istedet for og selv supplere op med gnavegrønt, til børnene da de ikke er så vilde med salat og dressing. Lige præcis deres dressinger og olier er ellers noget af det jeg personligt er meget vild med. Mums de er gode.

I er flere som har skrevet til mig her og på Instagram og spurgt til prisen, fordi nogen har syntes det er lidt dyrt i madbudgettet. Hvis man bestiller til 4-5 personer, så er der mad for 63 kroner per person og med det skal man huske at der intet spild er. Og i retterne er der virkelig mange gode ingredienser, som ville være dyre at gå ud at købe. Ydermere ligger økologisk mad på en højere pris end ikke økologisk. Jeg spare også penge ved at jeg slet ikke handler de tre dage, hvor vi spiser mad fra Simple Feast, fordi jeg ikke køber alt muligt som ikke lige stod på listen. Så i sidste ende, synes jeg altså at pisen er ganske fair, selvom den ligger i den høje ende. Maden er jo også tilberedt langt hen af vejen, der er altså mennesker som har stået og blandet dressinger, hakket gulerødder og simret en lækker indisk dahl. Det koster jo også. Tid er penge. Og jeg elsker at spare på tiden (også).

En anden vigtig faktor for mig, det er at det simpelthen er så hyggeligt at få børnene med ind over. I og med at maden er så forholdsvis let at få færdiggjort, så er det selv i en lidt presset sen eftermiddags time, ret overskueligt at få en “hjælpende” hånd af de små. De synes det er sjovt og nogle dage, kan det blot være at de hælder dressing på salaten eller lægger nødderne på toppen af retten til sidst. Og ja, vores opskrift bliver altid helt fedtet og nusset, men det er kun fordi den bliver flittigt brugt og fordi jeg roder når jeg laver mad.

Lige en sidste nyttig information, er at Simple Feast leverer deres mad til hele Danmark, pånær til øer uden en bro til fastlandet. Og så er det faktisk først lige gået op for mig, at al emballage fra leveringen kan stilles udenfor døren, så tager vognmanden det med, når han leverer mad næste gang. Smart.

Jeg har selv lige bestilt med min egen kode og jeg fik ovenstående fine billede og tekst efter bestillingen. Det føles godt i maven. Jeg glæder mig til at fortsætte.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *