En luksus dag i regnen

Sådan her kan en arbejdsdag med efterfølgende familietid også se ud og hvor heldig har man så egentlig lige lov til at være.

Jeg startede godt nok med at cykle ud i det hæslige vejr, men destinationen var god. For jeg skulle til et event, henne på Langelinie Pavillonen sammen med en masse dygtige beauty brands. Det var super fint og tænk, jeg mødte simpelthen en gammel kollega. En kollega, som jeg arbejdede sammen med i et andet slags liv. Nemlig dengang jeg sad i Region Hovedstaden og rådgav patienter om det frie sygehusvalg. Hun er sygeplejerske som jeg er og hun er endt hos et stort Amerikansk hudplejebrand. Og så er hun mega sej. Det var hyggeligt pludselig at mødes lige der i hver vores nye arbejdsliv, på hver vores rette hylde. For nu i hvert fald.

Lanelinie Pavilionen. Jeg var så optaget af at høre om de forskellige produkter, at jeg kun fik taget et billede af de pæne lamper.

Jeg trodsede endnu en gang regnen på min cykel og satte kurs hjem mod Nørrebro, hvor jeg var så heldig at Michelle havde inviteret på sen morgenmad hos min lokale Wulff & Konstali. Og så endda sammen med Danica og Mie Kirstine. Vi fik forskellige små retter, lækker juice og kaffe -samtidig med at vi fik talt en masse.

Michelle / Mie Kirstine / mig / Og Danica bag kameraet.

Hjem igen på hjemmekontoret, hvor jeg fik arbejdet intensivt på computeren med forskellige ting i nogle timer, frem til at jeg smuttede over i kirken. Vi skulle til Lucia, hvor Selma sang så smukt. Hun havde den mest ækle hvide kunstpels på, som hun har fundet i vores bytterum. Altså helt perfekt.

Vi greb et par æbleskiver efterfølgende i kirken og så susede vi hjem med unger og løbecykel. Fik streamet julekalender og spist pizza i sofaen. Vi ser Tinka og Julestjerner. Ihh, de er så hyggelige.

Og mens jeg sidder her og skriver, så er Søren ved at putte børn, mens de alle sammen skråler “Et barn er født i Betlehem”, krydret med “Baby Shark”.

I morgen er mere almindelig på arbejdsfronten, men jeg elsker OG føler mig top priviligeret, at mine dage også kan være som i dag.

God aften.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *