Billedecruise #26

Så gik der lige et par uger uden cruise. Jeg ville havde lavet det i går, men “Herrens Veje” på DR kom i vejen, sammen med madpakker og vasketøj. Det har været nogle dejlige uger, med masser af se til – men heldigvis næsten kun gode ting, og så gør det ikke noget at tiden er lidt knap. For gode ting gør glad.

Jeg er lige kommet hjem igen efter at havde været til skolesundhedsplejerske med min datter og mens hun sad der og svarede så fint på alle spørgsmål, tegnede den sødeste tegning af sig selv og alt sådan noget. Så revnede jeg midtover af bare stolthed. Det lille bitte menneske, helt underspillet nogengange – måske fordi hun er i midten, men hun er så utrolig sej og jeg føler mig meget heldig over at hun er vores.

Nu til lidt af det store og det små, som mit kamera i telefonen er stødt på.

Mens jeg sidder og skriver, er det gråt udenfor. Weekenden har dog været fuld af sol og efterårslys i skoven.

Hver morgen, når jeg går hen i vuggestuen med den lille, så taler vi om at alle bladene snart er faldet af træerne. At træerne står og fryser en smule og snart er helt nøgne. Kalle lyser helt op, når han ser et træ, som stadig har gule, røde og orange blade tilbage på “kroppen”. Det er en hyggelig snak.

Min gode ven Anja fra Lulu Copenhagen har fået fine nyheder i “candyshoppen”. Jeg synes de er så stærke i deres udtryk og de stråler af at det er deres design.

Forrige uge, var min mand hjemme fordi han skulle starte nyt job og lige havde en hel uge fri inden. Sådan en morgenmadsdate efter børnene er afleveret, det kan altså virkelig meget. Wulf & Konstali på Sankt Hans Torv, er helt klart hyggeligst, når man kan sidde ude på torvet – men det er nu også hyggeligt at sidde indendøre med udsigt ud til gaden.

Hvis I læste mit julefrokost outfit indlæg, så har jeg afsløret hvilket sæt jeg selv gik med. (Hvis jeg kan vente så længe med at tage det på)

Jeg har haft en kampagne over på Instagram omkring plakater. Jeg elsker farverne i dem her.

Helt rystet og uklart, men se lige det lille glade fjæs. Børneboller på Lagkagehuset er de bedste.

Nørrebro frugtmand. Ikke meget øko over det, men flot ser det ud.

Været sammen med min bror og min far på den dag min mor havde årsdag for hendes død. Det var en fin dag.

På en solrig dag. Jeg gik bare forbi, men synes det så helt udenlandsk ud. Fransk måske.

Fejret Halloween. Begge mine store børn, var ved at skide i bukserne af skræk. Jeg er selv typen som bedst kan lide fastelavn, men jeg kan godt mærke det bliver større og større det her med Halloween, så jeg tog dem med ud i kvarteret efter aftensmad….Vi var hurtigt hjemme igen. Selvom det var uhyggeligt, så synes jeg det er hyggeligt at så mange gør så meget ud af det. Der var hele opgange, som var gået sammen og havde omdannet dem til kirkegårde og andet gys. Der var masser af (fæl) pynt mange steder. Altid hyggeligt med noget at samles om. Vi venter dog nok lige et par år, før vi går ud igen.

Jeg har været til smuk boglancering hos Cana Buttenschøn . En bog om graviditet, som byder på en ærlig snak også om det som er mindre kønt ved en graviditet. Så fin!

Besøgt farmor og hendes fine klaver

I går var vi til Børn i Byen prisuddeling som blev afholdt på Experimentariet med Bubber som vært. Mine børn anede ikke hvem den gode mand var. De er nok mere generation Onkel Reje, Motor Mille  Det var et rigtig fint show med mange gode priser. Min blog var nomineret i kategorien Bedste Blog. Jeg vidste godt at den ikke ville vinde, men jeg havde alligvel lyst til at deltage. Jeg kan ikke se hvilken plads den kom på, men da jeg kiggede sidst lå den nummer tre. Jeg var bare så utrolig glad for at den var nomineret, tusind tak for alle stemmer. Det betyder mere end I ved.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *