De særlige kendetegn: blonder, silke og cashmere

Annonce for Rosemunde

Så er jeg tilbage igen med nogle ord om Rosemunde og lidt nyheder. Nyheder som er helt i tråd med det fine univers som Rosemunde allerede står for. Nemlig deres signatur elementer som går igen. Et udvalg som altid har et feministisk strejf, sammen luksus og kvalitet. Jeg er rigtig glad for tøjet og elsker at gøre det til mit eget. Sætte mit eget præg på det, men det fungerer også rigtig fint sammen på kryds og på sværs. Jeg har taget lidt billeder af mine favoritter og skrevet mere om hvordan de kan bruges, eller i hvert fald hvordan jeg vil bruge det. Noget af det som Rosemunde kan, er at favne bredt, så om du er ganske ung eller godt oppe i årene, så kan de forskellige dele bruges, således at de lige passer præcis til dig. Det synes jeg er en kæmpe fordel og hvis min mor stadig havde været her, så ved jeg at hun ville have elsket at hoppe i diverse toppe og bløde cashmere strik. Hun ville have elsket varmen og blødheden. Dengang jeg var teenager, elskede jeg at gå på rov i hendes klædeskab, som bugnede med lækre sager og det kunne da have været hyggeligt, hvis hun nu kunne have gjort det samme hos mig.

Jeg har selv tabt mit hjerte til deres strik, som jeg allerede skrev om her. Denne rosa cardigan (reklame link) er ingen undtagelse. Det er simpelthen noget af det blødeste jeg ejer. Elegant og sart i farven, med de fine små perlemorsknapper og den rundede hals. Jeg kan bedst lide at have den nede i bukserne eller i nederdelen som her. Indenunder har jeg signatur silketoppen (reklamelink), som lige får lov at titte ud. Silketoppene bor jeg i, sådan aller inderst og de er bare utrolig rare mod huden. Nederdelen (reklamelink) i pencil snit har elastik i taljen og er yderst behagelig at have på, Når jeg står op, stopper den lige under knæene. Og den gør noget ret godt for figuren, og det tænker jeg vi alle godt kan lide. Jeg tænker bare ben og sneakers, men en sandal med hæl ville virkelig også være smukt. Vejret skal lige varme lidt mere op, så er jeg top klar.

Som I nok allerede har opdaget så elsker jeg striber, striberne (reklamelink) er her smukt kombineret med blonder – blonder som lige bliver det særlige twist i en ellers klassisk stribet bluse. Ærmerne er 3/4 lange og det synes jeg understreger det feminine touch som Rosemunde står for. I min verden passer striber til ALT og derfor udgør striber altid en stor plads i min basisgarderobe… og i mit hjerte. Denne fungerer fint alene, men er også pæn under en blazer, med en cardigan eller en pullover udover, sådan så blondekanten i halsen stadig syner. Den er forøvrigt på tilbud lige nu.

Meget smuk top (reklamelink) i samme blonde som nederdelen. Det kan snildt bruges sammen som et sæt, men personligt kan jeg godt lide at lege med det hver for sig, men det er jo en smagssag. Toppen går op i halsen og har små knapper bagpå. Den sidder tæt, men fordi den har blonder, føles den ikke alt for tæt – hvis det giver mening. Jeg var først lidt skeptisk omkring den, men jeg må sige at den vinder stort når først den kommer på. Den er skide pæn. Og selvom den objektivt set er meget feminin, så synes jeg altså også den kan noget helt andet. Lidt rå kvindelig styrke måske.

Jeg håber I kunne bruge mine ord til noget. Jeg er i hvert fald selv rigtig glad for mit samarbejde med Rosemunde. Det er så rart at have lidt mere rolige noter i mit larmende klædeskab. Noget som giver en fin balance sammen med larmen. Jeg håber foråret fortsætter så fint som nu og så stille og roligt løber direkte over i noget ægte dansk sommer. Den vi alle elsker så højt.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *