Efterårsgodter i pæne farver. De varme jeg så godt kan lide (plus en rabatkode)

Solen skinner udenfor vores beskidte ruder. Det er det forbandede ved alle de smukke stråler, altså at de altid afslører vores upudsede ruder. På trods af det, så er alt andet godt ved det dejlige lys strålerne giver. Åh og varme. Alligevel har min mindste fået snue med feber på siden.

Vi har leget hele morgenen og puttet. Puttet sammen under tæppet i sofaen. Været i bad, skidt igennem alt det rene tøj og været i bad igen (altså ham). Lige nu spiser vi rester fra de nemme pizzaer vi fik i går. Den ene af os ser Thomas Tog, den anden af os prøver at arbejde lidt. Det er hyggeligt at sidde ved siden af hinanden med pizza og holden i hånd. Som altid var det ikke lige planen at jeg skulle være hjemme i dag, men egentlig kan jeg ikke lade være med at nyde, at blive tvunget til at sætte gearet i det helt lave og så bare tusse rundt i jogging sammen med Kalle. Når han har sovet lur, tænker jeg vi går en lang tur med klapvognen og så henter vi Selma tidligt.

Jeg har kigget lidt i min Instagram og har samlet lidt sammen til efterårsinspo. Der er vidst ingen tvivl om hvor min farve-kærlighed ligger henne.

Nå jeg fik ikke udgivet, men det gør jeg nu. God aften godtfolk.

Ps. Jeg spurgte Anne fra butikken Adélie om hun ville give jer en rabatkode og det ville hun sgu. Den står under de klæder som er købt i hendes butik.

LibertineLibertine

Smuk smuk kjole både som den er alene, men også virkelig lækker med en tyk strik udover. Sådan en der kommer til at blive flittigt brugt på flere måder over både efterår og vinter.

Brug koden TRINESBLEND og få 15% på denne og alt i butikken

Stine Goya

Den der gad jeg godt eje. Tyk og lækker – og så ville den gøre sig mega pæn over mange kjoler, men også til jeans og bukser i det hele taget.

Brug koden TRINESBLEND og få 15% på denne og alt i butikken

Nué Notes

Den her kjole har sådan en fin farvekombi synes jeg. Tænker at bruge den udover bukser, når temperaturene falder igen. Lige nu er den stadig god med bare ben.

Brug koden TRINESBLEND og få 15% på denne og alt i butikken

Envii

Lilla bukser, noget jeg faktisk har ledt efter noget tid. Jeg fandt nogle i det her indlæg, men de er ikke i butikkerne endnu. Så dem her er et andet godt bud synes jeg.

Modstöm

Jeg er helt forelsket i den her vamsede korte jakke. Åh den ville være perfekt hen over efteråret og lidt ind i vinteren med en trøje under.

Schulz by Crowd

Jeg er vild med sæt og det her i silke med håndmalede striber er så fint. Sættet er som alt andet hos SBC skabt med omtanke for jorden.

Ellies & Evy

Kjole som er lavet af vintage indiske sarier. Så utrolig mange fine print at vælge imellem. Kjolen kan bruges som den er, men er nem at style efter årstiderne.

H&M

Fløjs med virkelig god pasform. Og så findes de også i lyserøde. Gisp! Jeg er nu ret så vild med de her lysebrune og kommer til at bruge dem som her med sneakers, men også med m høje sko og støvler til.

Monki

Endnu en kjole favorit i varme spraglede farver.

Stine Goya

Se nu der med heste på. Den kjole her har jeg et godt øje til. Jeg mangler den ikke, så den får lov at blive, men shit den er flot!

Brug koden TRINESBLEND og få 15% på denne og alt i butikken

Monki

Jeg elsker blazere – eller habitjakker, som jeg kalder dem. Den her fungerer som overtøj i overgangsperioden. Jeg synes farvemikset i den er rigtig fin. Men der findes mange derude.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg er rimelig newbie i strikke verdenen. Jeg lærte at hækle under barsel med min datter for 6 år siden (også gennem YouTube), i år besluttede jeg mig for at nu var det tid til at prøve med 2 pinde i stedet for kun 1 nål. Jeg har nu gang i et stort egoprojekt med en sweater til mig selv men drømmer også om at kunne give mig i kast med lidt sværere teknikker 🙂
    Håber jeg er heldig og vinder, farverne er lige mine yndlings!

  • Jeg kan godt strikke 😊 men har kun været i gang i halvandet års tid eller noget i den stil, da jeg var på barsel med min datter 😊 jeg lærte det meste på YouTube 😀

  • Jeg kan godt strikke, men det går meeeeget langsomt 🙈 jeg forstår ikke hvordan Mille når alt det.
    Jeg ville derfor blive lykkelig for at vinde og få en trøje i en sæsonaktuel farve 🍀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *