Bolig Magasinet og eget værd

Jeg sidder i vores nye pæne sofa, ved siden af mig ligger min mindste. Han leger med sine små metalbiler. Lynet Mcqueen og hans venner – de selv samme små venner, som han sover med om natten. Dem han hver eneste dag pakker ned i sin lille røde børnehave taske.

Det er fredag og weekenden har ramt os. Søren kommer først hjem engang i nat og jeg skal derfor bare hygge med børnene. Jeg har taget mit blødeste tøj på, vaskemaskinen drøner derudaf og kommer til at dreje de næste mange timer, vi har hentet fredagsslik og skal have nem aftensmad. De store har fået lov at blive længe oppe for at se X Factor sammen med mig. Vi glæder os.

Jeg havde besøg af Bolig Magasinet i dag, så det betyder også at vores hjem allerede er ryddet helt op og har friske blomster på programmet. Vores hjem kommer i det fine magasin i maj måned og jeg glæder mig stort til at se det gennem deres linse. Jeg tager selv alle billeder med min telefon, og selvom den har et rigtig godt kamera, så kan sådan et ægte kamera styret af en ægte fotograf altså virkelig noget. Alting står ligesom skarpere, detaljerne, farverne og rummene. Jeg har efterhånden prøvet at have besøg af diverse magasiner en del gange, men jeg husker tydeligt den første gang. Jeg tror måske nok jeg følte mig lidt vigtig, eller set – sådan helt beskedent. Nej okay… måske vigtig er et forkert ord at bruge, nok mere spændt og stolt af, at vores hjem kunne være med til at inspirere andre mennesker på den måde. Jeg tror det er omkring seks år siden, nu her er det stadig særligt og jeg er bestemt også stadig stolt over det. Men jeg er noget mere afslappet omkring det, og jeg er slet ikke nervøs som jeg helt sikkert var første gang – måske fordi jeg selv poster billeder fra vores hjem nogle gange om ugen her og på Instagram og selvom det sikkert ikke helt er samme menneskemængde som der kigger med hos mig selv, så nærmer tallet sig på min instagram snart 20.000 mennesker. Shit det er mange, faktisk svarer det til at hele min barndoms by kigger med.

Jeg fortalte en veninde i går, at jeg fik det her besøg i dag og hun sagde noget i retningen af “du lever mit drømmeliv”. Det tog mig med tilbage til den første gang. Den der helt særlige følelse. Hvis nogen havde fortalt mig for ti år siden, at professionelle mennesker gerne ville putte vores hjem (og sommerhus) ind i de smarte magasiner, ja så havde jeg sgu næsten ikke turde tro dem. Jeg er ydmyg og stolt omkring en masse i mit nye arbejdsliv – det vil jeg blive ved med at være, men jeg er nok også igennem det sidste års tid som selvstændig, begyndt at tro mere på at jeg (åbenbart) kan noget. Noget med sammensætninger og farver. Både på bolig og mode. Og det er vel okay, at være mere bevidst om sit eget værd? Jeg lever måske nok et drømmeliv noget af tiden, og jeg indrømmer gerne at både Bolig Magasinet, de fornemme events med flot mad på siden, og andet som har en snert af glamour over sig, føles ret meget som en drøm. Jeg tager intet af det for givet, det kommer jeg aldrig til – men det er heller ikke bare sådan droppet ned i min turban uden hårdt arbejde.

Jeg tror måske, at det ofte udefra kan virke som om man “bare” tager nogle fotos og måske er heldig, men som så meget andet i livet, så kræver også det noget. Det kræver noget af mig, noget kreativitet og arbejdsomhed. Det ved min veninde (og mange andre) godt og jeg ved at hun under mig det lille drys af glamour ned i mit ellers fuldstændig leverpostejsagtige liv.

Nå det var blot nogle tanker. Da jeg startede indlægget, var det egentlig meningen at jeg ville lave et “Billede cruise” indlæg, men tasterne førte mig et andet sted hen.

Jeg ønsker jer alle sammen en dejlig weekend og glædelig 1. marts.

Ps. Der er link til et ældre indlæg her med en boligreportage.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • TILLYKKE til dig og til bloggen. Jeg synes, at du er sej at du tog springet. I klæder hinanden, dig og bloggen <3

 • Hej Trine

  Har fulgt dig længe på Insta, og købte forleden det seneste Bolig Magasinet, hvor jeg fik et kig ind i jeres herlige lejlighed. Nu har jeg også rodet lidt rundt på din blog, og jeg vil bare sige tak. Ej, det lyder lidt fesent at sige tak for Insta-billeder og en blog, men jeg tror, jeg mener det. Du formår at inspirere, informere og hjælpe udover at vise en masse lækkert tøj, herlig indretning, almindeligt familiekaos og mor-liv på godt og ondt. Det er så fedt, og det kan jeg relatere til. Jeg tror simpelthen, jeg bliver hængende 🙂

  Kh Karoline

  • Kære Karoline,
   For pokker, hvor gjorde dine ord mig glad. Tusind tak, jeg håber godt nok du bliver hængende. Tak 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *