Et kæmpe tak. 1813 på en travl fredag og hår og fod pynt – den sidste advent giveaway fra mig

Spnsoreret af Adélie

Jeg må simpelthen først sige tak af hele mit hjerte for alle jeres utrolig søde beskeder og en masse hep og opmuntrende ord til mit sidste indlæ . Jeg håber i er med på, at det gør mig helt varm i maven over at i tager jer tid til at sende mig så mange fine beskeder. Jeg lover at svare hver og en lige straks. Faktisk gjorde det mig endnu mere sikker på min beslutning, så tak for det også.

Jeg har ramt sofaen efter en lang dag. Eller faktisk efter en ret så lang weekend. Fredag var virkelig hektisk med arbejde, syg stor dreng som pludselig skulle hentes hjem. Så til Lucia i børnehaven, hvor mit hjerte endnu en gang skvulpede helt over af kærlighed til min lille datter, som sang så fint fint og strålede af lykke med sin piberenserkrans i håret og fake lys i hænderne. Alt sådan noget, mens jeg selv blev mere og mere dårlig. Jeg har hostet længe og pludselig fik jeg usandsynligt ondt i den ene lunge. Sådan, så jeg til sidst blev lidt bange. Jeg kom hjem med mit luciabarn og endte med at måtte ringe 1813, da smerterne var meget stærke, på trods af at min smertetærskel er ret så høj. Da jeg beskrev smerterne kombineret med at jeg også hostede blod op, ville de sende en ambulance. Jeg fik dem dog overtalt til at jeg snildt kunne nappe en taxa. Diagnosen var lungebetændelse og et eller andet med en slidt slimhinde og en nerve. Det gør stadig naller, men tanken om det ikke er så alvorligt endda, gør jeg jeg godt kan holde det ud. December er sgu en hård satan at komme igennem dette år, jeg synes vi har været lidt ramt alle sammen, pånær lille Kalle – skrev jeg mens jeg bankende under bordet.

Nu til noget ganske andet. Det er jo advent og jeg har fundet en vinder af den fine kop og ske hos Studio Rov. Derfor vil jeg straks starte en ny fin advents giveaway. Denne gang har jeg fundet et par fine sager fra min ynglings Adélie. som ligger så smukt her i mit Nørrebro hood.

Du har derfor den dejlige mulighed for at vinde et stort spænde fra Kanel i den smukkeste violette (også kaldet lys lilla) farve. Kanel laver de flotteste spænder og der er altid sådan et fint udvalg i Adélie. Jeg kan godt lide at bruge dem enten som på billedet øverst, eller blot med et af de små i siden med lidt pandehår i( giver det mening). De store er også gode til at samle hele håret som en hestehale. Og så pepper sådan lidt pynt også altid lige det hele lidt ekstra op. Jeg bruger dem både til hverdag og fest og de små er også rigtig fine i Selmas hår.

Med i puljen er også et par strømper fra Badelaine Paris i farven ocra. De har lidt samme effekt eller funktion som hårpynten. De giver glimmer og farve til det tøj man bærer. Jeg elsker selv at have fine strømper på, måske gør det for mig, lidt det samme som mange piger har med undertøj. Det er ikke sikkert det lige ses, men jeg ved det er der og det gør mig glad. Strømpererne er pæne både i sneakers, i støvletter hvor de lige kigger op over kanten og i pumps som på billedet. Jeg har længe sværget til glimmerstrømper, men de her kan lidt begge delle. Farver og glimmer – jeg er vild med dem alle.

KONKURRENCE

Alt du skal gøre for at vinde et spænde fra Kanel og et par fine strømper fra Badelaine Paris, det er at skrive en kommentar herunder – og husk endelig at skrive din mail i selve kommentaren, ellers kan jeg ikke se den. Du må også meget gerne følge med hos Adélie på deres Instagram lige her. Men ikke et krav.

Vinderen findes på søndag – selveste juleaften.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *