Boligindretning med farver: vitrineskab vol 2

Jeg har købt det her nye smukke spisebord, som jeg utrolig glad for. Det er stort, uden at syne stort og vi kan snildt sidde otte ti mennesker omkring det. Jeg har købt det hos en lokal fin butik her på Nørrebro. Knast i Stefansgade. Jeg var forbi flere gange, fordi jeg simpelthen ikke kunne vælge den rigtige farve. Der er nemlig farvet mat laminat på toppen af bordet, som ellers er i træ. Jeg kan rigtig godt lide den matte effekt. Jeg var ude i farverne orange og lyserød, men hældte hele tiden også til den farve jeg endte med at vælge. Ja hvad hedder den egentlig? Aubergine farvet måske? Heldigt, når det også er min yndlings grøntsag.

Da jeg valgte bordet vidste jeg godt at farven var i samme genre som mit vitrineskab. Egentlig to farver der passer rigtig godt sammen synes jeg. Men jeg synes nu alligevel det blev lidt for mørkt og ensartet i rummet til min smag, så jeg har valgt at male skabet på ny. Og jeg må indrømme at jeg elsker det ret meget som det hele er nu, også selvom jeg stadig venter på en sofa. Jeg tror desværre jeg kommer til at vente et par uger endnu. Men pyt, vi har en god løsning mens vi venter og nu spiller spisestuen og der er vi rigtig meget i løbet af dagen.

Vitrineskabet har fulgt mig i en del år efterhånden. Jeg købte det på et loppemarked og det var hvidt da jeg slæbte det hjem. Sådan forblev det i mange år, siden malede jeg det i en rødlig/brun farve, hvilket jeg har været rigtig glad for. Kender I det der med, når man starter et sted, så følger der ofte en masse med og sådan blev det altså også med mit nyindkøbte spisebord. Det fik mig til at tænke i lidt andre farver i resten af rummet.

Valget faldt således på en blå farve. Jeg er vild med den farve! Indeni er vitrineskabet malet med en lys lilla, den er dog næsten så lys at den ikke ses op mod det blå. Havde jeg vist det, havde jeg malet den i en mørkere lilla, men altså man aner den lilla farve i virkeligheden og jeg orker ikke ændre på det nu. For faktisk er jeg helt vildt glad for det hele som det er. Jeg elsker hvordan man med maling let kan forandre et helt rum og så er det endda heller ikke verdens største udskrivning i forhold til økonomi.

Jeg skal lige fikse lidt blå maling på væggen og klatmale lidt på skabet, men udover det så føler jeg simpelthen at jeg nærmest har fået et helt nyt møbel i spisestuen. Et kunstværk kaldte min søde overbo det.

Farverne jeg har brugt er købt hos File Under Pop.

Den blå hedder “Electric Indigo”  den lyse lilla hedder “Purple Fame”.

Nu vil jeg glæde mig til at vise jer rummet fra den anden side af med udsigt til den nye sofa (vente vente vente). Sammen med lidt nyt til væggene også. Jeg går forresten med tanker om at male vores køkken. Det er et hvidt Ikea køkken, som vi satte op for over ti år siden og det er altså noget slidt efterhånden. Jeg kunne godt tænke mig at male lågerne i en lys gul farve. Det må blive et vinterprojekt.

Se evt vores entre, hvor jeg for nyligt har malet skabslågerne lilla.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *