Den gule sofa og en ny plan

Nogengange går tingene stærkt og det gjorde det med vores opdaterede børnerum i stuen . Eller i hvert fald sådan ret så semi stærkt, når man gør de feste af dagens gøremål med tre små lige i rumpen. Heldigvis var min mand med på idéen. Jubii for ham og også for at han er så god med boremaskiner og malerpensler. Det havde jeg sgu ikke regnet med da jeg mødte ham. En jurist som havde jakkesæt og slips på hver dag, slips som jeg simpelthen aldrig har lært at forstå. Helt ærligt hvad laver det der, hvad er det? Nå, men jeg synes nu stadig han ser fin ud når han drager på job i sit “kostume”, men jeg kan bedst lide når han kommer hjem og hopper i helt almindeligt tøj igen. Han er så ordentlig og når noget skal gøres, så skal det gøres rigtigt. Så han fik malet hele rummet en sen aftentime, lige præcis det rum har nemlig ikke været malet siden vi for 7 år siden flyttede ind, så den hvide var blevet lidt grå.

Min ide om skrivebord langs vinduet, røg ud til siden og jeg synes det blev bedre det vi endte ud med selvom det var ret tilfældigt. Vi skulle til IKEA og se efter noget andet, da jeg så et ret enkelt væghængt bord i bambus, med skuffer og en lille hylde til tegnesager. Helt perfekt til vores lille væg. Så den kom med hjem og jeg synes det blev ret så pænt og et sted jeg også selv kommer til at sidde ved. Ikea, kan altså noget. Der er virkelig meget skidt, men så lige pludselig rammer de helt rigtigt. Det er der mange som synes, for hold nu op der var mange mennesker.

Stolene (som også er fra IKEA) er de to stores til spisebordet, jeg tænker stadig vi skal have skamler fra Trævarenes istedet., men indtil da kan de nemt trække dem frem og tilbage. Knopper til skufferne, synes jeg var lidt kedelige, så jeg vil selv finde nogle at sætte på. Du kan finde bambus bord og reol her og det kan sættes sammen med flere dele.

Sofaen kom i en kæmpe kasse og jeg ved ikke helt hvornår jeg kan komme af med den, for ungerne har indrettet et helt hus derinde med malerier på væggene og i går spiste de frokost derinde. Jeg tror alligevel jeg lister ned med den i aften når de sover, den er ret så kæmpe og selvom vores stuer er store, så er den jo ikke ligefrem en fryd for øjet.

Jeg synes farven er så flot! Og den virker lige som jeg håbede. Altså i forhold til at sidde i den, læse bøger og bare hænge ud. Lille Kalle kravler op og ned i den i et væk. Og vil bare virkelig gerne være i den, det er dejligt. Jeg synes faktisk også at rummende hænger bedre sammen med den i stedet for daybed’en.

Reolen er stadig in the making.

Jeg er lidt i syv sind omkring væggen. Jeg har det ret stramt med billedevægge. Det er sjældent jeg synes de er rigtig pæne, det bliver hurtigt noget rod i mine øjne. Denne her er dog virkelig pæn. Jeg kan bare godt lide de rene vægge her hos os, men jeg vil nok alligevel vove mig ud i noget på den. Lige nu har vi faktisk kun et eneste billede på væggen i alle tre stuer. Det er måske nok for lidt. Vi har en del billeder stående på gulvet og i vindueskarme, måske nogle af dem skal op på væggen.

Ja og sådan gik den weekend alt alt for hurtigt. Den var god og rar ved os. Jeg håber jeres var det samme. Og så er det bare så rart at solen er tilbage for en stund, ahhhh lyset – det havde jeg savnet.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *