Echinaforce: Forkøbet, opløbet og lindring

Annonce A.Vogel

Da jeg fik en e-mail omkring det her samarbejde, blev jeg glad helt nede i maven. For jeg føler A. Vogel og jeg er et godt match, ha ha (helt beskedent selvfølgelig). Vi har i hvert fald kendt hinanden, siden jeg boede hjemme hos mine forældre og det er immervæk længe siden.

Jeg husker at vi altid har sværget til Echinaforce i min familie, eller “dråber” som vi blot kaldte dem. Det var særligt om efteråret og om vinteren, at de kom os til undsætning, men de er blevet brugt hele året rundt, og det er de fortsat med at gøre i alle mine andre hjem siden. En ting er, at der i de koldere måneder, ofte er forkølelser, trætte og tunge kroppe på spil. Noget andet er overskuddet. Jeg oplever ofte at mit fysiske helbred har en direkte linje til mit velbefindende sådan på flere parametre. Hvis jeg er presset, eller har for mange tanker i mit hovede, så er det som om at kroppen reagerer prompte.

Echinaforce fra A.Vogel har jeg som sagt gjort brug af i mange år. Jeg har altid anbefalet dem til alle jeg kender og nu vil jeg gøre det samme herinde. Altså anbefale Echinaforce, for de kan hjælpe kroppen og vores immunforsvar. Både i en forebyggende proces, men også hvis forkølelsen allerede har ramt. Eller måske den der tunge fornemmelse i kroppen.

Jeg synes især de måneder vi har i sigte, kan være lidt tunge at danse med på forkølelsesfronten. Forkølelse kan dog ramme os hele året. Det er sjældent, jeg sådan bliver syg med høj feber, men jeg kan godt gå og føle mig slatten. Tung i hovedet, snottet og træt med træt på. Med tre børn, der også ofte i de her måneder slæber alverdens forkølelser med hjem, ja så er det desværre ikke sjældent at den der slatne følelse ligger i kroppen og ulmer.

Men hvis jeg husker at gøre brug af mine forholdsregler, så slipper jeg dog for mange af de dage. Jeg er uddannet sygeplejerske og regel nummer et er selvfølgelig håndvask. Hygiejne var nærmest et helt fag på det studie. Det er jo verdens bedste tip og nemt at udføre. Det hjælper og kan stoppe smitten mellem mennesker. Derudover har jeg i disse måneder næsten altid et lunt tørklæde i halsen og varme fødder. Jeg tager mine faste vitaminer, søvn og så er der Echinaforce. Hvis jeg kontinuerligt får brugt dem, så slipper jeg som oftes for at gå og være slatten og forkølet. Sådan ville min perfekte verden se ud og det gør den også i perioder. Det er også der, jeg husker at spise gulerødder og dyrke yoga. Når de der helvedes perioder i hverdagsræset så rammer med 180 i timen, så er det som om at jeg hurtigt falder ud af min normale rytme og mere drages mod noget rød cola og ting med salt. Det er simpelthen så dumt, når nu jeg ved hvad der skal til for at have det godt.

Echinaforce – rød solhat

Måske I er nogen, der ikke allerede kender de gode dråber fra A.Vogel. Lad mig derfor lige give en lille præsentation af produktet.

Echinaforce er et naturlægemiddel. Det er orale dråber, som er lavet på et udtræk af blomsten med navnet Echinacea purpurea eller det danske navn rød solhat. De aktive stoffer, der kommer fra den pæne blomst, har en positiv effekt på vores immunforsvar. Udtrækket kan altså både mildne forkølelsessymptomerne, hvis først de har ramt, men det kan også gå ind og forebygge inden der overhovedet er noget på gærde.

Jeg foretrækker selvfølgelig helst at undgå forkølelsen helt, men det er altså i de der pressede perioder, at jeg glemmer at gøre det der er godt for mig selv og så kommer den der utilpashed med snot og træt krop. Jeg har en fornemmelse af, at lige præcis det problem er vi mange der har. At vi godt ved hvad der er godt for os, men at vi i de perioder, hvor det er vigtigst for os at huske at passe på os selv, glemmer det midt i hverdagens logistik. Jeg aftaler ofte med mig selv, at nu skal jeg spise sundt, gå tidligt i seng, huske mine vitaminer og Echinaforce, men lige pludselig sker der noget og vupti så glemmer jeg alle mine gode intentioner.

Den røde solhat der bliver brugt til at lave udtrækket til Echinaforce er udvundet fra friske planter der dyrkes økologisk i Schweiz. For at få det bedst mulige udtræk, bliver planterne forarbejdet på selve stedet. Det gør at de aktive stoffer bliver bevaret bedst muligt i forhold til det endelige produkt. Og det er blandt andet, det der gør at udtrækket har sådan en stærk effekt på immunforsvaret.

Sådan bruger du Echinaforce

For mig er det naturligt at tage Echinaforce fra A.Vogel sammen mine vitaminer om morgenen, til frokost og igen til aftensmaden (eller mens jeg laver aftensmad). Om morgenen starter jeg alligevel med at drikke et glas vand. Dråberne kan godt smages, men jeg synes ikke de smager grimt. Lidt bittert måske, men slet ikke slemt.

30 dråber i et glas vand eller juice 3-5 gange i døgnet. Det må gøres i 8 uger i træk, så det er vigtigt med en pause mellem kurene.

Flasken skal ikke opbevares på køl, så den er også nem lige at smutte med i tasken.

Nu vil jeg simpelthen forsøge at holde fast i den gode forebyggende proces, så jeg begyndte at tage dråberne omkring starten af oktober og så er planen at jeg bliver ved indtil foråret. Jeg holder cirka pause hveranden måned. Hvis jeg af en eller anden årsag glemmer at tage dem (taler af erfaring), så begynder jeg straks igen, hvis børnene eller Søren begynder at snøfte og ofte betyder det at jeg så går fri for at blive smittet.

Da Echinaforce er et naturlægemiddel er det selvfølgelig vigtigt at du læser indlægssedlen inden brug.

Som min overskrift lyder, så giver Echinaforce altså os flere muligheder – ja eller chancer om man vil. Den kan både komme os i forkøbet, den kan sætte ind i opløbet og hvis først snotten løber, så kan dråberne også lindre på vores symptomer. Jeg er og bliver fan!

Du kan finde A. Vogel flere steder. De fleste helsekost forretninger har det, både online og i deres fysiske butikker. Jeg køber det selv hos Matas.

Møde  hos CPHAGENCY i Villa Kultur med mine “dråber”

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret. 
(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *