Fine kopper, mod og adventstid igen

Sponsoreret af Studio Rov

Det er søreme blevet søndag og dermed tid til mit lille advents tema igen. Jeg har en forkærlighed for alt muligt værk til hjemmet, og især for ting som er lavet med hænderne. Skåle, små kander og kopper og endnu flere kopper. Ha ha, jeg har svært ved at lade sådan noget stå, når jeg passerer det på min vej. Og så alligevel, er jeg nok ret kræsen – så min samling er ikke særlig stor – men pæn. Alt er enten købt eller modtaget med kærlighed og jeg bliver glad af at drikke min te af en smuk kop, som er drejet af et par dygtige hænder på et hyggeligt værksted. Det er bare som om det smager en my bedre på den måde. Min mand er så træt af at jeg også kan finde på at servere vand i mine kopper, men jeg elsker at kigge på dem og bruge dem. Og så kan jeg godt lide at de alle er forskellige.

Studio Rov er en butik som ligger på Frederiksberg, faktsisk lå den først på Nørrebro og jeg gik derfor ofte forbi med barnevognen. Jeg kommer der dog stadig selvom den er flyttet, bare ikke helt så ofte. Butikken er nemlig fyldt med en masse gode interiørprodukter. Det som jeg især godt kan lide, det er at der forskellige prislag og faktisk en hel del, som ligger omkring de 200-300 kr, så det er også det perfekte gave sted. Der er rigtig mange kopper og så er der også fine kurve, tæpper, planter, knager og en masse andet. Gå selv ind og kig på deres fine hjemmeside her.

Ofte så kan man finde ukendte kunsthåndværkere i butikken. Sådan noget man ikke sådan kan købe andre steder her i København. Der er også de lidt større mærker at finde, men det er altid en god idé at holde lidt øje med butikken både fysisk og online, da Marie som har butikken ofte tager nogle modige valg i forhold til interiørprodukterne. Jeg synes i hvert fald det er rart for mine øjne at se noget som ikke er helt så mainstream.

Denne smukke håndlavede porcelænskop er lavet af Ana Suares og Studio Rov er eneforhandler på dem her i Danmark. Jeg er vild med farvekombinationen. Der også fine skeer, som passer til kopperne.

Konkurrence

Du har mulighed for at vinde en valgfri kop og en ske fra Ana Suares, som du både finder i butikken på Frederiksberg og online.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. Husk at skrive din mail adresse i selve kommentaren. Jeg trækker en vinder næste søndag, hvor endnu en advents giveaway sættes igang.

Som altid må du også meget gerne følge med hos Studio Rovs Instagram, men det er intet krav. Du kan gøre det her.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *