Boom Agency og sommerfugle i maven

Lidt ligesom at skulle til eksamen eller starte på et nyt arbejde, sådan har jeg det nede i min mave lige i dette øjeblik. Jeg er spændt som en flitsbue, skide stolt og nervøs på samme tid. I dag åbner vores lille butik nemlig sådan helt officielt op for omverdenen. Sig hej til Boom Agency.

For et par måneder siden fik jeg en besked fra en anden blogger. En som jeg faktisk aldrig havde mødt tidligere, jeg kendte hende kun via Instagram og bloggen. Hun spurgte om jeg havde lyst til at mødes over en kop kaffe, det havde jeg og det var nogle spændende timer der over kaffen. Hun havde nemlig en idé og så havde hun også et navn på en, som potentielt gerne ville åbne et agentur og være vores agent. Kort tid efter mødtes jeg med den potentielle agent og det føltes hurtigt rigtigt helt nede i maven. Der har (helt beskedent)over den sidste tid, været en del af den slags ude med snøren, jeg har været tæt på at bide på et par gange, men har trukket mig i sidste øjeblik, fordi mavefornemmelsen alligevel ikke har siddet lige i øjet. Denne gang sagde jeg sgu ja. Ja tak, til at jeg selv sammen med to andre bloggere slår os sammen i et bureau med Maria Kristensen i spidsen som vores agent. Hun har i hendes tidligere jobs stor erfarring med netop Influencer marketing, så hun ved lige præcis hvordan den skal klares.

Kort fortalt –  og uden at gå i for mange kedelige detaljer, så kommer Maria til at stå for at lave opsøgende arbejde på vores vegne, hun kommer til at stå for vores kommercielle kampagner og så kommer hun til at besvare alle de mange mails, som hapser en stor del af min tid. Hun kommer således til at overtage hele den salgsrolle, som jeg selv har siddet med. Jeg har langsomt skulle vænne mig til det igennem de sidste uger – det har krævet lidt, for hele min butik er blevet lidt som en baby for mig og jeg har lige skulle finde ud af at turde slippe tøjlerne. Jeg holder af den tætte kontakt med mine kunder, men jeg er også 100 % sikker på at Maria kan overtage den del for mig, sådan så jeg blot kan fokusere på at skabe indhold. For jer som læser med betyder det nul og en skid, men I har alligevel været med på min rejse ud i det her liv, væk fra min stilling i det offentlige som patientvejleder. Så jeg har lyst til at dele den slags bagom sager med jer alligevel.

I går mødtes jeg med Maria og de to andre seje bloggere i foretagendet nemlig Danica, som har bloggen Danica Chloe og Michelle, som driver bloggen Stonemuse.  I dag (bævre bævre), holder vi en åbningsfest – en launch, som det så fancy hedder i den her branche. En fest hvor vi sammen med hinanden og de inviterede vil skåle på Boom Agency. Jeg ved Maria har knoklet for at få det hele til at spille, både det ydre, men også med en masse teknisk bagom det hele. Indtil vores frokost i går var jeg ved at tisse i bukserne over, at det måske kun ville være min far som dukkede op til launchen, sammen med lidt af vores forskellige veninder. Maria kunne dog berette, at der er kommet så mange tilbagemeldinger fra kunder og samarbejdspartnere som gladeligt kommer, og det gjorde mig lige dele glad og nervøs. Aj okay mest glad, selvfølgelig. Jeg håber min tøjkrise er overstået sådan ægte og at den bums der sidder ved min næse kan dækkes af makeup. Så typisk altså, jeg tror ikke at jeg har haft en bums siden 2002 og så lige nu.

Hey og så vil jeg lige benytte lejligheden her, til at sige alle jer fine mennesker tak for at I læser med. Uden jer, var der aldrig blevet noget Boom Agency og det er jeg jer simpelthen så evig taknemmelig for. Jeg elsker mit arbejde og jeg elsker den mulighed jeg her har fået. En mulighed som vil betyde at jeg kan udvikle mig og Trinesblend til at blive endnu bedre. Så altså, tusind kæmpe tak!

Og til jer i Boom Agency, 2019 bliver det vildeste år for os. Jeg glæder mig stort til at dele arbejdsglæde sammen med jer. Men i dag der starter vi med bobler.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *