Flad føderøv

…Har jeg. Øv!

Min veninde spurgte mig i går om, hvilke jeans jeg synes var pæne og om jeg kunne anbefale nogen. Hmm, jeg elsker jeans og førhen gik jeg altid i jeans. Altid. Så var det jeg fødte nogle børn og nu flere børn jeg fødte, nu mere røv forsvandt. Hallooooo, hvor er du søde numse? Hvorfor mon den gør det, fordi det er da ikke fordi man sidder særlig meget på den, når man har børn. Brysterne bliver lange, men det er ligesom lettere at begribe, for der er en særlig årsag til dette. Men røven? Mere og mere minder den mig om min mors eller om en fladskærm af en art. En af årsagerne er selvfølgelig at jeg ikke træner den, og det skal jeg da til at gøre. Selvsamme veninde gjorde mig opmærksom på en fin trænings app, som hedder “Asana Rebel” og den har jeg tænkt mig at downloade. Den er sådan ret yoga inspireret og jeg tænker den også indeholder noget opstramning af føderøve. Og det gode er at det kan gøres hjemme på gulvet og at man derfor kan sparre tid, på at skulle rakke ud af døren. Så jeg må ned på alle fire hjemme på stuegulvet. Og så gælder det bare om at holde det, at blive ved. Og ved, også når det bliver kedeligt. For det gør det jo.

Jeg må erkende at jeg er et utroligt dårligt menneske til at opretholde min træning. Jeg har det med at starte op på noget med stor iver. Det gør mig så glad, når jeg er igang og min krop og mit sind takker mig nærmest med det samme. Alligevel så efter nogle uger, så aftager intensiteten – først ganske stille. Men når først jeg har sprunget over en enkelt gang, så er det ganske vidst at jeg gør det igen. Og igen og igen og igen, for til sidst at stoppe helt med at løbe. Eller hvad jeg nu er startet op med. Simpelthen den største regnorm, der bor inde i min rygrad. Slasket og slimet – og mega slap. Æv!

Jeg har kæmpe respekt for de mennesker som holder ved og gør det til deres livsstil at have træning indarbejdet i deres hverdag og liv. Manner, det gad jeg så godt. Min lillebror er en af den slags mennesker. Han har altid været meget aktiv. Han løber, skater, kitesurfer og han finder altid tid til det. Han er så sej og han prøver også at pep-talke mig til at komme i gang igen. “Kom nu Trine”, siger han. Og jeg kan høre på hans stemme, at han slet ikke fatter at jeg kan lade være. Er det ikke rigtigt Lasse?

Nå, men for at vende tilbage til cowboybukserne, så savner jeg lidt at gå i dem og faktisk synes jeg også at det er en buks (hader faktisk lidt at kalde det en buks, lidt ligesom jeg hader at sige en brille), som hvis man finder de rette, kan gøre ret meget for den flade bag. De højtaljede er jo stadig svært populære, men egentlig er de vel ikke så komplimenterende, hvis ens røv i forvejen er lidt lang i det. Eller hvad? Jeg kan nu ellers ret godt lide højtaljede. Og nogle af dem, gør det altså alligevel ret godt bagpå.

Jeg selv er glad for jeans som ikke koster en bondegård. Gerne med strech i, fordi jeg er magelig – men også fordi jeg har det stramt med noget som strammer omkring mit underliv – altså det underliv,som jeg har fået opereret bort. Det føles bare stadig mærkeligt, når noget sidder for tæt. Jeg tænker jeg skal finde mig et par gode til de koldere tider som kommer. Nedenstående er gode bud til fornuftige penge.

ZARA

Meget passende med en mom jeans, men jeg synes de er rigtig pæne og jeg kan godt lide det løse look. Og jeg elsker lige præcis strik og jeans sammen og gerne stukket lidt ned i, som på billdet.

WEEKDAY

Jeg har dem i gule og jeg synes de sidder ret godt (flad numse til trods). Farven rust er så flot synes jeg. Lige nu med en fin t-shirt til. Når det bliver koldere, men strik og ankelstøvler.

ZARA

Sådan nogle her har jeg for mange år siden, gået SÅ meget i. Og jeg er stadig fan. Min numse bliver okay pæn og mine korte ben bliver længere at se på.

MONKI

Løse men med en tæt talje. Tror numsen er dækket godt ind i dem her.

ZARA

Jeans som er lige imellem højtaljede og lavtaljede, de har det altså med at sidde ret godt og så igen med benforlænger bukseben.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *