Billedecruise #20 – hey det er jo et jubilæumsafsnit (indsæt dame i rød kjole som danser fandango)

Så gik der lige 20 uger plus, med billedecruise næsten hver uge.

Jeg er faktisk stadig lidt mat efter mit anfald af (måske) migræne i søndags. Det skræmte mig sgu helt, at jeg kunne være så dårlig. Flere skrev til mig og gav mig et råd om at tage to Treo, så snart man mærker hovedpinEN. Altså ikke bare hovedpine, for det har intet med almindelig hovedpine at gøre. Det er nærmere nogle tortur lignende smerter inde i hjernen og nakken. Jeg håber aldrig det kommer igen, men jeg har nu for første gang i mit liv købt Treo. Bare for en sikkerheds skyld. Jeg mistænker at mine hormoner er skyld i det hele, for jeg har faktisk oplevet noget tilsvarende en håndfuld gange det sidste år, hvor jeg har været uden underliv og har måtte tage kunstige hormoner. Bare slet ikke i samme liga som i søndags. Flere har også skrevet at migræne kan være hormonel betinget. De skide hormoner altså. Sikke meget ballade de laver.

Nå nok om det. Det var jo blot en enkelt dag i det store liv og der har heldigvis været masser af fint og godt udover den ene dag. For eksempel at solen skinner fra en skyfri himmel udenfor mit vindue. Jeg skal ind til byen klokken 12 og jeg har bestemt mig for at gå, istedet for at cykle. Og så vil jeg lytte til podcasten Skyggesøster på vejen. Jeg har i den sidste tid siddet alt for meget ned på min flade føderøv foran skærmen, og det går simpelthen ikke. Så jeg må ud og få nogle skridt i benene og den flade.

Her kommer lidt af det fine jeg har passeret på min vej. I må have en skøn dag, håber også solen skinner hos jer.

Jeg har altid elsket Palads Teatret. Både dens former og de flotte farver.

Egentlig er de jo skide grimme, men de tiltrak alligevel mit øje med deres selvlysende farver og skøre blomster på toppen.

Byens bedste og mest fedtede croissant. Jeg var så heldig at have et par timer alene med min smukke Alfred. Han skulle til frisør, så jeg hentede ham direkte fra skole. Vi afsluttede lige med sådan en luksus pose. Bybarnet, som også gerne lige ville have en chai latte to go på siden. Åh nej altså.

Jeg udforsker området ved mit kontor på Vesterbro og elsker dette fine vindue ind til en blomsterhandel.

Aftenlys og børnerod. Der var engang, hvor jeg ryddede meget mere op end jeg gør nu. Jeg orker det bare ikke rigtig længere. Så ofte lever det samme børnerod på gulvet ret længe, men det gør også at legen der var, kan fortsætte dagen efter. Så det er egentlig helt okay. Selvom både Søren og jeg ofte bander højlydt, når vi træder på en legomand eller andet ondt.

Den første fine kastanje på min vej. Måtte lige standse cyklen i fuld fart som Fred Flintstone og samle den op. Og så lærer jeg aldrig at lægge neglelak uden at male udenfor.

Fineste loppemarkedesfund til Kalle. Jeg var til loppemarked sidste lørdag helt alene på Willemoesgade. Der var så meget godt. Jeg købte også en flyverdragt til ham. Sådan en lækker brugt sag fra Søstjernen. Tøjet i de små størrelser er altså ret så lette at finde brugt, fordi det stadig er begrænset hvor meget de når at slide på det.

Sidste fredag med is i Christiania cyklen. Det var et hit! Gad virkelig godt at have hans smukke sorte lange øjenvipper. Mine er også knaldsorte, men desværre ikke særlig lange.

Jeg var inviteret til et event på Matchabaren og jeg var lidt spændt på hele matcha konceptet. Jeg har smagt det tidligere og må indrømme, at jeg ikke var verdens største fan. Jeg fik en kold matcha drik med rå lakrids i og denne lækre rå cheesecake – det smagte som en drøm.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *