Det man lige står og mangler – og en hjælpende hånd bragt til døren

Annonce Simple Feast

Når man nok aldrig bliver typen der laver madplaner, så er det her det bedste hverdags luksus jeg kan komme i tanke om. I omkring to år har vi fået leveret mad fra Simple Feast. Måltidskasser med mad til tre dage, det redder mig gang på gang. Og ja ja, jeg kunne da bare tage mig sammen og få handlet mere ind, tænke mere kreativt og lave alverdens lækre retter selv. Det gør jeg også, men jeg nyder og værdsætter, at der tre dage om ugen, intet kræves af mig på den front. Jeg elsker at vi i de dage spiser plantebaseret økologisk mad – retter, som jeg ikke nødvendigvis selv var kommet på uden kød. Så kan jeg køre mine klassikere af de andre dage i ugen, krydret med overskud og dermed også lidt ekstra fantasi.

Simple Feast Essentials -en plantebaseret og økologisk nyhed

Måltidskasserne kører og de fleste bruger dem sikkert som aftenmåltider, det gør vi i hvert fald. Nu er deres gode klare koncept blevet udvidet til også at handle om resten af dagen med nye Essentials.

Produkter som kan bruges alene, som et supplement til måltidkasserne eller sammen med det man selv har i køleren. Det kan nemlig både bestilles sammen eller uden måltidskasserne. Noget af det man altid kan regne 100 % med hos Simple Feast det er smagen. Den sidder altid lige i øjet og det gør den (selvfølgelig ) også med Essentials. Det er frisklavet, der er ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Det er egentlig bare mad og drikke i sin naturligste udgave. Så når man bestiller en juice eller en marmelade, indeholder den udelukkende plantebaserede ingredienser. Essentials kategorierne hedder, morgenmad, drikkevarer, fermenteret, spreads, comfort food og saucer/dressinger.

Morgenmad

I forbindelse med at jeg fik min levering af Essentials, lavede jeg noget IGTV, hvor jeg fortalte lidt om de forskellige produkter jeg var gået efter. Deriblandt morgenmad, som jeg er VILD med. Ja faktisk er jeg ret vild med det meste mad på alle tider af dagen (døgnet). Børnene har det ikke fra fremmende, når de spørger, som det første når de vågner, hvad vi skal have til morgenmad og aftensmad. Det er det bedste, at gå og glæde sig til måltidet. Og så er måltider også sådan en dejlig måde at samles på. Både når man spiser, men også i køkkenet, mens maden tilberedes.

Det er dog ingen hemmelighed, at det ikke altid er en hjælp at få hjælp af børnene i køkkenet. Men det er edder hyggeligt, når man har tiden og de er oftere med under tilberedelsen af maden fra Simple Feast, fordi alt mere eller mindre er gjort klar og de opgaver der er forbundet med det, er lige til at gå til -også når man blot er fire år.

Som den mega lækre pandekagedej fra Essentials. Plantebaseret selvfølgelig, men stadig helt sød og lækker. Det tager ikke mange minutter og det giver endda tid til, at lave pandekager en helt almindelig hverdagsmorgen. Kalle og jeg lavede dem dog som en eftermiddagssnack istedet. Vi spiste dem med friske bær og så den cremede utrolig lækre marmelade – også fra Essentials.

Marmeladen er også god ovenpå grød, ja eller på et stykke brød som den er. Og så elsker jeg altså også marmelade ovenpå ost. Den er lækker!

Overnights er nok den nemmeste morgenmad jeg kan tænke på og noget jeg spiser ret ofte. Overnight fra Essentials er glutenfri havre, chiafrø, mandler, gojibær, mandler, kerner, kokos og æbler. Igen kunne jeg jo sagtens selv lave samme blandling, men at få blandingen leveret til min hoveddør smagt til i de rette forhold – ja, det betyder altså virkelig noget.

Min overnight fra Essentials

1 del grød

2 del væske – jeg bruger almindelig mælk eller havremælk

Jeg laver det om aftenen, når jeg smører ungernes madpakker. Så står det natten over med låg på i køleskabet.

Næste morgen er det klar til at blive spist, direkte fra skålen og så er det bare om at toppe med det man kan lide.

Jeg rører lidt skyr i

Topper med den gode marmelade med abrikos og gulerod, friske bær og evt lidt peanutbutter.

Det ligner hurtigt en milliard og smager ligeledes. Det mætter længe og man får ret mange gode ingredienser ind på samme tid.

Mere morgenmad: Pimpet køleskabsgrød her

Saucer og dressinger

Ej men, jeg er den største fan af dip. Dip- inge kalder vi det. Alle typer af dressinger og saucer – det gør altså langt de fleste måltider lidt sjovere. Især min store søn har arvet den kærlighed. Vi skal altid liiige toppe vores mad med noget ekstra snask.

Jeg fik ikke bestilt hot sauce “Love Hurts” fra Essentials, det var dumt, for jeg bruger rigtig meget chili på min mad, fordi jeg ikke kan få det stærkt nok. Den skal jeg prøve næste gang. Til gengæld bestilte jeg goma dressing. Som jeg også siger i min video, så må man simpelthen gøre sig selv den tjeneste at smage goma dressning, hvis ikke man i forvejen kender det. Jeg kunne drikke det. Alle tre børn elsker det også.

Det er en sesam dressing og den er fx god på salater eller som dyb til især asiatisk mad (synes jeg). I weekenden fik vi tynde rispapir pandekager, som vi puttede lækkert fyld i og så dyppede vi i goma dressing. Åh mand! Det er en rar ven at have stående i køleskabet.

Jeg har stadig tilgode at tilberede comfort food retterne. Igen er det nemt og mad der blot skal varmes og så er det pakket med grønsager og god smag. Vi har valgt retterne med tikka masala og tomatsuppe. Det er begge retter, som jeg ved hitter hos mine tre også. Måske jeg laver lidt kylling til, måske ikke – det er sådan det er med Simple Feast, man kan gøre det som man vil og behøver ikke være hverken eller.

Hvis du som jeg sætter pris på lidt nemhed i hverdagen, så kan du se nærmere på økologiske og plantebaserede Essentials lige her. Og som sagt kan de både bestilles som en del af måltidkasserne, eller alene for sig selv. Begge dele bliver leveret om søndagen, så er man top klar til en ny uge.

Læs evt et af de første indlæg om Simple Feast fra 2018 her.

(Visited 144 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *