Farver, prikker og en rodet morgen

Annonce

Pyha, det var ikke sådan her jeg så ud i morges. Vores morgen startede nemlig sådan lidt for sent i forhold til vores rutiner og normale tidsplan på sådanne hverdagsmorgener. Børnene sover altid længe i hverdagen, men aldrig i weekenden. HVORFOR? En ville ikke på sit nye fritidshjem (hulk, av mor-hjerte), en anden ville gerne have vinterstøvler på i vuggestue og en tredje ville gerne have en legeaftale i eftermiddag, som helst skulle planlægges nu nu nu. Jeg havde et møde kl 9 og fik heldigvis styr på flokken og afleveret i nogenlunde ro og mag. Dog opdagede jeg også lige at Alfred havde glemt nogle lange bukser, han skulle bruge til en fodboldkamp, hvor han skulle være målmand – og det kunne absolut ikke lade sig gøre i korte bukser. Tilbage efter bukser og så videre til min egen dag. Så var man da ligesom også vågen, lige pånær den hovedpine som borede sig ind i min lille skal. Jeg har heldigvis næsten fået den drukket væk med en masse vand.

Jeg er nu sprunget i nyheder fra pre-fall fra Rosemunde. Selvom der gud ske lov ikke er meget efterår over det forår som kører lige nu. Det er der egentlig heller ikke over kollektionen. Der er både lette sommersager, strik i let uld og silketoppe – alt sammen noget som kan bruges nu, men også når efteråret om laaaaaaang tid vil vise sit noget koldere ansigt igen. Denne kollektion er virkelig fin synes jeg og der er den fineste gule farve som går igen på forskellige styles. Gul får mig altid til at smile og for mig er det sådan en ikke bare varm, men meget glad farve.

Desværre var jeg ikke helt hurtig nok ude, da jeg skulle vælge det ud, som jeg gerne ville vise jer frem her på bloggen min. Der var nemlig også de fineste jakkesæt og jeg havde gerne vist et helt sæt frem i lyserød eller hvid. Mand, det er flot. Ligesom den lyserøde nederdel, sådan lidt underkjole agtig. Den kan jeg godt se for mig sammen med en strik, en løs t-shirt eller den gule cardigan fra samme kollektion.

Jakkesæt //Nederdel

Det er jo lige før jeg slet ikke har sommertøj nok til alle de her varme dage. Noget jeg altid kan bruge er en god top, en top som sidder godt og passer til både bukser, shorts og en nederdel. En top som også er god indenunder, til de dage, hvor det ikke er så hedt som nu.

Den her top med prikker er så pæn synes jeg. Feminin som her, men jeg har også brugt den indenunder en skjorte med jeans til, men også udover en simpel kortærmet. Den sidder godt og jeg synes udskæringen gør den ekstra fin. Ja og prikker, dem elsker jeg jo bare.

Eller under den her – som i nok kan fornemme jeg er lidt vild med.

Løse bukser med bindebånd i livet. (udsolgt hos Rosemunde, men linker til Boozt) Pæne både med stilletter og sneakers – jeg har brugt dem til begge dele. Jeg elsker når noget kan bruges både en helt almindelig leverpostegs-hverdags-dag, men sagtens kan gøres festligt med små ændringer.

Ynglingstoppen nu i gul. Elsker den!

Jeg har en del habitjakker og jeg ynder at bruge dem som jakker i foråret og i efteråret, jeg elsker snittet de har og denne i lyserød er ingen undtagelse.

Man kan også bruge bukserne sammen med denne jakke med 3/4ærmer . Uh det der løse snit, det er altså bare så fint.

RABATKODE

Måske du lige står og mangler lidt toppe, en lun cardi eller noget tredje. Hvis du bruger koden 15trine får du 15 % på dine købe hos Rosemunde.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine. Du ser simpelthen så fin ud 😊 Det ser lækkert ud og jeg er helt fristet af især de fine bukser og den stribede top. Imidlertid er jeg også, som tidligere, vild med din neglelak på de øverste billeder. Hvad hedder den? Jeg trænger til et spark ud af de helt klassiske røde. Ha en god dag – bedste hilsner

  • Hej Trine. Du ser simpelthen så fin ud 😊 Det ser lækkert ud og jeg er helt fristet af især de fine bukser og den stribede top. Imidlertid er jeg også, som tidligere, vild med din neglelak på de øverste billeder. Hvad hedder den? Jeg trænger til et spark ud af de helt klassiske røde. Ha en god dag – bedste hilsner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *