En helt særlig vase. For mig

Indeholder reklame

For cirka 15 år siden startede en jeg en lille samling. En samling med Lyngby vaserne, som jeg gennemsøgte alverdens loppemarkeder for at hitte. Det var inden de blev relanceret, så dengang var det ret nemt at støve dem op og også til en fin pris. Ret hurtigt blev det dog svært og prisen steg markant og jeg forstår godt hvorfor. Vasen er enkel og så alligevel med en form og en robusthed, som gør den stærk og æstetisk på samme tid. Jeg er så glad for min gamle samling, som alle er loppefund, den ene i fødselsdagsgave fra min søde lillebror. Jeg kan huske at det længe var virkelig nemt at finde de gamle vaser, som stak lidt ud med deres fine blomster dekoration på, problemet var bare at jeg i mine unge dage slet ikke syntes det var fint. Så dem gik jeg pænt en bue udenom. Desværre.

For en måneds tid siden var jeg inviteret til et meget smukt event hos Rosendahl Design Group, som har til huse i et helt specielt flot hus. Et hus tegnet til formålet af Utzon. Store kæmpe vinduer og dermed masser af lys. Huset rummer nogle rigtig fine brands og Lyngby Porcelæn er et af dem. Til eventet så jeg at Lyngby ville relancere de fine vaser med guldkant og blomstertryk på. Vasens blomster dekoration er fra Lyngbys originale arkiver og guldet er håndmålet og så er det sgu 24 karet. Åh fryd, min lykke var gjort og jeg vidste jeg ville anskaffe mig en til min samling så snart de var i butikkerne. Selvom mine andre vaser er helt gamle, så passer den her nye vase klædt i gamle klæder, smukt ind med dens lidt mormor agtige udtryk Den står fint i vores hjem og er fin både med blomster buketter i, men også bare som en pyntegenstand.. Det er ikke så ofte jeg tilføjer nips til hjemmet, men når jeg gør, så er det ofte en vase, en lysetage eller andet i keramik eller porcelæn.

Jeg har spammet taget lidt forskellige billeder af vasen, fordi jeg synes det er så fedt når sådan en lille flytbar sag tilføjer forandring og farver på en fin lille måde.

Glæden ved at købe en særlig fin buket til en særlig fin vase.

Pæn vase, som slet ikke behøver at have blomster i.

Det er jo netop det gode ved at købe små sager til hjemmet, det kan flyttes rundt og give ny glans til forskellige områder i hjemmet. Jeg flytter ikke meget rundt på møbler, men elsker at dimse rundt med mine småtterier.

Vasen har samme blomster dekoration på hver side, blot i forskellig størrelsesforhold.

Aj, det var vidst nok vasespam. Jeg er bare SÅ glad for den. Den kan blandt andet hittes her. Jeg har i øvrigt modtaget vasen i gave, men jeg har selv valgt at skrive dette indlæg om den.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejligt indlæg, og SÅ fin vase. Så fin, at det blev en dyr omgang for mig at læse, da jeg dagen efter bare måtte ud og investere i en sådan vase til mig selv også.

  • Dejligt indlæg, og SÅ fin vase. Så fin, at det blev en dyr omgang for mig at læse, da jeg dagen efter bare måtte ud og investere i en sådan vase til mig selv også.

  • Dejligt indlæg, og SÅ fin en vase. Så fin, at det blev en dyr omgang for mig at læse dit indlæg, da jeg dagen efter simpelthen bare måtte ud og investere i en sådan smuk vase til mig selv.

  • Dejligt indlæg, og SÅ fin en vase. Så fin, at det blev en dyr omgang for mig at læse dit indlæg, da jeg dagen efter simpelthen bare måtte ud og investere i en sådan smuk vase til mig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *