Den fineste bland selv butik med indbygget underholdning og tungen lige i munden

Annonce

Serier, åh hvor jeg dog elsker serier. Og dokumentarer. Det må være mit lille fix, efter en lang dag med job, børn og pligter. Når huset bliver stille, gulvet er ryddet for legetøj, madpakkerne er smurt og opvaskemaskinen snurre ganske stille, så SÅ er det tid til at jeg lægger mig i mit hjørne i sofaen med hovedet på puden og mine fødder på Sørens ben, med et stille håb om fodnus. Jeg elsker at være i gang med en god serie. Det er ligesom en god bog, hvor den er så god at man bliver nødt til at spare på siderne. Sådan kan jeg også blive grebet af en velproduceret serie eller en dokumentar. Jeg glæder mig og bliver helt opslugt. I ret lang tid efterhånden har vi næsten ikke set “ægte” tv. Vi har et tv, men har for det meste blot streamet diverse serier, dokumentarer eller film op på det. Jeg har nogle gange foreslået helt at droppe tv-pakken, men der er alligevel en del af kanalerne som ungerne gerne vil se og så er vi ikke kommet så meget videre. Og faktisk ser vi også nyhederne og gode dokumentarer på tv, så vi har beholdt tv pakken, selvom der var alt for mange kanaler som vi slet ikke så.

Derfor er jeg og vi, søreme også ret så begejstret for denne nye tjeneste som YouSee udbyder. Bland Selv- tv og streaming. Sikke en god kombi, ja faktisk kan man sige vi selv længe har brugt den kombination – bare på en måde med alt for mange spild tv-kanaler og for mange penge. Men med Bland-Selv, er det meget smartere og det giver os endnu flere muligheder og besparelser i det lange løb. Og så vi kan droppe mange af de tv-kanaler vi aldrig så, til fordel for noget bedre. Simpelthen en tilrettet underholdningspakke for alle i hele min husstand. Med mulighed for at ændre på indholdet, hvis der er behov for det. Og det kan der jo snildt være.

Lige nu kan du prøve Bland Selv helt gratis i en måned. Læs mere til sidst i indlægget.

Jeg vil prøve at forklare konceptet, så godt som jeg kan. Det kan godt lyde lidt omfattende, men det er det ikke, når først man sidder med det i hånden. Det lover jeg, og jeg er altså virkelig ikke særlig teknisk anlagt, slet ikke.

Helt overordnet beskrevet, så får du med Bland Selv, muligheden for at kombinere tv-kanaler med streamingtjenester. Altså sådan helt lavpraktisk, så betyder det, at du kan have tv-kanaler og streaming samlet under samme tag – eller under samme udbyder om man vil. Det hele for en samlet pris, istedet for at klat betale hos forskellige udbydere. Nå ja, og med en samlet fjernbetjening, hvor det hele styres fra. Nemt.

Man har en fast grundpakke med tv-kanaler. Blandt andet med alle kanaler fra DR. Hvilket for os er en forudsætning, da ungerne ser Ramasjang og Ultra, når de ser tv. Derudover kan man vælge imellem tre point pakker. Lille, mellem og stor. Lad os sige, man vælger den mellemste, så får man 20 point. Grundpakke + 20 point. Man kan se pointene som en slags penge, man kan snolde for. Man skal bare hele tiden holde sig for øje at man skal lande på sine maks- point, men de kan omfordeles som man ønsker. Bytte bytte købmand. En tv-kanal “koster” 1 point og en streamingstjeneste “koster mellem” 3-6 point. Grundpakken er stationær, men tv-kanaler derudover og alverdens streaming kan for pointene så ellers blandes på kryds og på tværs. Lad os sige, at man eddergerne vil have Viasat, den koster 6 point. Så bruger man seks af sine 20 point på den og de skal så findes et andet sted. Man kan måske gå af med nogle af de sports kanaler man har valgt udover grundpakken, eller fravælge en anden streamingstjeneste. Så balancen skal være på 20 point hele tiden. Hvis man den ene dag gerne vil bruge dem på streaming og så næste på en særlig tv-kanal som ikke findes i grundpakken, så bytter man blot om på pointene. Et voila. Giver det mening? Du sammensætter altså helt selv din pakke af tv-kanaler og streamningstjenester, som du frit kan udskifte uden ekstra omkostninger. Det er sgu da skide smart. Og billigt, du spare nemlig over 50% på at gøre det på denne måde istedet for at have tv-kanaler og streaming hver for sig.

Et lille eksempel kunne lyde således:

Når man får Bland Selv har man glad sin grundpakke plus de 36 point. For de point blander man fx HBO og Viasat samt 20 tv- kanaler udover grundpakken. Hvis man så senere også gerne vil have MinBio, så skal man gå af med nogle af de andre valgte kanaler, sådan så det passer med poitene. Eller hvis man ombytter en streaming med en anden, skal man sikre at det passer med ens point, måske den nye streaming også kræver man går af med en eller to af de andre valgte tv-kanaler(udover grundpakken).

Hvis ikke I synes mine forklaringsevner var gode nok, selvom jeg virkelig har holdt min tunge helt lige mens jeg har skrevet dettte – så er denne lille film altså ret så god og overskuelig.

Jeg glæder mig til at prøve streamingstjenester som jeg ikke tidligere har prøvet og da jeg har en forkærlighed for reality, så skal jeg klart se “Forsidefruer” på Viasat og hvad jeg ellers kan finde af “grimt” reality. Der er også snart premiere på en ny norsk serie “Lovleg”. Fra samme skabere af SKAM, den må jeg se. Jeg elskede SKAM.

MinBio er en streaming som jeg glæder mig til at introducere mine børn for. Om fredagen, når der er Disney Sjov har vi længe set en familiefilm sammen istedet for. MinBio har et hyggeligt udvalg. De to store unger skiftes til at vælge hvilken film vi skal se. Og det bliver rart med et nyt repertoire til vores fredage i sofaen smurt ind i slikskåle og børn.

Der findes desuden også YouSee Comedy, som helt eksklusivt viser nye comedy-programmer. Det tænker jeg min mand kan grine stort sammen med.

Tilbage til tilbuddet hos YouSee

Hvis du ikke har YouSee i forvejen kan du lige nu prøve Bland Selv helt GRATIS i 30 dage. Du skal blot være opmærksom på at abonnementet automatisk fortsætter efter de 30 dage. Hvilket jo er fint, hvis du er blevet glad for det ligesom os, hvis ikke kan du selvfølgelig opsige dit abonnement. Du kan læse mere om Bland Selv her

Ready set go

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *